Krijgen Peter Gillis en zijn vriendin Wendy van Hout gezinsuitbreiding in Massa is Kassa?

Dat Peter Gillis er geen gras over laat groeien in seizoen 11 van Massa is Kassa is inmiddels wel duidelijk, want de verf in zijn nieuwe stulpje is nog maar net opgedroogd of zijn kersverse vriendin Wendy van Hout heeft er haar intrek al genomen en lijkt zelfs zwanger te zijn. Ook voor het kledingbedrijf van zijn schatje heeft de dolverliefde Peter zonder morren een studio vrijgemaakt. De Oostappen eigenaar is inmiddels met open armen ontvangen door de ouders van zijn schatje. Hij mag zelfs acte de présence geven op de verjaardag van zijn nieuwbakken schoonmoeder. 

Ouders van Wendy van Hout hebben prominente rol in Massa is Kassa

Uiteraard kan de rijke stinkerd niet met lege handen bij de jarige Jet aankomen. Samen met Wendy waggelt hij in deze aflevering van Massa Is Kassa een bloemenzaak binnen om daar een gigantische bos ruikers voor zijn schoonmoeder te scoren. Intussen staat ma van Hout zich in de keuken in het zweet te werken om de beloofde marmercake voor Peter in elkaar te flansen. Pa van Hout mag best even proeven maar wordt daarna met zachte hand de keuken uitgebonjourd. Ook bij het geklungel met de slagroom die niet stijf wil worden is commentaar van de arme man niet gewenst. Wat zal Wendy trots zijn als ze ziet welke glansrollen haar ouders in dit seizoen van Massa Is Kassa zijn toebedeeld.

Mark Gilles en Jan-Pieter wippen er op los

Over glansrollen gesproken. De ouders van Wendy zijn helaas niet de enige gewillige figuranten die in nagenoeg iedere aflevering van Massa Is Kassa als een sul worden neergezet. Ook Jan-Pieter mag er deze week weer aan geloven. Samen met ‘ons Ruud’ gaat hij op pad om alle dof geworden voorwerpen op Park Prinsenmeer weer van een mooi glanslaagje te voorzien. Na een intensieve behandeling glimmen de vuilnisbakken dan ook als nooit tevoren. Ik weet niet wat voor een wonderspul JP hiervoor op de kop heeft weten te tikken maar wellicht kan hij Peter er ook een keertje mee invetten. Zijn imago schreeuwt er namelijk om weer eens flink opgepoetst te worden. 

En dan is het weer tijd voor het wekelijkse Massa is Kassa -vertrouwen is goed, controle is beter- rondje over de parken. Dit keer krijgen de speeltoestellen een beurt. Letterlijk welteverstaan. Nadat alle boutjes en schroefjes door de keuring zijn besluiten Jan-Pieter en Mark Gillis maar eens in de touwen te gaan hangen. Dat het klimtoestel zucht en kraakt onder hun gezamenlijke gewicht mag de pret niet drukken. En of dat nog niet genoeg is moeten de kijkers van het programma ook nog een wipsessie van de overjarige kleuters ondergaan. Als Mark vervolgens zijn seksuele fantasieën de vrije loop laat bij het zien van de onuitputtelijke kwaliteiten van de wipkip heeft het speelkwartiertje wat mij betreft net iets te lang geduurd.

Moet Peter Gillis een babykamer gaan behangen?

Nog maar koud bijgekomen van dit avontuur zie ik tot mijn schrik opeens een bolle buik in beeld verschijnen. Niks bijzonders zou je denken ware het niet dat het niet de vreetpens van ‘die Bolle’ betreft maar de buik van zijn schatje. Het zal toch niet….? Maar gelukkig, net zoals bijna alles in Massa is Kassa is ook de babybuik van de vriendin van Peter Gillis zo nep als het maar kan en Wendy van Hout blijkt niet echt zwanger. Ze is wel een snelle leerling, want ook voor de verkoop van haar kleding online blijkt ‘Massa is Kassa’ de ultieme verkooptactiek te zijn.

De parkeigenaar krijgt tegenslag op tegenslag te verwerken en in seizoen 11 van Massa is Kassa worden de gevolgen van alle aanklachten tegen Peter Gillis pijnlijk zichtbaar. Op last van de gemeente moet de horecagelegenheid op Slot Craenendonck tot nader order gesloten blijven dus kunnen de gasten alleen nog maar eten afhalen. De grootheidswaanzin-goeroe is allerminst te spreken over hoe hij op allerlei manieren door diverse instanties wordt dwarsgezeten. Tja, jij mag het dan ‘ondernemertje pesten ‘noemen Gillis, maar dit is nog niks vergeleken met het ‘werknemertje pesten’ dat ik jouw volgevreten zoon Mark iedere week zie doen.

Klik hier om alle artikelen over Familie Gillis Massa is Kassa te lezen.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Familie Gillis: Massa is Kassa op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 11 van Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag om 20:27 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de avonturen van Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, die zwanger lijkt te zijn, terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Familie Gillis Massa is Kassa / seizoen 11 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 11 Massa is Kassa 2023