Bij deelnemers Sissy en Nick lopen de emoties hoog op in Hunted 2023

Deelnemers Jort en Tim zijn niet voor één gat te vangen en de communicatie met hun informatiebronnen via Marktplaats lijkt, net als de vermommingen van Sissy en Nick een slimme zet om de hunters in het Avrotros programma Hunted 2023 op afstand te houden. Weet hun genialiteit ze naar het extractiepunt te leiden of worden ze toch voor die tijd in de boeien afgevoerd?

Een verontrustend gevoel door camera’s in Hunted

Je weet het, maar toch is het ietwat confronterend. Ik heb het dan uiteraard over het fenomeen ‘Big Brother is Watching You’. Voor ik mij op Hunted stortte had ik geen idee van de enorme hoeveelheid camera’s die ons landje rijk is. Met goed fatsoen even lekker aan je billen krabben of een groen purkje uit je neus vissen op straat is niet te realiseren zonder dat het op beeld staat.

Je kijkt eens goed om je heen en op het moment dat je denkt ‘nu kan het want niemand kijkt’, druk je je nagels in je bilpartij om verlost te raken van die ellendige kriebel. Een vreselijk naïef scenario naar nu blijkt uit Hunted en het ergste is dat ik me dus nooit meer onbespied durf te wanen én gedoemd ben met een irritante kriebel of volle neus rond te lopen. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Jort en Tim laten steken vallen en de hunters maken daar gretig gebruik van

Markplaats trouwens ook niet, want hoe verzin je het om te communiceren via een verkoopsite? Ook hier de nodige vraagtekens mijnerzijds. Want wil Lottte366 nu weten wat de hakhoogte is van de laarzen die ik te koop heb staan of is het geheimtaal die ik vooralsnog niet weet te ontcijferen? Wat wil je me vertellen Lotte366? De onrust stapelt zich na aflevering 6 van Hunted 2023 op in mijn lijf.

mensrelatie_468x60_v2

Hoe geniaal het communiceren via Marktplaats ook lijkt, Jort en Tim laten steken vallen in deze aflevering van Hunted. Ze hoppen van vrienden naar collega’s en familie in hun eigen omgeving en dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan. Marcel van de Ven, de operationeel leider van het hoofdkwartier is volgens eigen zeggen ‘Die gasten wel eens een beetje zat nu!’ Uiteraard sta ik volledig aan zijn kant na zoveel niet al te snuggere acties en ben dan ook opgelucht als de heren in de kraag worden gevat.

Ruzie tussen deelnemers Nick en Sissy in Hunted

Sissy en Nick, die ook goed bezig lijken in Hunted 2023 met hun complete metamorfoses ontspringen vooralsnog de dans. Voor ze onderweg gaan naar het Stedelijk Museum, in de hoop daar een SMS te ontvangen die hen verder leidt naar het extractiepunt gaan ze eerst wederom in de make-up en pruiken. Volledig onherkenbaar betreden ze het museum en ik ben zowaar onder de indruk van hun actie die goed uit blijkt te pakken.

Toch slaat de vlam even later bij het echtpaar in de pan als zich door de stress een stevige kibbelpartij ontwikkelt. Gelukkig duurt het niet lang en nadat Nick zijn vrouw een speelse duw geeft waardoor ze bijna languit in ‘prikkelnetendingen’ belandt, lachen ze alweer samen. Terwijl ze weg lopen en in de rug worden gefilmd door de cameraploeg bedenk ik mij ineens dat zelfs zo’n televisiecrew ook je ondergang kan betekenen in Hunted 2023. Stel je voor dat het een corrupte cameraman is! Of draaf ik nu, door onrust gedreven een beetje door?

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt Hunted 2023 elke woensdag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 3 en op streamingsdiensten NLstart en NLziet is de aflevering met deelnemers Jort, Tim, Sissy en Nick terug te kijken.

Beeld bron:  Still Tv NPO 1/ Avrotros / Hunted / seizoen 8 / 2023

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 8 Hunted 2023