De eerste rupsen ontpoppen zich eindelijk tot vlinders in Boer Zoekt Vrouw!

Met nog maar 2 logees op elke boerderij begint Cupido eindelijk zijn slag te slaan. We hebben er even op moeten wachten, maar het lijkt er dan nu toch op dat bij enkele deelnemers de rupsen in de darmen zich langzaam ontpoppen tot vlinders. Zorgt Boer Zoekt Vrouw 2023 voor het begin van het ultieme liefdesgeluk voor boer Piet en boerin Claudia of grijpen zij net als René en Gea mis? En hoe hangt de vlag erbij bij Richard, Haico en Bernice?

Prille verliefdheid voor boer Piet in Duitsland

In Duitsland is er een ware vlinderplaag ontstaan in de pens van Piet. Het is voor hem zo klaar als een klontje dat een van de vrouwen zijn match is en hij bezegelt dit met een paar aandoenlijke kusjes. Maar toch zit hem wat dwars, want hoe vertelt hij Gea dat hij gaat voor Anke zonder dat zij gaat ‘janke’? De dame die binnenkort noodgedwongen haar koffers moet pakken heeft nog totaal niets in de gaten. Tijdens een knus ritje op de trekker grijpt Gea letterlijk haar kans en pakt de boer stevig vast, niet wetende dat de mond van Piet al stiekem speeksel heeft uitgewisseld met Anke toen de avond daarvoor de camera’s uitstonden. 

Ik ben heel benieuwd hoe Gea gaat reageren op de afwijzing van de boer, maar verwacht dat het wel mee zal vallen. Zo erg als de reactie van de destijds gedumpte Eugenie kan het nooit zijn. Grote goedheid, wat was dat een drama. Half Duitsland lag onder water door haar zilte tranen.

Waarom begint boerin Claudia te twijfelen aan haar keuze in Boer Zoekt Vrouw?

De band tussen Claudia en Paul lijkt langzaam te groeien. René laat de koningin der koeien echter niet zomaar gaan en zet vol geschut in. Hij streelt de rug van Claudia en zijn grijpgrage hand glijdt net iets te ver door richting de kadetten van de boerin. Het smaakt blijkbaar naar meer en René besluit zijn trucje nogmaals te herhalen, maar de dame zet een grote stap opzij en hij grijpt mis. Ik zit thuis voor de buis als een dartel veulen te hinniken van het lachen. 

Op de een of andere manier gaan mijn alarmbellen af elke keer als die man in beeld komt, maar ik kan mijn vinger er niet op leggen waarom. Is het de foute Colgate smile op zijn tronie, doet René te hard zijn best om indruk te maken of zijn het de ogen die mij de rillingen bezorgen? Als Claudia de volgende ochtend zegt dat ze Paul leuk vindt maar toch begint te twijfelen, wil ik haar bijna uit de televisie trekken om haar te waarschuwen voor de gladde glibber. Wellicht is het maar beter ook dat de boerin mijn advies niet kan horen, want mijn ‘liefdesantenne’ is niet altijd accuraat. Zet mij in Ahoy met 10.000 leuke mannen en één rotte appel en je kan er donder op zeggen dat ik aan het einde van de avond sta te kopkluiven met de grootste klootviool. 

Hoe gaat het met boer Haico, boer Richard en boerin Bernice?  

Hoe de vlag erbij hangt bij Richard is moeilijk te zeggen, aangezien deze Boer Zoekt Vrouw deelnemer nog niet het achterste van zijn tong laat zien. Ik vermoed dat hij Robin het leukste vindt, maar erover denkt om op safe te spelen door voor Marijke te gaan. Wint het hart of het verstand?

In Denemarken toont boer Haico veel interesse in Jasmijn, maar hij maakt zich sappel om het leeftijdsverschil. De jongedame zit er niet zo mee dat haar stuk boerenkaas al extra belegen is, want in een vorige relatie had ze ook een vriend die ouder was. Nu maar hopen dat Jasmijntje geen daddy issues heeft en daarom valt op mannen die richting midlife crisis gaan. Sowieso moet ze zich afvragen of een man in de penopauze wel zo ideaal is. Voor je het weet wordt je ingeruild voor een leren jas, motor én een nog jongere meid. Ik spreek uit ervaring.

Op boerin Bernice uit Zweden ben ik stiekem een beetje jaloers. Zij krijgt maar liefst twee leuke knullen in haar schoot geworpen. Zelfs met mijn unieke gave om etterbakken als een magneet uit de vijver der heren te vissen durf ik met 99,99% zekerheid te zeggen dat Ype Jacob en Johan lieve jongens zijn. Daar durft deze tikgeit gerust haar spaarpot op in te zetten. Of grijp ik nu ook faliekant mis?

Lees hier alles over boerin Claudia en Bernice en boeren Haico, Piet en Richard in de artikelen van Boer Zoekt Vrouw 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 14 van Boer Zoekt Vrouw elke zondag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 1. Op NLZiet zijn de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw 2023 met deelnemers Richard uit Slowakije, Haico uit Denemarken, Piet uit Duitsland, boerin Claudia uit Frankrijk en Bernice uit Zweden terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / KRO-NCRV / Boer Zoekt Vrouw 2023 / Piet en Anke

Home » Televisie » aflevering 9 seizoen 14 BZV Boer Zoekt Vrouw 2023