Hunters verscheuren het team van Sharon en Melissa in Hunted

De meeste deelnemers in het AVROTROS programma Hunted 2023 zijn min of meer nog veilig in aflevering 3, maar Melissa en Sharon lijken toch echt in de gevarenzone terecht te zijn gekomen. Dat de verrader nooit slaapt nooit en de hunters geen steekjes laten vallen hebben we tenslotte vorige week gezien bij het Hunted team van Ellen en Marly.

Hunted deelnemers Sharon en Melissa duiken in eigen netwerk om contactpersoon Patrick te ontmoeten

Vorige week zagen we al bij Ellen en Marly hoe godsliederlijk gevaarlijk het is om je in je eigen netwerk te begeven tijdens de vlucht in Hunted en in deze aflevering tobben Sharon en Melissa met hetzelfde euvel. Je ontkomt er niet aan, want je hebt toch gegevens nodig van je contactpersoon die logischerwijs iemand is uit je eigen omgeving. Het stel begon hun avontuur zo lekker. Geen telefoons en niet pinnen om zo weinig mogelijk sporen achter te laten. Ik had dit team aanvankelijk vrij hoog ingeschat. 

De dames moeten naar Zoetermeer om daar bij contactpersoon Patrick, de broer van Sharon, extractiegegevens zien te bemachtigen. Sharon en Melissa bellen aan bij vrienden Mike en Regina om vanuit daar te bepalen hoe ze het Hunted avontuur gaan aanpakken. Het overleg moet echter even wachten, want uitgerekend die bewuste dag is het de dag zijn dat Feijenoord kampioen kan worden. Als echte fans besluiten de meiden op de bank neer te ploffen om een stuk van de wedstrijd te kijken. Het leven draait nu eenmaal om prioriteiten en het kan zo weer 6 jaar duren voor Feijenoord kans maakt om de beste club van Nederland worden. 

De hunters komen ontdekken de locatie van het extractiepunt

Patrick heeft samen mer de rest van de familie een diner bij het plaatselijke Chinese restaurant gepland en daar willen Sharon en Melissa de benodigde informatie proberen te halen die hen verder kan leiden naar het extractiepunt van Hunted. Het gaat faliekant mis. De hunters zijn de dames op het spoor en weten Sharon, die met helper Mike meereed, te overmeesteren. Melissa en Regina maken dat ze weg komen, waarbij laatstgenoemde transformeert in een soort Mega Mindy. Met een peuk in haar bek, sjeest Melissa in haar roze Fiat 500 weg alsof ze Spiderman, Batman én alle Power Rangers tegelijk af moet zien te schudden. 

Het lukt de meiden weg te komen en Regina dropt haar voortvluchtige vriendin in een willekeurige straat. Bibberend en hakkelend belt Melissa ergens aan om een lift te regelen. De welwillende knul die open doet schroomt geen seconde om haar te helpen en dat verbaast mij behoorlijk.

Waarom lukt het Hunted team Sharon en Melissa om zo makkelijk een lift te regelen?

Ik durf er heel wat op te verwedden dat het mij nooit zou lukken. ‘Hallo, ik ben Sandy en ik ben op de vlucht’, zou al genoeg reden zijn om de politie te bellen én het noodnummer van de GGZ. Waarna ik respectievelijk in de boeien of in een dwangbuis al gillend zou worden afgevoerd. Op zich nog niet eens zo’n heel beroerd scenario, want in een politiecel of op een gesloten afdeling ben je natuurlijk wel onbereikbaar voor de hunters. 

Het is al met al een zwarte dag voor Melissa en Sharon. De één zit in de boeien op de achterbank van de hunters en de ander is eenzaam en alleen op de vlucht. En dan te bedenken dat hun favoriete voetbalclub die dag landskampioen wist te worden…

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted VIPS te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 8 van Hunted elke woensdag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 3 en op streamingsdiensten NLstart en NLziet zijn de afleveringen met Ellen en Marly, Sharon en Melissa en de andere deelnemers van 2023 terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 1/ Avrotros / Hunted / seizoen 8 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 8 Hunted 2023