Boer Piet breekt het hart van hevig verliefde Adri in Boer Zoekt Vrouw

Het moment is aangebroken voor de boeren om op dagdate te gaan. Een hele dag op pad met vrijgezellen die je nog maar 5 minuten hebt gezien zorgt voor aardig wat zenuwen. Met name Bernice heeft het pittig, maar Piet, Claudia en Richard slaan zich er kranig doorheen en Haico lijkt zelfs helemaal in zijn element tijdens de dagdate van Boer Zoekt Vrouw 2023. Er worden harten gesmolten en harten gebroken als de boeren beslissen wie van de vrijgezellen mee mag naar de boerderij. Zet de tissues maar klaar.

Wie heeft de dates bedacht voor de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw?

Zoals het ernaar uitziet is een heel ijverige stagiair aan de slag gegaan met het verzinnen van de dates, want de activiteiten zijn op zijn zachtst gezegd origineel. Van een parcours in een klimbos tot wedstrijd tosti bakken, richting asperge steken en met een afslag naar een taartproeverij waar boer Haico iets teveel informatie over zijn ‘vibrator wekker-ding’ met de Boer Zoekt Vrouw singles deelt. O ja, en laten we vooral de workshop mime en pottenbakken niet vergeten.

Het is al erg genoeg dat boer Piet een lustobject is voor het groepje grijpgrage meiden op leeftijd die hem proberen te versieren tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw. Een potje kletsnatte klei bepotelen is vragen om problemen. Anke kan het dan ook niet laten om de opmerking ‘wat heb je grote handen’ eruit te gooien en een van de andere vrijgezelle dames staat jubelend de cameraman te woord. ‘Lekker zitten te dollen, lekker nat maken, lekker knoeien’, zegt ze glunderend. Het zou mij niks verbazen als haar corrigerende slip vanavond linea recta de vuilnisbak in kan.

Boerin Bernice klapt dicht tijdens de dagdate

De singles van BZV deelneemster Bernice lijken wat minder fanatiek. Haar stugge houding en het gebrek aan vragen stellen zorgen ervoor dat het enthousiasme van de mannen enigszins tempert. Nou ja, behalve bij Ype Jacob dan, want die jongen heeft de kalverliefde in zijn kop en een plaag van zo’n 3 miljoen vlinders onder zijn buik hangen. 

Wat is dat toch met sommige singles die meedoen aan Boer Zoekt Vrouw? Hoe kan je na een speeddate van 5 minuten en een dagdate compleet in de zevende hemel zweven terwijl je nog helemaal niet weet of je überhaupt wel mee mag naar de boerderij? Doe even normaal joh. Rustig door de neus inademen en door de mond weer uit. Mocht het toch wat verhit raken in de onderste regionen van het lichaam, dan gewoon even aan iets anders denken. Voor de dames kan de gedachte aan stinkende ‘kopkaas’ wonderen doen in dit soort situaties en voor de heren is misschien denken aan een ‘rode zee met klonters’ een oplossing?

Boer Piet heeft slecht nieuws voor Adri

Helaas komt het advies voor een aantal vrijgezellen te laat, want de smoorverliefde harten breken alsof het borden zijn in een Grieks restaurant. Boer zoekt vrouw, maar voor Piet is Adri die vrouw duidelijk niet. Terwijl zij overstuur wegloopt, voel ik een bizarre mengelmoes van medelijden en ergernis. Gedraag je even als een volwassen vrouw alsjeblieft. Er is niemand dood, je kent die gozer amper, hij is niet moeders mooiste en je hoeft zijn smerige sokken tenminste niet te wassen.

Ook vrijgezel Jan-Willem zit helemaal in zak en as, omdat Claudia de stekker uit zijn Boer Zoekt Vrouw avontuur trekt. Lieve mensen, dit was nog maar de dagdate. Hoe groot zal de tsunami aan zilte tranen zijn als er later in het seizoen van BZV singles gedumpt worden? Ik ga maar alvast de zandzakken voor de deur klaarzetten en mijn rubberen roeiboot opblazen. 

Lees hier meer over de belevenissen van Claudia, Haico, Piet, Richard en Bernice in de artikelen van Boer Zoekt Vrouw 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Beeld bron: Still Tv NPO1 / KRO-NCRV

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 14 BZV Boer Zoekt Vrouw 2023