Voormalig bokser Radmilo Soda deelt rake klappen uit in Expeditie Robinson

Dat niets is wat het lijkt werd pijnlijk duidelijk tijdens de eilandraad in aflevering 12 van Expeditie Robinson 2023, waarin Radmilo Soda naast sportman ook een uitstekend acteur blijkt te zijn. Dat het spel gespeeld moet worden en dat daarbij deelnemers geofferd moeten worden is logisch, maar de personal trainer maakt er wel een heel kinderachtig en vooral vies spelletje van.

Krista Arriëns delft het onderspit na rancuneuze actie in Expeditie Robinson

Radmilo Soda kan heel content zijn nu zijn missie om Krista Arriëns in Expeditie Robinson naar huis te stemmen gelukt is. Ik vind het zo’n ontiegelijk nietszeggend mannetje en hoop oprecht dat de zandvlooien zich vannacht op de valreep onder zijn voorhuid nestelen. Mijn vermoeden is dat de kippenlip morgen alsnog aankondigt naar huis te gaan. Iets dat wat mij betreft niet onbestraft moet blijven. De deelnemers van Expeditie Robinson 2023 schijnen een aanzienlijk bedrag te krijgen om mee te doen aan het programma en ik pleit ervoor dat een ieder die vrijwillig het eiland voortijdig verlaat zijn gage kwijt is. Schei uit, gewoon je werk afmaken! Dat moeten andere mensen tenslotte ook.

Vanaf het begin van dit seizoen ben ik eigenlijk al niet overtuigd van de kwaliteiten van de deelnemers. Zit er überhaupt een echte Robinson in deze expeditie? Het is hoog tijd voor een seizoen met onbekende deelnemers die af willen reizen naar een onbewoond eiland. Mensen die alle ontberingen voor lief nemen, omdat deelname aan het overlevingsprogramma op hun bucketlist staat. Niet voor de centen, maar puur uit passie voor het programma. Echte bikkels in plaats van de tere BN’er zieltjes waar we dit jaar naar kijken.

Zijn Willem Voogd en Guido Spek de enige ‘normale’ deelnemers van het programma?

Voor nu moeten we het in Expeditie Robinson doen met een jankende Jochen Otten die zijn dochtertje zo mist, de valse oud-bokser Radmilo Soda die niets persoonlijk bedoeld maar wel alles persoonlijk maakt, en de Powned verslaggever Mark Baanders die iedereen op het verkeerde been wist te zetten met zijn charmes. De gladjanus. Ja, je hebt het goed als je uit mijn woorden denkt op te maken dat ik teleurgesteld ben. Gelukkig zijn er nog een aantal deelnemers in Expeditie Robinson waar ik wel sympathie voor voel, zoals Willem Voogd en Guido Spek. Ik zet echter nergens meer geld op in, want dat het er na de volgende aflevering weer heel anders uit kan zien heb ik inmiddels ondervonden.

Eerlijkheidshalve wil ik nog wel even kwijt dat ik Krista , ondanks de rotstreek van Radmilo Soda, een beroerde verliezer vind. Stampvoetend de crimescene verlaten is niet heel volwassen namelijk. Het gedrag dat deze deelneemster vertoonde nadat bleek dat ze naar huis moest viel mij tegen. Arriëns had de eer beter aan zichzelf kunnen houden. Ik had zo graag gezien dat Krista haar rug recht gad gehouden en Radmilo vol in zijn gezicht had uitgelachen om zijn infantiele onderschriften op de stembriefjes. Dat is namelijk hoe een échte Robinson de deelname aan de expeditie afsluit. Een gemiste kans…

Meer artikelen lezen over RTL4 programma Expeditie Robinson 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 23 van Expeditie Robinson elke zondag om 20:30 uur uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de avonturen van de Krista Arriëns, Radmilo Soda, Maxim Froger, Mark Baanders en de andere deelnemers van 2023 terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 12 seizoen 18 Expeditie Robinson 2023