Wendy heeft een potje met vet al op haar nachtkastje gezet in Massa is Kassa

Halleluja… Seizoen 10 van het SBS6 programma Massa is Kassa met babbelbox Peter Gillis, zijn familie én zijn nieuwe hatseflats vriendin Wendy van Hout is voorbij. Laten we er niet te euforisch over doen, want nu we ons wekelijkse ‘irriteer en verwonder’ uurtje moeten missen zit de kans er in dat we dat uurtje gaan verleggen naar de geliefden om ons heen. Geregeld naar Petertje kijken maakt namelijk onbewust dankbaar voor het feit dat wij niet zo’n partner, vader of werkgever hebben. 

Peter Gillis en zijn familie zijn de kassa voor de massa

Het is toch van de zotte dat ik werkelijk al dagen uitkijk naar dit moment. Al bij het ontwaken vanmorgen overviel mij dat blije gevoel dat je vroeger had als je wakker werd en je realiseerde dat je die dag op schoolreisje ging. ‘Ik heb een potje met vet al op de tafel gezet, ik heb een potje potje potje potje veeeheeeet al op de tafel gezet… 

De vrees voor een nieuw seizoen Massa is Kassa is er wel degelijk, al hoop ik natuurlijk dat hork Peter Gillis voor de eerste draaidag al een veroordeling aan zijn broek vanwege zijn wanpraktijken met Nicol Kremers en Wendy van Hout bij hem op bezoek moet door detectiepoortjes. Wat zou ik hem dolgraag als rechter met zijn eigen woorden op zijn oren slaan: ‘Tja meneer Gillis, vertrouwen is goed maar controle is beter.’

Ons moeder is trots op Wendy van Hout

Peter Gillis gaat met zijn nieuwe vriendin een kaarsje aansteken in de kerk voor zijn overleden moeder: ‘Ons moeder zou trots op jou zijn geweest’, zegt hij kwijlend als een Napolitaanse Dog tegen Wendy van Hout. ‘Ons moeder’ had Peter beter door kunnen slikken dan had ‘ie in het riool terechtgekomen in plaats van op televisie. Ja lieve lezers, ik ben wat grof in de mond, maar vergeef het mij alsjeblieft. Ik heb mij simpelweg weer de gribus zitten irriteren aan die narcist in Massa is Kassa en had zelfs voor het eerst met zijn zoon Mark te doen.

Je moet wat incasseren om je kindsdeel veilig te stellen. Dat begrijp ik wel, stel je voor dat je onterfd wordt en jouw deel wordt verdeeld waardoor je maffe broer Ruud Gillis nog meer poen krijgt. Terwijl ik dit tik, wordt ik oprecht nieuwsgierig hoe het er bij de familie Gillis aan toe zal gaan als Massa is Kassa icoon Peter zijn laatste adem uit heeft geblazen. Ben je oprecht verdrietig als je pa overlijdt die jou je hele leven heeft gekoeioneerd of ben je godsliederlijk dankbaar dat die hel voorbij is? 

Hondje van Ruud Gillis in levensgevaar

Één ding weet ik wel, ik ben zo hetero als wat maar zou toch op slag lesbisch worden als Peter Gillis de laatste vent op aarde zou zijn. Die kerel is ‘droogleggend’ en ik durf er heel wat op te verwedden dat zijn vriendin Wendy van Hout ook een potje potje potje potje veeeheeeet al op haar nachtkastje heeft gezet om überhaupt deel te kunnen nemen aan een hatseflats sessie met multimiljonair Peter Gillis. 

Het enige moment dat ik in de slotaflevering van seizoen 10 mijn aandacht nog even bij het programma Massa is Kassa wist te houden was toen Ruud Gillis met hondje Diva parkbeheerder Richard bezocht. Even leek het namelijk dat de twee gevaarlijk grommende kalven van Richard het blaffende mormeltje van Ruud met huid en haar zouden verslinden. Bijzonder trouwens dat Ries honden heeft die op zijn werkgever lijken. Een therapeut zou daar vast wel iets mee kunnen. 

Voor de vakantie even langs de bouwmarkt

We kunnen er nog uren over doorlullen, maar dat gaan we vooral niet doen. Je kan met een gerust hart op vakantie gaan zonder iets te missen. Voor diegene die graag aan zelfkastijding doen en een vakantie geboekt hebben op een Oostappen Vakantiepark, kijk uit voor gaatjes in de douche muren. Wil je helemaal goed voorbereid zijn, doe dan een tube vulmiddel in je koffer. En als je dan toch bij de bouwmarkt bent, neem dan ook gelijk een spuitbus met verf mee. Ik wil niemand aanzetten tot vandalisme, maar een snorretje en verrot tandje spuiten op al die levensgrote foto’s van de familie Gillis van Massa is Kassa kunnen we toch wel wegstrepen onder de noemer geintje.

Klik hier om alle artikelen over Familie Gillis Massa is Kassa te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Familie Gillis: Massa is Kassa op tv kunt kijken? Op televisie werd seizoen 10 van Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de avonturen van Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 10 Massa is Kassa 2023