Verbazing over de slechte manieren van deze Lang Leve de Liefde deelnemer

Normaliter stappen de deelnemers van het SBS6 programma Lang Leve de Liefde het appartement in om daar opgescheept te worden met een door het productieteam gekozen blinddate, maar de vriendinnen Siërra en Emma mogen er zelf een uitzoeken tijdens een speeddate met 4 mannen. De kerels in kwestie krijgen 5 minuten de tijd om zichzelf te verkopen. Daarna is het de beurt aan de meiden om een date te selecteren waarmee ze de 24 uurs love-race willen beleven. Zit de man van hun dromen ertussen?

In eerste instantie weten Lang Leve de Liefde deelnemers Emma en Siërra het voor elkaar te krijgen om beide Peter te kiezen, maar Emma is coulant naar haar vriendin en gaat 24 hokken met haar tweede keus Tyrone. We kunnen het duo-avontuur van de vriendinnen kort houden, want van romantiek lijkt bij de stellen weinig sprake. Siërra wordt genadeloos gedumpt door Peter die van Urk komt. Terwijl ze haar teleurstelling nauwelijks kan verbergen mompel ik: ‘Kijk de serie Urk maar eens terug, dan zul je begrijpen dat deze visbezorger je eigenlijk een dienst bewijst’. 

Waarom zoeken zoveel vrouwen in Lang Leve de Liefde aan ’bad boy’ die hen tegengas geeft?

Er vallen mij al een tijdje een aantal zaken op in Lang Leve de Liefde, zo ook afgelopen week. Waarom in hemelsnaam hoor ik de met name wat jongere vrouwen steeds maar weer roeptoeteren dat ze een type ’bad boy’ zoeken? Het woord ‘tegengas’ kan op positie 1 op de LLDL bingokaart en dat de dames een dominante vent willen is ook meer dan eens geroepen. Missen deze jonge meiden een aansluiting in hun bovenkamer? Dat je valt op een vent met een stoere uitstraling snap ik nog, maar een echte boef die jou continue kleineert en weer terug naar het aanrecht stuurt als je waffel te groot is, dat is toch niet wat een weldenkend mens echt zou willen? 

De 20-jarige Fabiënne tilt het bovenstaande in Lang Leve de Liefde nog even naar hoger niveau als ze haar date met Milan niet wil verlengen omdat ze ‘een asocialer type’ zoekt. De wannabe Barbie met haar pornoblonde manen en geëxplodeerde wimpers is bloedserieus. Ook is de knaap waar ze 24 uur mee doorbracht niet ‘zonnebankbruin’ genoeg naar haar zin en dus te burgerlijk. Tel daarbij op dat Fabiënne voor Feyenoord is en hij voor Ajax en de koffers van Milan kunnen alweer worden ingepakt. Dat deze dame ergens een klap van de molen heeft gehad wordt nog eens extra benadrukt als ze vertelt dat ze ’s avonds Red Bull drinkt, maar daarna een slaappil neemt omdat ze anders niet kan slapen. 

Deelnemer John wil een slanke meid in vleeskleurige onderbroek

Minstens zo bizar is het gedrag van Lang Leve de Liefde deelnemer John. Ik kan mij niet aan de indruk kan onttrekken dat er iets van genotsmiddelen zijn neusgaten hebben geprikkeld. Hij is gekoppeld aan Froukje die wonderwel sterk in haar schoenen blijft staan tijdens hun date. De man vindt Froukje te volumineus. ‘Ik mis echt de aantrekkingskracht, want ik hou van slanke vrouwen die het liefst een vleeskleurige onderbroek dragen. Daar wordt ‘ie wel hard van’, zegt John zonder gene. Tijdens het avondeten, dat hij met een lepel naar binnen werkt, laat hij weten ‘geen kakker te zijn die met mes en vork eet’. Zou de productieassistent van Lang Leve de Liefde per ongeluk een aanmelding uit de bak ‘niet bruikbaar materiaal’ hebben getrokken?

Als weirdo John ’s morgens bij het ontbijt nog even uit de doeken doet dat hij geen koffie drinkt zegt hij zonder enige vorm van schaamte: ‘Ja, daar moet ik van schijten en ga ik aan de diarree!’ Froukje lepelt op dat moment een bakje yoghurt naar binnen en wordt kotsmisselijk van zijn opmerking. Dat de vrachtwagenchauffeur nog single is zal niemand verrassen. Hij vreet als een varken uit een trog, is grof in de mond en ziet eruit als een ontsnapte TBS’er. Nee, ik weet heus wel dat je daar geen uiterlijkheden op kan plakken, maar in mijn beleving zien die er net zo uit als deze hork. Misschien is Lang Leve de Liefde deelnemer John wel iets voor Fabiënne, asociaal is hij namelijk zonder twijfel.

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van het SBS6 programma Lang Leve de Liefde te lezen.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 6 van Lange Leve de Liefde 2023 elke werkdag om 19:00 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten NLziet en KIJK zijn de avonturen van de deelnemers waaronder Peter, Fabiënne en John terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / Seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 45 seizoen 6 Lang Leve de Liefde 2023