Boer Zoekt Vrouw deelnemer bakent territorium alvast af bij Claudia

Speeddates zijn vaak een bizarre ervaring, maar speeddaten in Boer Zoekt Vrouw is pas echt ongemakkelijk. De deelnemers zijn op van de zenuwen en Yvon Jaspers gooit er gerust nog een schepje bovenop door de vinger op de zere plek te leggen. Wat valt op tijdens de eerste dates van BZV boeren Claudia, Bernice, Piet, Richard en Haico in aflevering 3 van Boer Zoekt Vrouw 2023?

Waarom wordt er zoveel gekust in Boer Zoekt Vrouw?

Met stip op nummer 1 valt op dat er heel wat afgezoend wordt in de eerste paar minuten nadat de single mannen en vrouwen de boeren ontmoeten. De ‘klapkussen’ vliegen wild in het rond, net als de op hol geslagen hormonen. Waarom voelen mensen de behoefte om gelijk hun lipafdruk op wildvreemde wangen te plaatsen? Ik moet bekennen dat ik zelf een gruwelijke hekel heb aan deze beleefdheidsvorm. Houd je speeksel maar gewoon lekker bij je.

Wat tevens prima in de categorie opmerkelijk past is dat iemand van het BZV productieteam heeft bedacht dat het leuk zou zijn om het hoofd van boer Piet op een paar tompoezen af te laten drukken. Er zijn al 3 brievenschrijfsters bij voorbaat afgehaakt en dan denk je dat het een goed idee is om de overgebleven dames gelijk een boerenkop in hun waffel te duwen? Voor je het weet nemen er nog meer de benen! Mij in ieder geval niet bellen als Piet straks geen vrouw meer over heeft om mee te nemen naar Duitsland.

Hoe gaat het daten bij BZV deelnemers Richard en Claudia?

Voor Boer Zoekt Vrouw hartendief Richard hoef je mijn telefoonnummer ook niet in te toetsen. Aanvankelijk vond ik hem best een geschikte peer, maar hij blijkt toch wat eigenaardige trekjes te hebben. Zo heeft de boer verschillende stukken tekst uit de brieven van zijn speeddates op kleur gecodeerd. Groen is leuk, geel is interessant en rood is niet leuk. 

Je zou bijna denken dat Richard karaktereigenschappen aan het screenen is van een koe om mee te fokken. Zo is koebeest Bertha afgekeurd omdat ze gehecht is aan haar familie, en kan rund Klazien naar de slacht omdat ze als vegetariër te kieskeurig is met eten. Ondertussen is stier Richard zelf zo kleurenblind als de pest, want hij denkt dat zijn zuurstokroze merkstift rood van kleur is.

BZV deelneemster Claudia heeft een date met een heer die de naam Bob draagt. Hij heeft een niet alledaags cadeau voor haar meegenomen, namelijk een boom. Deze meneer tilt hiermee het fenomeen territorium afbakenen naar een hoger niveau. In de dierenwereld urineren mannelijke dieren vaak op de plek die ze zich willen toe-eigenen. Bob niet, die pist niet tegen een boom om zijn eigendom te markeren met een penetrante geur. Hij neemt gewoon zijn eigen boom mee om op het erf van Claudia te planten! Dat scheelt een hoop gezeik en de concurrerende mannetjes weten meteen dat dit teefje van hem is.

Boer Haico heeft het moeilijk

Het laatste punt wat mij is opgevallen tijdens aflevering 3 van Boer Zoekt Vrouw heeft betrekking op Yvon Jaspers. Ze was weer zo lekker subtiel met haar opmerkingen. Op de een of andere manier moet dit seizoen de vinger even op de zere plek gelegd worden. Is het echt noodzakelijk om bij boer Haico nog extra te benadrukken dat hij dichtklapte tijdens de eerste ontmoeting met de dates van BZV? Geef die jongen eens rustig een momentje om bij te komen. Hij heeft het al zwaar genoeg.

Ik hoop dat Yvon de rest van dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw wat zachter is voor Haico, want anders kruipt die knul helemaal weg in de snotlap dat als een haarnetje om zijn kop gedrapeerd zit. Mocht Jaspers zich niet gedragen, dan stel ik voor om haar hoofd te verwerken in de tompoezen voor de reünie aflevering.

Meer artikelen lezen over Boer Zoekt Vrouw 2023

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 14 van Boer Zoekt Vrouw in Europa elke zondag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 1. Op streamingsdiensten NPOstart en NLziet zijn de afleveringen van BZV 2023 met boer Richard uit Slowakije, Haico uit Denemarken, Piet uit Duitsland, boerin Claudia uit Frankrijk en Bernice uit Zweden terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 14 BZV Boer Zoekt Vrouw 2023