Krista Arriëns is het slachtoffer van pesterijen in Expeditie Robinson

Door het vertrek van Jaimie Vaes is mevrouw Arriëns in ieder geval nog één proef veilig. Dat Krista onder de bus is gegooid toen Eva Simons haar in vertrouwen nam over het bezit van de immuniteitsmunt moge duidelijk zijn, maar dat met name deelnemers Maxim Froger en Radmilo Soda het voorval op kleuterniveau opblazen in Expeditie Robinson 2023 is echt té triest voor woorden. Kan ze het tij nog keren door met de billen bloot te gaan of is het winnen van de proef haar enige kans om in de Expeditie te blijven?

Krista Arriëns betrapt Mark Baanders op roddelen in Expeditie Robinson

De proef lijkt simpel en is een variatie op het bekende memoryspel. Je kent het wel, dat ‘kaartjes omdraaien om paren te verzamelen’ spelletje waarbij kleuters het altijd voor elkaar krijgen om te winnen. Je hoeft ze niet eens een voorsprong te geven, want die etters maken je genadeloos in. Ik probeer me altijd maar voor te houden dat hun harde schijf een stuk leger is dan die van mij, waardoor ze meer geheugen overhebben en daardoor winnen. Levenservaring neemt nu eenmaal een berg gigabytes in beslag.

Mark Baanders blijkt tijdens aflevering 11 van Expeditie Robinson een ware memory kampioen, maar het is uiteindelijk Jochen Otten die immuniteit en een tripje naar winnaarseiland weet te scoren. De winnaar besluit ‘de gezelligste’ deelnemers mee te nemen. Guido Spek en Maxim Froger krijgen een uitnodiging voor het partijtje van Jochen. Als de heren hun tanden in de pizza zetten krijgen ze bijna een orgasme van genot.

Achteraf bekeken verdiende publiekslieveling Mark Baanders de overwinning sowieso niet, want tot mijn grote ontzetting heeft hij zich als een kameleon aangepast aan het gekonkel op het samensmeltingseiland. Liggend in zee met Iris Enthoven spreekt hij niet zo fraai over Krista Arriëns. Dat schiet in mijn verkeerde keelgat. Die arme meid heeft al een stel infantiele losers achter haar aan zitten, dus houd je hier alsjeblieft buiten Mark. Dat Krista alles kan horen wat er gezegd wordt is uitermate gênant en ik heb echt te doen met haar. 

Waarom maken sommige deelnemers zich dit seizoen schuldig aan treiteren en pestgedrag?

Ligt het aan mij of zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2023 dit seizoen een stel zure vruchten? Begrijp mij niet verkeerd, als je als kandidaat iemand een oor aannaait verdien je het om aan je haren door het slijk te worden getrokken, maar Krista heeft werkelijk niets met verkeerde intenties gedaan. Volwassen mensen die elkaar buitensluiten en treiteren onder het mom van ‘het is een spel’ moet je op het eerste het beste vliegtuig naar huis zetten. Het liefst op een vlucht met 6 tussenstops, lekker krappe overstaptijden en flink wat turbulentie. 

Maxim Froger snapt sowieso niks van het spel. Hij wil graag naar huis en vraagt wat mensen op hem te stemmen, maar stemt vervolgens zelf op Krista tijdens de eilandraad. Degene van wie hij nota bene weet dat ze veel stemmen gaat krijgen. Serieus gozer, ben je nu echt onnozel of doe je maar net alsof? We maken er verder geen woorden aan vuil. Wat mij betreft mag Maxim Froger linea recta terug naar Bussum en Expeditie Robinson kneus Radmilo Soda mag in zijn koffer mee.

Meer artikelen lezen over Expeditie Robinson 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 23 van Expeditie Robinson elke zondag om 20:30 uur uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de avonturen van de Krista Arriëns, Radmilo Soda, Maxim Froger, Mark Baanders en de andere deelnemers van 2023 terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Expeditie Robinson / seizoen 18 / 2023 / Krista Arriëns

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 18 Expeditie Robinson 2023