Peter Gillis stelt vriendin Wendy voor aan zangduo in Massa is Kassa

Seizoen 10 van het SBS6 programma Massa is Kassa met in de hoofdrol Peter Gillis en zijn familie is over de helft. De spraakmakende miljonair heeft zijn nieuwe liefde Wendy van Hout officieel gevraagd met hem te gaan samenwonen en ze heeft volmondig ‘ja’ gezegd. Het leverde ontroerende televisie op en we kunnen niet wachten op het vervolg van de reallifesoap van de familie Gillis.

Wendy van Hout op de foto met de familie Gillis

Je zult begrijpen dat bovenstaande sarcastisch bedoeld is. Dat seizoen 10 van de Familie Gillis: Massa is Kassa over de helft is klinkt bemoedigend. Ontroerend is het nooit geweest en zal het ook nooit worden. Laten we ontroering en ‘om te janken’ in hemelsnaam niet met elkaar verwarren. Dat Wendy van Hout in dit stadium van prille liefde al aan mag schuiven voor een familiekiekje is opmerkelijk snel. Ik ben dan ook oprecht nieuwsgierig wanneer Wendy de kop van haar grote liefde Petertje op haar voorhoofd laat tatoeëren.

Mark Gillis is aan de beurt in Massa is Kassa

Een van de vakantieparken van Peter Gillis heeft een nieuw beheerdersechtpaar, Johan en Francien. Dit koppel, dat overduidelijk wat seizoenen van Massa is Kassa bekeken heeft, is in vorm. Ik zie in gedachten voor me hoe zij samen aan de keukentafel een plan de campagne hebben bedacht. ‘Ik ga mij door die dikke patjakker niet voor lul laten zetten!’, heeft Johan waarschijnlijk uitgeroepen. Francien was iets minder fel. Iets minder van alles trouwens. Laat ik het zo zeggen, ze leek niet erg ingecheckt op planeet aarde.

Mark Gillis is nog maar koud aangekomen op het park als Johan al een kutopmerking maakt over zijn omvang. En dan niet op een grappige manier, maar echt vol op de man. Waar ik in eerste instantie nog denk: ‘Zo die krijgt lekker een koekje van eigen deeg’, gaat het mij al snel irriteren. Mark blijft ijzig kalm in Massa is Kassa en reageert nogal stoïcijns. Het houdt niet op, want na de sneer over zijn gewicht komt er een tweede vol overheen over zijn lengte en als Johan na een wandeling door het park ook nog durft te zeggen: ‘Hou je het nog vol Mark?’, is voor mij de grens bereikt. Wat een sneuneus joh!

Mieke en Johnny poppen popcorn

Het wereldbekende duo Mieke en Johnny zijn weer even in Nederland. Peter Gillis maakt van de gelegenheid gebruik om in Massa is Kassa zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout te komen voorstellen. Dat moet natuurlijk gevierd worden en als je iets te vieren hebt dan moet je dat grondig doen dus Mieke besluit magnetron popcorn te maken in de ‘microgolf’. Het is by far het meest vermakelijke onderdeel van aflevering 6 van Massa is Kassa en tegelijktijdig de meest trieste scene. Moeten deze mensen niet tegen zichzelf in bescherming worden genomen?

Wendy lijkt het bezoek gelaten over zich heen te laten komen en voert de liefde van haar leven popcorn uit haar hand. Bij het bekijken van de videoclip van Mieke en Johnny in Massa is Kassa perst Wendy van Hout er gemaakt uit dat ze de clip heel leuk vindt. Waarschijnlijk is ze zelf nog het meest verbaasd over haar superieure acteerkwaliteiten. Tja… voor fame and fortune betaal je nu eenmaal een prijs.

Klik hier om alle artikelen over Familie Gillis Massa is Kassa te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Familie Gillis: Massa is Kassa op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 10 van Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de avonturen van Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 10 Familie Gillis Massa is Kassa 2023