Lang Leve de Liefde: Henk loopt wel heel hard van stapel!

Lang Leve de Liefde 2023 – elke werkdag 18:55 SBS6

Vijf minuten na de kennismaking van de Lang Leve de Liefde deelnemers Henk en Jacomien app ik mijn collega: ‘Als dat vandaag geen n**k*n wordt…’. Henk dreigt in het SBS6 programma in de mooie ogen van Jacomien te verdrinken en de vonken vliegen door het hele huis. Uiteindelijk zal ooit blijken dat verdrinken best een goede optie was geweest, want door Henk zijn hele doen en laten zie ik hem over een paar jaar met zijn tronie zo in het programma Zeeman Confronteert Stalkers. Ik hoop dat ik ernaast zit en hij spoedig zal opgeven, maar Henk lijkt al na enkele uren in de nabijheid van Lang Leve de Liefde deelneemster Jacomien volledig geobsedeerd door haar. 

Vergeet het citroentje niet Henk

Holy Moly, Henk maakt guacamole! Na eerst even geknepen te hebben in de avocado om te voelen of ze wel rijp is en er een uitje bij te hebben geflikkerd, stopt Henk zijn mixer zonder pardon en volkomen onverwacht in de mond van LLDL deelneemster Jacomien. Hij lijkt op zoek te zijn naar een pepertje. Henk duwt zijn natte lap zo ver in haar mond dat ik even bang ben dat we vandaag getuige worden van een gevalletje doodslag in Lang Leve de Liefde. Nu vind ik zoenen normaliter zelfs nog wel intiemer dan werkelijk seks hebben. Dit is echter zo ranzig dat ik er zelfs een beetje misselijk van word. 

Jacomien lijkt wat overdonderd door het potje tongworstelen. Eigenlijk lijkt Jacomien 48 uur lang overdonderd door Henk zijn enthousiasme tijdens de Lang Leve de Liefde date. De blik in haar ogen en lichaamstaal spreken haar woorden behoorlijk tegen. Jacomien vindt alles leuk in Lang Leve de Liefde, helemaal leuk zelfs. Ik krijg jeuk van het veel te vaak toegepaste woord ‘leuk’ en ben met turven gestopt na 67 keer.  Ze hebben het zo leuk dat ze besluiten verkering te nemen met elkaar. Ze gaan zelfs samen oud worden en hebben matching armbanden om met de tekst His Queen en Her King. Als ik dit allemaal van tevoren had geweten had ik een lichte avondmaaltijd tot mij genomen. 

Helemaal leuk dat Lang Leve de Liefde

Wanneer je op zoek bent naar de ware liefde dan ben je normaliter toch een beetje alert op rode vlaggen? De eerste red flag wappert al na een half uurtje. Het is het moment dat Jacomien een tattoo spot in de nek van Henk. BadBoy 1975. Het blijkt de TikTok-naam van Henk te zijn. Ik zweer je, ik zou direct opgeven, mijn koffer al niet eens meer uitpakken en het Lang Leve de Liefde avontuur acuut beïndigen. Die man is ofwel nooit uit de pubertijd geraakt óf hij heeft een midlife crisis. Het nummer Desperado nestelt zich tussen mijn oren. 

Als Jacomien een bruine trui gaat breien in het kleinste kamertje doet ze dat ongegeneerd en babbelt ze vrolijk verder met Henk terwijl ze de resten van de guacamole uit haar lijf probeert te werken. Van gene is vandaag op geen enkele manier sprake tussen deze deelnemers van Lang Leve de Liefde en eerlijk is eerlijk, Jacomien en Henk lijken goed bij elkaar te passen.

Jacomien, die al had aangeven niet zo van heel klef gedoe te houden, weet steeds net op tijd haar hoofd terug te trekken als ze elkaar kussen zodat er geen tweede poging tot doodslag mogelijk is. Maar verder vindt ze alles gelukkig helemaal leuk! Had ik al gezegd dat ze het heel leuk samen hadden? Echt leuk…

Desperado, why don’t you come to your senses?

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Lang Leve de Liefde te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de avonturen van de deelnemers van Lang Leve de Liefde 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 5 van het programma Lang Leve de Liefde elke werkdag om 18:55 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen en spraakmakende deelnemers die je in 2023 hebt gemist terugkijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 / 2023

Home » Televisie » aflevering 181 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023