Hunted: Heb je even tijd voor een avontuurtje?

Hunted

Het is Marco en Jade maar liefst 3 dagen gelukt om op vrije voeten te blijven. Een wonder van wereldformaat, wat nooit mogelijk was geweest zonder een handje hulp van de producent. Werkelijk elke stommiteit die vader en dochter hadden kunnen begaan in hun carrière als voortvluchtigen, hebben ze gemaakt. Van een telefoon vergeten tot logeren bij bekenden uit hun netwerk en vervolgens gepakt worden voor het pand waar de studentenkamer van Jade gevestigd is. Het niveau van hun criminele plan zou zelfs de Baron en B2 uit Bassie en Adriaan het schaamrood op de kaken bezorgen. 

Behoorlijk lachwekkend

Het is goed te begrijpen dat Avrotros alles op alles heeft gezet om Jade en Marco zo lang mogelijk in het spel te houden. Er gaat nu eenmaal veel tijd zitten in de screening van deelnemers en kosten technisch gezien zou een snelle exit van vader en dochter een verspilling van het budget zijn.

Gelukkig werd de kijker in aflevering 3 van Hunted uiteindelijk alsnog verlost van de infantiele opmerkingen van Jade en het digitale gekluns van vader Marco. Dat het duo nog altijd geen idee heeft hoe de hunters hen zo snel konden traceren is op zijn zachtst gezegd lachwekkend. Blijkbaar denkt Marco nog steeds dat je met een VPN verbinding veilig op Google maps een route uit kan stippelen terwijl je locatievoorzieningen aan staan.

Tijd voor avontuur

Hunted deelnemers Danique en Lina pakken het een stuk slimmer aan. Na jarenlang op hoog niveau basketbal te hebben gespeeld, zijn de dames gewend om te vechten voor de winst. Alle kwaliteiten worden ingezet. Zo ook hun charmes en groot gelijk hebben ze. Het duurt niet lang voordat Danique en Lina gewillige medeplichtigen hebben gevonden voor de uitvoering van hun snode plan.

mensrelatie_320x100_v1

Wat keken de mannen raar op, toen er ineens twee beeldschone brunettes voor hun deur stonden. Flip en Guus, of hoe de knapen in kwestie ook mogen heten, konden hun oren niet geloven. Vroegen de dames nu echt of ze ‘een uurtje tijd hadden voor een avontuurtje?’ Helaas bleek het avontuur iets minder spannend dan gehoopt. De mannen mochten slechts helpen om een simkaart op te halen. Daarna bleven de mannen eenzaam achter met slechts een hoody waarin een vleugje parfum van Danique is blijven hangen. Drie keer raden wie de komende maanden met een roze hoody onder zijn kussen slaapt.

Hoe gaat het met de andere voortvluchtigen?

De helpers van Sanne en Siedo weten de hunters voor de gek te houden met een uniek staaltje misleiding. Het lijkt een slimme zet, maar het kan het jonge koppel nog duur komen te staan. De rechercheurs van de meldkamer zijn er nu helemaal op gebrand om Sanne en Siedo bij hun kladden te grijpen en een koekje van eigen deeg te geven. Sanne lijkt dit aan te voelen, want ze wordt steeds zenuwachtiger. En dat is precies wat de hunters willen.

Voortvluchtigen Rob en Damy blijven koelbloedig en gestructureerd te werk gaan. Over elke stap wordt zorgvuldig nagedacht en de emoties blijven onder controle. Als de heren dit vast weten te houden, dan maken ze een reële kans om als winnaars van Hunted 2022 uit de bus te komen. 

Beeld bron: Still Tv NPO 1 / AVROTROS

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb jij aflevering 3 van Hunted seizoen 7 gemist? Kijk deze dan terug op NPO Plus of NLziet.

Home » Televisie » aflevering 3 Hunted 2022