Heftige date in Lang Leve de Liefde zorgt voor plaatsvervangende schaamte

Afgelopen week kwam het SBS6 datingprogramma als een oude stoomlocomotief op gang. De liefde kan helaas niet altijd als een sneltrein aan komen denderen, maar aan het einde van een stormachtige week leek er dan toch liefde op het eerste gezicht te onstaan. De vlinders kregen vat op Lang Leve de Liefde deelnemers Jens en Rachel én Sven en Anna hielden zich bezig met spirituele zaken.

Kiest Jens voor Rachel dan krijgt hij haar vader erbij

De 19-jarige deelnemers Rachel en Jens blijken elkaar bij binnenkomst in Lang Leve de Liefde al te kennen via Instagram. Er waren al eerder plannen om te daten, maar dat kwam er nooit van. De klik is er onmiddellijk en al vrij snel resulteert dat in de eerste kus. De paringsdans lijkt te zijn begonnen en de vlinders schijten nog net het hele bed niet vol. Dan gebeurt er iets dat mij de kriebels bezorgt. Hier en daar rolt het woord ‘papa’ uit Rachel haar mond en net als ik denk ‘Meid, laat je vader even buiten je liefdesleven’ is er herhaaldelijk telefonisch overleg met pa over wat wel en vooral niet te doen tijdens de aftastfase.

Serieus? Je bent 19 en overlegt alles met je vader over je potentiële liefdesleven? Mijn kriebels gaan naadloos over in een afschuwelijk niet te stoppen jeuk als blijkt dat Rachel haar vader en moeder persoonlijk langkomen op Jens even te keuren in de Lang Leve de Liefde villa. Pa en dochter zijn zo’n twee-eenheid dat het bijna eng is. Ik zie de man in gedachten al op de rand van het bed zitten om aanwijzingen te geven hoe schoonzoon Jens zijn dochter moet beminnen en mijn avondeten komt spontaan omhoog zetten. Ren Jens ren!

Lang Leve de Liefde deelneemster Anna heeft een rigoreuze aanpak om Sven beter te leren kennen

Erotisch masseuse Anna heeft in Lang Leve de Liefde een erg gespecificeerde eisenlijst, waar geen einde aan komt. Van respect tot etiquette en normen en waarden gaat ze naadloos over naar de door haar verlangde kledingstijl. Tenue de ville of city chic moet het zijn, oftewel een pantalon met overhemd. Gelukkig hoeft de outfit niet perse afgemaakt te zijn met een stropdas en een blazer. Wel de juiste schoenen en een mooie riem, want ze houdt van verzorgd. Het postuur moet slank tot normaal zijn, met maximaal vijf kilo te veel aan gewicht. Wow, zou ze een wegschaal en BMI meter bij zich hebben?

Geen zenuwachtig gedoe met een kadootje in de keuken voor deelnemers Anna en Sven in Lang Leve de Liefde, want ze lokt hem bij binnenkomst meteen de slaapkamer in. De veeleisende dame wil namelijk graag in stilte beginnen. Sven wordt door haar gesommeerd zijn schoenen uit te trekken en plaats te nemen op het bed. In kleermakerszit pakt ze zijn handen om eerst even ‘samen te landen’. Ik krijg onmiddellijk flashbacks van de zweefpraktijken bij Walter in B&B Vol Liefde.  

Sven krijgt een erotische massage van Anna

Na twee minuten in elkaars ogen te hebben gekeken, door de buik te hebben geademd en elkaar geknuffeld te hebben worden er dan eindelijk toch namen uitgewisseld. Sven laat alles gelaten over zich heen komen. Wellicht houdt hij in zijn achterhoofd alvast rekening met haar beroep en is hij zwaar toe aan een erotische massage. Hij besluit dan ook zwaar geschut in te zetten en besteld oesters en champagne alsof hij niets aan toeval wil overlaten.

Sven krijgt zijn erotische massage en ik kan slechts hopen dat Anna haar date niet naar een ‘happy end’ gaat brengen, want het natuurlijk ook té gek worden in Lang Leve de Liefde. ‘Doe je benen maar over mij heen, en dan kom je bij mij op schoot’, instrueert de masseuse haar date. Er wordt intens geknuffeld, gestreeld en zichtbaar in extase wrijft Anna haar zilte oester over het been van Sven. Preutsheid is mij vreemd, maar ik wordt er toch plaatsvervangend ongemakkelijk van. Godzijdank zit haar vader niet op het randje van het bed…

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Lang Leve de Liefde te lezen.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 6 van Lange Leve de Liefde 2023 elke werkdag om 19:00 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdienst NLziet zijn de afleveringen, waaronder die waar Sven een massage krijgt, terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / Seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 44 seizoen 6 Lang Leve de Liefde 2023