Het Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak zwaar onder de indruk van model

Het Perfecte Plaatje op Reis 2023 – woensdag 20:30 uur RTL4

In seizoen 2 van Het Perfecte Plaatje op Reis gaan de volgende deelnemers de strijd met elkaar in Zuid-Afrika aan om de titel ‘Beste Fotograaf’ van 2023:
Jaap Jongbloed, presentator bij AVROTROS
Eloise van Oranje, gravinfluencer
Rick Brandsteder, presentator bij RTL
Rob Dekay, zanger en oud-Mol
Tatum Dagelet, presentatrice
Leonie ter Braak, presentatrice van RTL
Numidia el Morabet, zangeres
Wildebras, YouTuber

Ik zal echt niet de enige zijn die niet alle BN’ers kent. Laten we het houden op een generatiedingetje of desinteresse. Geen idee bijvoorbeeld wie Wildebras is, maar al vrij vlot tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis snap ik waar zijn naam vandaan komt. Ook heb ik nog nooit van Numidia gehoord, maar voor alles moet een eerste keer zijn. 

Tatum Dagelet ken ik helaas wel. Lang geleden presenteerde zij onder andere het programma Brutale Meiden met Jennifer de Jong. Een vreselijk hysterisch en recalcitrant duo. Als ik die koppen zag werd ik al misselijk. Tatum krijgt echter een tweede kans van mij, we hebben het tenslotte over zo’n 25 jaar terug en ik moet bekennen dat ook ik toentertijd een minder leuk persoon was dan ik nu ben. Ongetwijfeld zullen er nu mensen zijn die denken ‘Nóg minder leuk dan nu?’. Ik kop hem er zelf alvast maar in. 

Doodgaan is geen optie Leonie

Wie ik wel heel sympathiek vind is Leonie ter Braak en dat niet alleen, ze is ook een heel goede presentatrice. Geen poeha, maar wat je ziet is wat je krijgt en daar houden we van tussen alle opsmuk op televisie. Dat Leonie echter ook een ondeugende kant heeft werd al snel duidelijk in aflevering 1 van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis 2023. Ze vormt in de eerste opdracht een duo met Rob Dekay die haar op de foto moet vastleggen met de hashtag #LoveMyLife.

Na wat duf gestuntel, ieder begin is moeilijk, besluit hij Leonie te koppelen aan een bijzonder aantrekkelijke gozer met gitaar. Op een kleedje op het strand sommeert Rob haar om vooral verliefd naar de knappe Rick te kijken. Binnen no time kleurt het gezicht van Leonie ter Braak rood. Je ziet het ongemak van haar afdruipen. ‘Ik moest verliefd kijken en toen die leuke jongen Rick terugkeek, ging ik van binnen een klein beetje dood, want ik word dan verlegen’, zegt Leonie beschaamd terwijl ze in de camera haar vriend in Nederland toespreekt. ‘Alles onder controle hoor Floris, niets aan de hand!’

Floris? Wie is dat?

Waar Leonie ter Braak zich in bovenstaande situatie nog bekommerd om haar vriend Floris, lijkt ze hem tijdens de tweede opdracht in Het Perfecte Plaatje op Reis 2023 compleet vergeten te zijn. Ze is zo onder de indruk van het model dat haar wordt toegewezen dat ik voor haar hoop dat ze ‘s morgens een flink absorberend inlegkruisje in haar slipje heeft geplakt. Leonie loopt al rood aan bij de eerste blik op zijn sixpack. Ze zegt vervolgens onbeschaamd ‘Kan ik hier wat mee? Ik kan hier heel veel mee, maar nu nog een foto!’. Ter Braak is compleet in de wolken met haar prachtige model en wind er totaal geen doekjes meer om. ‘Dit is moeder natuur op z’n best, wil je met me trouwen?’, vraagt ze. Leonie, get yourself together girl!

Ik begrijp haar wel hoor, die gozer heeft een uitstraling waar je U tegen zegt en een wasbordje waar ze 60 jaar geleden een moord voor hadden gedaan op maandag-wasdag. Maar dat uitgerekend die lieve, brave Leonie ter Braak zo losgaat is heftig. Ik ga compleet stuk als ze tijdens de shoot zelfs Tijl Beckand niet meer hoort of ziet en volledig opgaat in het moment met haar toyboy.Give me your dirty face! Jezus Christ’, zijn enkele kreten die Leonie ongegeneerd vanuit Zuid-Afrika de ether ingooit in seizoen 2 van Het Perfecte Plaatje op Reis.

Niks aan de hand

Als Geraldo, zoals de hunk blijkt te heten, tijdens de nabewerking van de foto’s even afscheid komt nemen van Leonie blijkt de aantrekkingskracht wederzijds. Hij vraagt haar telefoonnummer en zij zegt: ‘Ja hoor.’ De beelden zijn echter zo gemonteerd door het team van Het Perfecte Plaatje op Reis dat wij kijkers niet meekrijgen of ze hem daadwerkelijk haar nummer geeft, maar ik durf er heel wat op te verwedden dat ze dat niet heeft gedaan. 

De enorme vibe tussen Leonie en Geraldo legt haar geen windeieren, want ze weet tijdens deze reis naar Zuid-Afrika het eerste perfecte plaatje te schieten van het nieuwe seizoen en wint de opdracht. De foto is prachtig, misschien dat Floris er wel mee instemt om hem boven hun bed te hangen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dat voor hem weleens een win-win situatie kan betekenen. 

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen en deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op televisie wordt seizoen 2 van Het Perfecte Plaatje op Reis elke woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 2 Het Perfecte Plaatje op Reis 2023