Kan dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw ons wel warm houden deze herfst?

Aflevering 6 van Boer Zoekt Vrouw 2023 draaide vooral om slaap en waar de deelnemers van het programma kampten met een tekort aan slaap, hadden de kijkers juist moeite om hun ogen open te houden. Wat is er dit seizoen aan de hand? Zijn het de oorverdovende stiltes van boerin Bernice, de saaiheid van BZV gelukszoeker Piet of vinden we Haico zonder snotlap op zijn kop toch iets te veel van het goede?

Waar blijft de romantiek in Boer Zoekt Vrouw?

Het datingprogramma van Yvon Jaspers lijkt maar niet op gang te komen dit jaar. De boeren en boerinnen hebben het gezellig met de vrijgezellen, maar daar is ook alles mee gezegd. De liefdesverklaringen zijn ver te zoeken en er is geen enkel vonkje te ontdekken om ons warm te houden deze winter. Hunkerend naar romantische beelden zitten we voor de televisie, maar het enige wat op temperatuur komt is het theewater van boer Piet.

Dat de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw 2023 nog geen horizontale tango op de hooizolder hebben gedaan is helemaal niet erg. En dat de kusjes uitblijven kan ik best begrijpen. Bernice en Haico zijn zo groen als het gras en we kunnen als BZV kijkers nu eenmaal niet verwachten dat zij gelijk hun prooi als een stel wilde beesten bespringen. 

Boerin Claudia heeft een rugzak vol bagage en boer Piet heeft eerst een herintreding cursus nodig voor hij zich zonder kleerscheuren op het liefdespad kan begeven. En Richard? Tja, ik heb eigenlijk geen idee waarom zijn zoektocht naar de ware liefde nog niet wil vlotten. Wellicht dat het gezamenlijk tandenpoetsen de romantiek als een zaaddodende pasta de nek omdraait.

Er is nog weinig te beleven bij boer Piet en boerin Bernice

Tegenwoordig hoor je veel mensen praten over manifesteren. Door te verbeelden dat je iets hebt wat je heel graag wil, zouden wensen mogelijk uitkomen. Nou, ik heb me tijdens de laatste aflevering van BZV helemaal suf gemanifesteerd dat boer Piet de dame met het kort pittige kapsel een zoen zou geven, maar er gebeurde niks. Zelfs mijn wanhopige poging om via astrale vibraties Eugenie te laten doen belanden in een catfight met de andere vrouwen heeft geen effect gehad.

Tijdens de manifestatie om boerin Bernice te laten ontdooien heb ik waarschijnlijk op een verkeerd knopje gedrukt. De arme meid klapte volledig dicht in het bijzijn van de vrijgezellen en het huilen stond haar nader dan het lachen. Als dit zo doorgaat haken de knappe vrijgezelle jongens gegarandeerd op haar af. Lieve Bernice, het spijt me verschrikkelijk dat ik je in standje katatone goudvis heb gemanifesteerd. Ik beloof je dat ik deze week keihard ga oefenen op mijn techniek, zodat jij volgende week lekker met Ype Jacob een stomende kopkluif sessie krijgt op de hooizolder.

Voor het geval dat het manifesteren toch niet helemaal zijn vruchten afwerpt, ga ik toch maar even op zoek naar een elektrische haard om mij warm te houden deze herfst. Een slimme meid is op de kou voorbereid.

Lees hier alles over boerin Claudia en Bernice en boeren Haico, Piet en Richard in de artikelen van Boer Zoekt Vrouw 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 14 van BZV elke zondag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 1. Op NLZiet zijn de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw 2023 met deelnemers Richard uit Slowakije, Haico uit Denemarken, Piet uit Duitsland, boerin Claudia uit Frankrijk en Bernice uit Zweden terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / KRO-NCRV

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 14 BZV Boer Zoekt Vrouw 2023