Het Perfecte Plaatje: Rick is zelfs met drie moeders nog een enfant terrible

Nadat vorige week Wildebras Het Perfecte Plaatje op Reis moest verlaten, heeft Rick Brandsteder het zwaar in het kippenhok met Tatum Dagelet, Leonie ter Braak en Numidia el Morabet. ‘Het is alsof ik drie moeders heb’, klaagt hij tegen presentator Tijl Beckand. In aflevering 6 wordt duidelijk dat Rickyboy zelfs met drie moederfiguren nog altijd zijn kwajongensstreken niet kan onderdrukken.

Rick Brandsteder in Het Perfecte Plaatje op Reis

Vader Ron Brandsteder heeft een zeer indrukwekkende carrière gehad in de televisiewereld, maar net zo indrukwekkend zijn de spraakmakende roddels omtrent zijn persoon. We kunnen wel zeggen dat Mister Honeymoonquiz niet het braafste jongetje van de klas is. Aangezien appels niet ver van de boom vallen, is zoonlief ook uitgerust met de ondeugende genen van paps. Voor de ouwetjes onder ons die zijn opgegroeid met coryfee Ron Brandsteder – ik dus – is het daarom ook een genot om zoon Rick de boel op stelten te zien zetten in het RTL4 programma Het Perfecte Plaatje op Reis.

Hoewel ik nog altijd stiekem terugverlang naar de roemruchte ‘bruidspaar pleurt in tomatensoep’ fragmenten uit Ron’s Honeymoonquiz, is de ‘Treiter Tatum Dagelet Terror Show’ van Rick Brandsteder zeer zeker de moeite waard. In aflevering 6 van Het Perfecte Plaatje op Reis zien we hoe hij de blonde krullenbol in de maling neemt door haar zwaar de zenuwen op het lijf te jagen vlak voor een belangrijke fotoshoot.

De acteerkunsten van Brandsteder

Geïnspireerd door zijn ronddansende maagsappen en het bijbehorende misselijke gevoel tijdens het plaatjes schieten op een vissersboot, besluit Rick Brandsteder om Tatum Dagelet de stuipen op het lijf te jagen. Hij loopt naar haar toe en doet alsof hij hondsberoerd is na de shoot. Nu was Rick ook wel misselijk op de boot, maar zo dik als hij het voor de ogen van collega BN’er Tatum aanzet is werkelijk een Oscar waard.

Als afsluiter van zijn voorstelling rent hij zelfs weg om zogenaamd te braken. Zelden heb ik zo’n geloofwaardige kots-scène gezien inclusief bijkomstige geluiden. Ik overweeg serieus om een Gouden Kalf te punniken voor het optreden van Rick Brandsteder in Het Perfecte Plaatje op Reis. Heeft iemand misschien het patroon van een kalf voor mij? Dan ga ik op zoek naar een bolletje draad van goud.

Tatum Dagelet leert projectielbraken

Het schouwspel van rebelse Rick heeft effect. Dagelet ziet al groen en geel voordat ze de vissersboot opstapt. Eenmaal aan het varen met het schuitje over de woelige wateren van Zuid-Afrika, voegt Tatum Dagelet daar nog alle andere kleuren van de regenboog aan toe en serveert de kijkers van Het Perfecte Plaatje haar maaginhoud.

Of de apenstreken van Rick Brandsteder ook de basis hebben gelegd voor de matige prestaties van Tatum in de tweede fotoshoot van de aflevering is moeilijk te achterhalen. Maar dat de blonde krullenbol de ‘Parruhfum shoot’, zoals Numidia el Morabet het zo mooi noemt, heeft verknald is een feit. Tatum Dagelet moet als afvaller Het Perfecte Plaatje op Reis verlaten. Maar gelukkig heeft ze nu wel genoeg tijd over om de ultieme wraak te bedenken om Rick met gelijke munt terug te betalen voor zijn getreiter. Hé Taat, heb je al aan een bad van tomatensoep gedacht? Ron Brandsteder heeft vast nog wel een goed recept voor je.

Klik hier om alle artikelen over Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op televisie wordt seizoen 2 van Het Perfecte Plaatje op Reis elke woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is de aflevering met afvaller Tatum Dagelet terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 2 Het Perfecte Plaatje op Reis 2023