Billen van Waldemar maken het gedrag van Sylvia draaglijk in Het Perfecte Plaatje

Wie aflevering 4 van Het Perfecte Plaatje 2023 deze week heeft gezien, werd getrakteerd op de billen van acteur Waldemar Torenstra, tranen van model Sylvia Geersen en de clownfobie van zanger Frans Duijts. Een aflevering vol creatieve uitspattingen van de deelnemers.

Volkszanger Frans Duijts staat doodsangsten uit tijdens Het Perfecte Plaatje

Kinderen op de foto zetten is leuk, tenminste als het je eigen nageslacht is. Want laten we eerlijk zijn, de koters van een ander zijn veel irritanter dan het kroost wat uit je eigen punani of eenogige slang is gekropen. Toch gedragen de jeugdige modellen van Het Perfecte Plaatje zich als ware engeltjes tijdens hun fotoshoot.

Voor één BN’er is de opdracht een regelrechte nachtmerrie. Als volkszanger is Frans Duijts dol op feesten en je zou dan ook verwachten dat het perfecte plaatje schieten voor een kinderfeestje hem makkelijk afgaat. Helaas blijkt dit niet het geval. Het lot, of een sadistische redacteur van het programma, bepaalt dat Frans precies dé envelop kiest waar de opdracht met het thema circus in zit.  

‘Ja dus, dat is toch leuk?’, hoor ik je denken. Jazeker, een feest met rondvliegende acrobaten in een tent is heel erg leuk, maar in een circus dwalen ook clowns rond. Frans Duijts is doodsbang voor de rood-neuzige grappenmakers en ik zal de laatste zijn om hem daarvoor uit te lachen. Clowns zijn namelijk fucking eng. Wie dat niet gelooft moet echt even de filmreeks van horrorclown IT bekijken. Frans raapt ondanks zijn fobie al zijn moed bij elkaar en terwijl het angstzweet door zijn bilspleet gutst weet hij een mooie 7,5 te scoren met zijn foto. 

Ambieert model Sylvia Geersen een carrière als soapactrice?

Acteur Niek Roozen krijgt voor de eerste opdracht van Het Perfecte Plaatje een 9,5 voor de beste foto en Sylvia Geersen eindigt met een magere 6 onderaan. Het model reageert uiteraard lekker theatraal op haar verlies. Met maniertjes die zo uit de koker van Maxime Meiland lijken te komen roept Sylvia uit: ‘Het laagste cijfer, ik moet dat even verwerken, maar goed ik neem mijn verlies.’ De map in haar handen gebruikt ze om dramatisch wat frisse lucht in haar gezicht te wapperen.  

Bij de tweede opdracht van Het Perfecte Plaatje 2023 moeten de deelnemers een macrofoto maken met het menselijk lichaam als landschap. Reden genoeg voor Syl om het divagedrag een graadje op te schroeven. Ze doet een poging om een foto te schieten van een klein poppetje dat een menselijk oog wast en klaagt daarbij steen en been. Terwijl Frans Duijts intussen zowat een permanente oogbeschadiging oploopt doordat de miniatuur glazenwasser zijn netvlies doorboort, lijkt Sylvia Geersen zich vooral druk te maken over haar ongemakken. De zanger ligt te janken van de pijn en mevrouw model kermt de hele keet bij elkaar omdat ze zo’n stress heeft.

Niek Roozen maakt het perfecte plaatje van de billen van Waldemar Torenstra

Voor de kijkers is er gelukkig tijdens de fotoshoot een goede afleiding waardoor het gemekker van Sylvia nog enigszins te dragen is. Niek Roozen heeft namelijk het briljante idee om minuscule dromedarissen op de blote billen van Waldemar Torenstra te fotograferen. Een top idee als je het mij vraagt. Al zal er waarschijnlijk niemand van de vrouwelijke kijkers naar de mislukte kamelen hebben gekeken.

Quinty Misiedjan fotografeert twee handen waar poppetjes tussenin staan om het effect van de Grand Canyon te creëren. Een creatie die in mijn ogen vooral lijkt op twee minimensjes die hopeloos verdwaald zijn in een gigantische vulva, maar dan zegt waarschijnlijk meer over mijn verknipte geest. De jury begrijpt de intentie van namelijk Quinty wel.

Loes Haverkort maakt een foto van een huisschilder die de lippen van Anna Drijver verft en weet samen met Niek Roozen een gedeelde eerste plaats te halen voor de tweede opdracht van Het Perfecte Plaatje. Sylvia Geersen scoort wederom het laagste cijfer en moet het programma verlaten. De tranen biggelen over haar wangen en spoelen alle ingestudeerde diva-maniertjes weg. Van een over het paard getild kreng verandert ze plotsklaps in een echt mens. Geen Maxime Meiland gedrag, opsmuk of andere onzin, maar gewoon een lieve kwetsbare meid. Syl, als jij je masker voortaan in de kast laat, mag jij op mijn kinderfeestje komen.

Klik hier om alle artikelen over de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 8 van Het Perfecte Plaatje elke woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4. Op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2023 met deelnemers Henry Schut, Quinty Misiedjan, Waldemar Torenstra, Niek Roozen, Loes Haverkort, Anna Drijver, Frans Duits, Annemarie van Gaal, Sergio Vyent en Sylvia Geersen terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Het Perfecte Plaatje / seizoen 8 / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 8 Het Perfecte Plaatje 2023