Heeft Jasmijn boer Haico voor de gek gehouden in Boer Zoekt Vrouw?

De citytrip is eindelijk begonnen, maar voordat we echt van start konden gaan moesten Claudia en Bernice nog de keuze maken welke deelnemer van Boer Zoekt Vrouw 2023 mee op reis mocht. Terwijl de boerinnen zich suf piekerden over hun keuze kon de kijker ondertussen zien hoe Jasmijn als een ijzige wind elke kans op romantiek met boer Haico voorbij liet gaan.

Paul onder de indruk van de keuze van boerin Claudia

De woorden ‘what the fuck, jeetje mineetje’ en ‘sapperdeflap’ vlogen uit de mond van Boer Zoekt Vrouw deelnemer Paul toen hij hoorde dat Claudia hem uitkoos voor de citytrip. De dolgelukkige man was niet de enige die superlatieven tekort kwam, want ook ik zat vanaf de bank als een soort van imitatie Jack van Gelder de aflevering enthousiast te voorzien van commentaar.  

Paul of René, eerlijk gezegd zal het mij worst wezen wie Claudia meeneemt om te ‘viezelevozelen’ in een door KRO-NCRV betaalde reis. Waar ik vooral heel blij van word is dat de boerin het gras voor de voeten van de sensatiebeluste Yvon Jaspers heeft weggemaaid door niet te wachten op het officiële keuzemoment. Ze ontnam hiermee de paria presentatrice alle kans om te parasiteren op de emoties van de afgewezen René.

Waar is de moeder van Boer Zoekt Vrouw deelneemster Bernice?

Wat had ik graag gezien dat de ouders van Bernice net zo assertief hadden gehandeld als Claudia. Helaas was dit niet het geval en werd alle emotie met een stoomwals uit het labiele boerenmeisje geperst. Zelfs een dag nadat Bernice de jongens naar huis had gestuurd bleven de camera’s van Boer Zoekt Vrouw als een stel bloeddorstige aasgieren doordraaien. 

Het is voor mij als moeder onbegrijpelijk dat de ouders van het meisje niet hebben ingegrepen. Ik had in die situatie waarschijnlijk Yvon Jaspers bij haar knot gegrepen en met haar quasi onschuldige wipneusje vol door de koeienstront gehaald. Gevolgd door een flinke schop onder haar hol. En nu oprotten!

Een interventie voor boer Haico en Jasmijn

Ja, ik zou het allemaal wel weten hoor. Zet mij maar als amateur expert bij Haico en Jasmijn om de laatste loodjes van Boer Zoekt Vrouw een twist te geven. De kort pittige Ellen staat al onder de sneltoetsen van mijn telefoon en voor Chagemijn is een enkele reis naar Nederland zo geboekt. Maar helaas is mevrouw Jaspers de baas en moesten de kijkers vanaf de bank lijdzaam toekijken hoe boer Haico keihard genaaid werd door Jasmijn zonder zijn maagdelijkheid te verliezen. Koning Kopdoek heeft de fout van zijn leven gemaakt en is flink voor de gek gehouden. Vele stomende, sensuele nachten in een hevig schuddende camper is de boer misgelopen door achter zijn pielemuis aan te lopen. In plaats daarvan moet Haico de citytrip van Boer Zoekt Vrouw met ijskonijn Jasmijn doorbrengen. Maar gelukkig heeft hij wel een hoofddoekje bij om zijn tranen mee weg te vegen.

Welke koppels halen de eindstreep van seizoen 18?

Volgende week weten we hoe het afloopt met de liefdesavonturen van de boeren en boerinnen. Voor ons op de redactie van Tv-Vrouw betekent dit dat de tijd is aangebroken om de ultieme weddenschap aan te gaan. Welk koppel heeft de liefde gevonden? Ik zet 5 euro in op Boer Zoekt Vrouw deelnemers Richard en Robin en 10 euro op boerin Claudia en Paul. Voor de in Duitsland rondhuppelende Piet en Anke is het misschien verstandig om enkel chocolademunten in te zetten, want de eerste barstjes in de relatie zijn al zichtbaar. Of zit ik er helemaal naast? Als je mij de pot gunt van de Tv-Vrouw weddenschap, laat dan even weten welke koppels volgens jou met hun billen aan de pijl van Cupido hangen.

Lees hier de artikelen van Boer Zoekt Vrouw 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 14 van Boer Zoekt Vrouw elke zondag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 1 en op NLZiet is de aflevering waarin Claudia voor Paul kiest terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / KRO-NCRV

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 14 BZV Boer Zoekt Vrouw 2023