Slotaflevering van Hunted 2023 eindigt in een fiasco voor de deelnemers

Gaat het de hunters op het hoofdkwartier lukken om deelnemers Nick, Sissy, Bas en Wilco op te pakken voor ze het extractiepunt weten te bereiken in Hunted 2023? De voortvluchtigen trekken alles uit de kast om de hunters te slim af te zijn en winnaar te worden van het programma, maar is het genoeg? 

Hunted afvallers Marly en Ellen helpen de hunters

Vorige week zagen we hoe Marly en Ellen in de boeien werden afgevoerd en daarmee hun Hunted avontuur abrupt tot een einde kwam. Met militaire precisie onderzochten de hunters de bagage van de dames en vonden een aantekeningenboekje. Nou ja, boekje? Zeg maar gerust dat de dames een compleet dagboek hadden bijgehouden. 

Mijn hemel, wat een domme zeugen zeg. Met de aantekeningen van de niet al te snuggere dames kunnen de hunters hun pijlen iets gerichter afvuren op de overgebleven deelnemers. Ik hoop voor de meiden dat er geen reünie komt, mocht dat wel zo zijn dan adviseer ik ze om een flinke migraine te faken voor de desbetreffende avond. 

Voortvluchtigen doen er alles aan Bas, Wilco, Nick en Sissy te winnen

Na een stressvolle dag met veel prikkels naar het Avrotros programma Hunted kijken is geen goed idee. Sterker nog, het is het meest beroerde idee dat je kunt bedenken. Toch doe ik het, want morgen op het matje geroepen worden voor werkweigering is een nóg slechter scenario. Nu zit ik hier achter de beeldbuis en mijn linker ooglid trilt als een malle, de darmen in mijn buik maken zoveel herrie dat de hond erdoor aanslaat en mijn mond is zo droog dat het voelt alsof ik een Pritt lijmstift heb opgevreten.

Ik zie de stress bij de voortvluchtigen en hunters en raak er zo gruwelijk opgefokt van dat ik in staat ben om per ongeluk expres mijn glaasje sap over de tv te gieten. Oeps…hij doet het niet meer, wat is dat nou jammer. Uiteraard doe ik het niet en blijf braaf kijken hoe Hunted deelnemers Bas en Wilco via een beveiligde emailprovider mails versturen, VPN aan- en uitzetten op hun telefoon en Bas zelfs zijn kop kaal scheert. Ik zie Nick en Sissy weer volledig vermomd in een auto plaatsnemen en zich ontdoen van bewijslast. Gehaast op zoek naar de laatste aanwijzingen van hun contactpersonen om het extractiepunt te kunnen bereiken. 

Geen winnaars in seizoen 8 van Hunted

De hunters weten Bas en Wilco op een dwaalspoor te zetten waardoor ze op het moment suprême in een haven in Zeeland rechtsreeks in de armen lopen van hun achtervolgers. Poeh, wat zou ik zuur zijn als de overwinning zo dichtbij was. Het is vergelijkbaar met een voorval waar ik eerder vandaag mee te maken had. Al bij het ontwaken had ik enorme zin in een speciaal gerecht dat ze alleen maar bij dat ene Chinese restaurantje hier in de buurt hebben. De godganse dag liep het water mij al in de mond en al om 17.00 uur besloot ik het niet langer meer te kunnen rekken. Wat denk je? Dat ellendige restaurant was vanwege een personeelsuitje gesloten! Zo dichtbij en toch zo ver weg… Ik voel jullie pijn Bas en Wilco.

Het was een goed seizoen voor de hunters, want op de valreep worden zowel Bas en Wilco als ook Nick en Sissy bij hun lurven gegrepen in Hunted 2023. Geen winnaars, geen Tjey Yim Kai van mijn favoriete Chinees en nog opgefokter dan ik al was ga ik deze dag maar snel afsluiten. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Dit was de laatste aflevering van Hunted en op streamingsdiensten NLstart en NLziet is de slotaflevering zonder winnaar met deelnemers Bas, Wilco, Nick en Sissy terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO / Avrotros / Hunted 2023

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 11 Hunted 2023