Soundos el Ahmadi onwel tijdens de opnames van Vier Handen op één Buik

Wat is de beste remedie voor een aanstaande vader die stijf staat van de stress? Het antwoord is simpel: Soundos. De 16-jarige Indy en 21-jarige Jeffrey verwachten hun eerste kindje en worden in het programma Vier Handen op één Buik bijgestaan door cabaretier Soundos el Ahmadi. Is lachen het medicijn wat de jonge vader over zijn angst voor bevallingen heen helpt of wordt het janken met de pet op?

Soundos ondersteunt Indy en Jeffrey als hulpmoeder in Vier Handen op één Buik

Als de beroeps grappenmaker aankomt bij het stel is het al twee voor twaalf. De kleine Aiden kan niet wachten om zijn ouders te ontmoeten en besluit om alvast de sluizen des levens een kiertje open te zetten. Gespannen zit Jeffrey naast het ziekenhuisbed waar zijn vriendin Indy in ligt wanneer de vrolijk lachende Soundos de kamer binnenstormt om de vier handen op één buik uit te breiden naar zes handen. 

De BN’er komt precies op het juiste moment, want de knul is op van de zenuwen. Daadkrachtig als ze is besluit Soundos de koe direct bij de horens te vatten en sleept Jeffrey mee naar een cursus Bevallen voor dummies. Ze zal die gozer weleens even over zijn angst heen helpen. Appeltje eitje…of toch niet?

Pop Victoria helpt Jeffrey van zijn angst voor de bevalling af

Voor de wat gevoelige lezers onder ons eerst een waarschuwing. Als je de pop uit de horrorfilm Chucky al eng vond lees dan vooral niet verder. Ik herhaal: doe het niet, anders kun je gegarandeerd je maaginhoud van het plafond schrapen.  Toch verder lezen? Oké, zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

De beste manier om over je angst voor de bevalling heen te komen is door er eentje mee te maken. Liefst wel een ‘baby uitdrijf ceremonie’ zonder complicaties en zorg er als het enigszins kan voor dat je niet zelf het lijdend voorwerp bent. Vier Handen op één Buik deelnemer Jeffrey direct blootstellen aan een echte bevalling van een wildvreemde vrouw is een te grote stap, dus wordt de hulp ingeroepen van Victoria.

Wie is Victoria? Het blijkt een poedelnaakte vrouwelijke XXL Chucky pop te zijn die in de woelige barensweeën aan het verzuipen is. Bezwangerde Victoria ziet een beetje pips om de neus. Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat ze al minstens drie dagen opgebaard ligt weg te rotten. Dat klinkt behoorlijk onsmakelijk, toch? Nou, maak je veiligheidsgordel maar vast want het wordt nog veel erger.

Soundos el Ahmadi wordt beroerd tijdens de opnames van Vier Handen op één Buik

Plotseling komt Victoria op magische wijze tot leven en begint geluid te maken. Jeffrey schrikt zich helemaal het leplazerus! Tijd om erover na te denken is er niet, want de baby van reusachtige Chucky moet geboren worden en de ‘simulatie moeder’ kermt het uit van de pijn. 

Wat er vervolgens gebeurt ziet niemand aankomen. Terwijl Jeffrey als een volleerd verloskundige Victoria door de bevalling loost, wordt Soundos onwel en gaat bijna van haar stokje. Gierend van de lach zit ik voor de tv, maar zodra de babypop uit de plastic vulva hangt en de navelstreng in zicht komt gaat ook bij mij het licht uit. Flashbacks van mijn eerdere bevallingen komen in alle hevigheid terug.

Hoe is het verder afgelopen met tienermoeder Indy, Jeffrey en Soundos el Ahmadi in deze aflevering van Vier Handen op één Buik? Het antwoord moet ik je schuldig blijven, want ik heb de rest van de avond doorgebracht met spaghettisliertjes van het plafond afplukken. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Vier Handen op één Buik te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 10 van Vier Handen op één Buik elke dinsdag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 3 en op streamingsdiensten NPOstart en NLziet is de aflevering met Indy, Jeffrey en Soundos el Ahmadi hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Vier Handen op één Buik / aflevering Indy, Jeffrey en Soundos el Ahmadi / 2023

Home » Televisie » Soundos el Ahmadi onwel tijdens de opnames van Vier Handen op één Buik