Het model van Niek Roozen misdraagt zich tijdens fotoshoot in Het Perfecte Plaatje

In aflevering 6 van Het Perfecte Plaatje 2023 hebben niet zozeer de deelnemers, maar met name de kijkers een zware dobber. Waar het RTL4 programma meestal voor oogstrelende foto’s zorgt, is het dit keer een doorn in het oog. Dat komt met name door het bezoek van een bekendheid die zichzelf Dikke Dennis noemt.

Deelnemers fotograferen schoonspringers

Het is woensdagavond en ik zit lekker met wat te snacken voor de televisie. Onder het mom van ‘o wat is het zwaar om tv-recensent te zijn’, heb ik de snoepbak van mijn zoontje leeggeroofd en hang onderuit gezakt met de broeksknoop op standje vreetstand op de bank. De amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje werken zich intussen het zweet uit hun poriën tijdens de eerste opdracht waarbij ze schoonspringers op de gevoelige plaat moeten zetten.

De sport schoonspringen bestaat uit mensen die halsbrekende toeren uithalen terwijl ze van een hoge duikplank springen. Laten we hopen dat de sporters een goede levensverzekering hebben afgesloten. Een foto maken van de waaghalzen is niet makkelijk, want ze doen alles behalve stilzitten. De sprong gaat dan ook razendsnel. Desondanks lukt het Loes Haverkort om een 8 te scoren met de beste foto en Waldemar Torenstra ontvangt een beroerde 4,5 van de jury.

Dikke Dennis brengt kerk en Het Perfecte Plaatje in verlegenheid.

Bij de tweede fotoshoot staat straatfotografie centraal. Model Dennis laat zien dat het sex, drugs en rock & roll leventje de nodige schade kan veroorzaken aan de hersenen. Herinneren jullie je nog de kerk waarin prins Constantijn en Laurentien zijn getrouwd? Dat is de plek waar Niek Roozen zijn fotomodel Dikke Dennis mee naar toe heeft genomen om het perfecte plaatje te schieten voor de aflevering van deze week. 

Tijl Beckand is ook van de partij en komt met ongevraagd advies. Hij stelt voor dat de rocker zijn schoenen uittrekt. Zoals altijd had de irritante presentator beter zijn mond dicht kunnen houden, want binnen enkele seconden ligt het model poedelnaakt over de grond van de kerk te rollen. Hoewel Dikke Dennis al enkele jaren clean is, heeft het overmatig cocaïnegebruik duidelijk flink wat neuronen naar de gallemiezen geholpen in het hersengebied waar zijn impulsbeheersing zit. 

Om de heiligschennis nog wat groter te maken besluit de kapotgesnoven kerel nog even naakt richting het altaar van de kerk te rennen. Het is een ranzig zicht waar ik als kijker niet op zit te wachten. Je kunt ook té ver gaan en wat mij betreft heeft de redactie van Het Perfecte Plaatje een grens overschreden door de beelden van een naakte Dikke Dennis die een kerk onteerd uit te zenden. Bepaalde dingen doe je niet, zoals stiekem de snoepbak van je zoontje leegvreten als je ‘s avonds televisie kijkt of je kleren uitdoen in een kerk.

Wat staat ons voor de volgende fotoshoots te wachten?

Het mag duidelijk zijn, zowel Dikke Dennis als ik zullen de komende tijd heel wat karmapunten moeten scoren om te voorkomen dat we na de dood als menselijke popcorn knetterend in het hellevuur belanden. Dennis is zo te zien al voorbereidingen aan het treffen, want na zijn blasfemie in de kerk gaat hij alvast in een graafmachine liggen om zijn eigen graf te graven.

Hopelijk heeft het programma Het Perfecte Plaatje in de komende afleveringen wat minder extreme shoots voor de deelnemers op de planning staan, anders kan het nog weleens erg druk worden bij de openhaard van de hel. Waldemar Torenstra is in ieder geval veilig, want die mag deze week als afvaller naar huis. Iets wat we voor Loes Haverkort niet kunnen zeggen, aangezien zij als weekwinnaar voorlopig het programma nog niet verlaat.

Klik hier om alle artikelen over de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 8 van Het Perfecte Plaatje elke woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is de aflevering met de fotoshoot van Dikke Dennis in de kerk terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 8 Het Perfecte Plaatje 2023