Waarom maken deze deelnemers van Hunted 2023 zulke idiote fouten?

De deelnemers van het Avrotros programma Hunted 2023 hebben zo allemaal hun eigen strategie om uit handen te blijven van de hunters, maar het team van Marly en Ellen lijkt slechts een beetje aan te rommelen. Lukt het de rechercheurs en opsporingsexperts de meiden al in aflevering twee op te pakken of weten ze de dans toch nog even te ontspringen?

De meest onnozele deelnemers van het nieuwe seizoen van Hunted

Waar ik normaal gesproken eigenlijk altijd op de hand van de voortvluchtigen ben, betrap ik mezelf erop dat ik in dit nieuwe seizoen van Hunted toch echt hoop dat de hunters de niet al te snuggere Ellen en Marly snel te pakken krijgen. Niet eens vanwege hun domme acties als voortvluchtigen, maar vooral omdat de dames het ook voor de andere deelnemers dreigen te verkloten. Op deze manier is het spelletje wel heel erg snel afgelopen en dat zou uitermate teleurstellend zijn voor de kijkers.

Podotherapeuten Ellen en Marly blijven in Hunted 2023 non-stop in hun eigen netwerk roeren. Ik hoef niemand uit te leggen dat hulp zoeken in vertrouwde kring zo’n beetje het meest stompzinnige is dat je kunt doen als je op de vlucht bent. Eerst is collega Elisa veel te lang in beeld en vervolgens lijkt personal trainer Niels een gezellig dagje met de ‘criminelen’ gepland te hebben. De meest lelijke vloekwoorden ontsnappen uit mijn mond als ik zwaar overprikkelt naar de ongeorganiseerde tactiek van de meiden kijk. 

Weten Ellen en Marly überhaupt dat ze op de vlucht zijn voor de hunters?

Als het stel chaoten bij spierbundel Niels in de auto stapt zegt deze nota bene: ‘Zo nu zijn jullie veilig!’ Lieve schat, laat mevrouw Huppels een uurtje lekker zweten onder jouw toeziend oog en geef haar nog wat voedingsadviezen. Pak van mijn part je dumbells om te trainen voor het NK Vrachtwagen trekken, maar bemoei je alsjeblieft niet met zaken waar je geen verstand van hebt.

Ellen en Marly lijken aflevering 2 van Hunted zowaar te overleven en dat is geheel te danken aan diverse helpers. Twee passanten staan zelfs geheel belangeloos hun fiets af, zodat de dames die op de hielen worden gezeten door de hunters door het oog van de naald weten te kruipen. Als helper Jens zijn collega’s vervolgens met de auto op tijd weg weet te krijgen, kunnen de voortvluchtige podotherapeuten opgelucht adem halen. Jammer, ik had ze liever met een enorme zweetkop in de boeien zien eindigen. 

Dé gouden tip van Hunted expert Selmar Smit

Mocht je nog op zoek zijn naar een Apple 15 telefoon dan raad ik je aan morgen even op Marktplaats te kijken. Het aanbod is waarschijnlijk reuze gezien het feit dat Hunted opsporingsdeskundige Selmar Smit weet te vertellen dat er op deze toestellen een functie zit waardoor het mobieltje zelfs via Bluetooth te traceren is als hij uit staat. Dikke kans dat je er eentje voor een prikkie kunt bemachtigen, dus doe je voordeel met deze tip. Graag gedaan.

Mijn netwerk klaagt altijd dat ze mij te weinig zien. Gelukkig heb ik een Samsung toestel en ben daardoor niet zo makkelijk op te sporen. Ik ga morgen wel gelijk checken of ik misschien ook een LTE kaart in mijn auto heb, en mocht dat het geval zijn dan vindt je mijn racewagen morgen gegarandeerd op Marktplaats terug. Heeft er iemand toevallig nog een oud barrel te koop van vóór de periode dat elke scheet traceerbaar was? Ik houd mij na deze aflevering van het Avrotros programma aanbevolen, want je weet tenslotte maar nooit wanneer even je onder de radar wil blijven. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vraag maar aan Ellen en Marly, de meest onnozele deelnemers van Hunted 2023. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted VIPS te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 8 van Hunted elke woensdag om 20:23 uitgezonden op zender NPO 3 en op streamingsdiensten NLstart en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 3 / Avotros / Hunted / seizoen 8 / 2023 / Marly en Ellen

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 8 Hunted 2023