Iris Enthoven volledig in shock na mes in haar rug tijdens Expeditie Robinson

De toon lijkt door de actie van Radmilo Soda bij de vorige eilandraad te zijn gezet en daar wordt Iris Enthoven de dupe van in aflevering 13 van Expeditie Robinson 2023. Soms is in de groep meelopen als een kuddedier een goede keuze, maar als de blonde presentatrice nog wat langer in de expeditie had willen blijven had ze wellicht eerder een standpunt in moeten nemen. Net op het moment dat ze, voorafgaand aan de eilandraad tegen presentatoren Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers zegt dat haar dag niet meer stuk kan, blijkt ze daar faliekant naast te zitten. 

Radmilo Soda transformeert Ilse Paulis in een vechtmachine

Ilse Paulis is in Expeditie Robinson zichtbaar aangeslagen na het vertrek van haar maatje Krista Arriëns en oprecht heel boos op Radmilo Soda die de boel heeft besodemieterd. Ook Willem en Jochen zijn not amused over de gang van zaken tijdens de vorige eilandraad. Radmilo kan zichzelf nog ‘eerlijk en oprecht aankijken in de spiegel’. Tja, dat kan hij gerust zeggen, want er is toch geen spiegel te bekennen op het onbewoonde eiland.

Ik zie de rustige sportvrouw Ilse in luttele minuten veranderen in een aangeslagen, maar heel strijdbare vrouw die het er niet bij laat zitten. The game is on en het vuur in haar ogen is haast beangstigend. Als Radmilo Soda wederom meldt dat hij graag naar huis wil en de groep vraagt of ze op hem willen stemmen breekt mijn klomp. Naar kleinzielig mannetje, ga gewoon naar huis en houd op met je manipulatieve spelletjes. 

Iris Enthoven wordt de dupe van het geschonden vertrouwen in Expeditie Robinson

Ilse Paulis is vastberaden om de paal-hang-proef te winnen om zo haar slag te kunnen slaan. Helaas lukt het de roeister niet om lang genoeg te blijven hangen en dus moet ze over naar plan B. Een vernuftig plannetje dat niemand ziet aankomen. Er blijkt tijdens de eilandraad van Expeditie Robinson een bondje te zijn tussen Ilse, Jochen en Willem en door het inzetten van genoeg stemmen stuurt het drietal Iris Enthoven naar huis.

mensrelatie_468x60_v1

Het ongeloof en de daarop volgende shock is voelbaar tot in de huiskamer. Stiekem zit ik te genieten als een kind op sinterklaasavond. Het zogenaamde meeloopgedrag om jezelf niet in the picture te spelen irriteert mij mateloos. Lieve, schattige, onschuldige Ilse die met alle deelnemers van Expeditie Robinson zo gezellig is, maar ondertussen wel met Mark Baanders in een onderonsje Krista aan het kruis nagelde. Schei toch uit met dat theater.!

Speelt Willem Voogd gewoon het spel of gaat hij te ver?

Heel even denk ik dat Iris Enthoven flauw gaat vallen en van het ‘eilandraadbankje’ ten gronde zal storten, maar zover komt het niet. Mevrouw is wel boos, heel boos zelfs en voelt zich overduidelijk genaaid door een aantal mensen. Nou, dan weet ze ook hoe Krista Arriëns zich vorige week gevoeld moet hebben. Is het eerlijk dat uitgerekend Iris geofferd wordt? Misschien niet, maar het punt van eerlijkheid zijn we door de acties van haar maatje Rambo al meer dan voorbij. Dezelfde sneuneus die besluit om gelijk met haar op te stappen. 

Als de allesbehalve sportieve sportman Radmilo Soda nu gewoon gelijk Expeditie Robinson had verlaten, had Iris Enthoven nog niet weg gehoeven. Ze is dubbel genaaid en de inzet van een wraakactie geworden jegens de voormalig bokser. Waar Krista tijdens de vorige eilandraad niet zo moest piepen, want het is tenslotte maar een spel, is het nu ineens smakeloze actie volgens de fanschare van Enthoven. Vooral Willem Voogd moet het ontgelden. Ze schreeuwt hem volledig over haar toeren toe dat hij ‘een gore rat is die haar droom heeft verpest’. Yeah right, bedank je vriendje Rambo Soda maar… 

Meer artikelen lezen over RTL4 programma Expeditie Robinson 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 23 van Expeditie Robinson elke zondag om 20:30 uur uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de avonturen van de Krista Arriëns, Radmilo Soda, Maxim Froger, Mark Baanders en de andere deelnemers van 2023 terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 13 seizoen 18 Expeditie Robinson 2023