Hunted deelnemers Jesse en Prince krijgen de schrik van hun leven

In de vorige aflevering van Hunted zagen we hoe Sharon in de boeien werd geslagen door de hunters en haar handlanger Melissa ternauwernood wist te ontkomen. Moederziel alleen probeert zij met man en macht uit handen te blijven van haar belagers, maar is alleen op de vlucht zijn nu lastiger of juist makkelijker? Hunted 2023 deelnemers Prince en Jesse laten flink wat steken vallen en het is nog maar de vraagt of het ze lukt om informatie te vergaren over het extractiepunt zonder gepakt te worden.

Prince en Jesse maken een enorme blunder in Hunted

Vader en zoon laten zich in Wassenaar afzetten door helper Maarten. Doordat deze barmhartige Samaritaan echter LTE in zijn auto heeft, zijn de hunters volledig op de hoogte waar vader en zoon zich begeven. Tel daarbij op dat ze hun eigen telefoons bij zich hebben, die via de functie ‘Find My Phone’ ook traceerbaar zijn en je kunt op je vingers natellen hoe dit gaat aflopen. Prince en Jesse weten het te redden tot Kasteel Medemblik om de code die hen verder moet leiden naar het extractiepunt van Hunted 2023 via een sms te bemachtigen. 

Het is makkelijk lullen vanaf mijn comfortabele stoel voor de televisie, maar ik begrijp niet dat als je meedoet aan zo’n opsporingsprogramma je je niet op voorhand wat beter laat voorlichten. Ik zou werkelijk alles uit de kast hebben getrokken om erachter te komen wat er allemaal aan techniek bestaat wat mij zou kunnen verraden. De stress loopt bij de hunters op omdat ze vader en zoon niet willen laten ontsnappen. Als een stel ongeleide projectielen beginnen de jagers te schreeuwen:‘AANHOUDEN!! STAAN BLIJVEN! STAAAAAAN BLIJVEN!!’

Waarom zou je blijven staan? Ik mag toch aannemen dat ze niet overhoop schieten als je het gebod negeert. Rennen voor de eer en glorie! Sodemieter op met je geschreeuw! Mijn hart klopt in mijn strot, maar diep van binnen weet ik natuurlijk al hoe het Hunted avontuur voor Prince en Jesse af gaat lopen. Het is einde oefening. Zet je Iphone maar weer aan, dan kun je moeder de vrouw bellen dat jullie ’s avonds weer lekker lepeltje lepeltje kunnen liggen. Vraag gelijk even of ze het bier alvast koud zet.

Worden Melissa en Sharon herenigt door de hunters?

Het ligt voor de hand dat ook Hunted deelneemster Melissa weer snel bij haar geliefde Sharon in hun eigen bed kan kruipen, maar zover is het nog niet. Ze geeft zich niet zomaar gewonnen en maakt het de hunters niet gemakkelijk. Ze weet diverse helpers voor haar karretje te spannen, maar het blijkt verrot lastig om contactpersoon Patrick te bereiken voor de info die ze hard nodig heeft. De hunters houden haar non stop in de gaten. 

Overvallen door paniek ziet Melissa er na de zoveelste poging geen gat meer in. Ze besluit een bekende op te zoeken voor een slaapplaats. ‘Daar gaan we weer’, roep ik gefrustreerd als de voortvluchtige dame besluit bij een vriendin te gaan logeren. Als de blonde voortvluchtige dan ook nog eens vriendin Yari gaat beeldbellen ben ik er helemaal klaar mee en schreeuw naar de beeldbuis: ‘STAAN BLIJVEN!!!’

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted VIPS te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt Hunted 2023 elke woensdag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 3 en op streamingsdiensten NLstart en NLziet is de aflevering met deelnemers Sharon en Melissa, en Prince en Jesse die zoeken naar het extractiepunt terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 1/ Avrotros / Hunted / seizoen 8 / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 8 Hunted 2023