Lang Leve de Liefde: Marcel herkent Karin van De Scheetjes uit Ik Vertrek niet 

Hans en Karin vertrokken in 2015 naar Bonaire, met de camera’s van het programma Ik Vertrek op hun hielen. Op het irritante af noemden het stel elkaar continue ‘scheetje’, waardoor de bijnaam De Scheetjes al snel ontstond. Onder dezelfde naam kregen ze zelfs hun eigen reallifesoap waarin we het wel en wee van dit koppel konden volgen. Nadat de Scheetjes gescheiden waren en ook de nieuwe relatie van Karin op de klippen liep besloot zij mee te doen aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Karin van ‘De Scheetjes’ uit Ik Vertrek gaat in Lang Leve de Liefde op date met Marcel

De 54-jarige Marcel is de man aan wie Karin gekoppeld is door het Lang Leve de Liefde team. Hij komt uit Lelystad en daar blijkt Karin op haar beurt nog nooit van gehoord te hebben. Tja, het is ook niet bij Bonaire linksaf en dan de tweede straat rechts. ‘Vlakbij Almere’, probeert Marcel haar topografisch een beetje te helpen, maar ook van Almere heeft ze nog nooit gehoord. Karin, behoorlijk overtuigd van haar BN’er status, is op haar beurt enorm verbaasd dat Marcel haar niet herkent. ‘Je kent mij nergens van?’, vraagt ze verbolgen. ‘Ken je De Scheetjes niet? Oh ernstig!’

Het stel lijkt het prima met elkaar te kunnen vinden. Ze matchen lekker en hebben het erg leuk samen als deelnemers in LLDL. Gelukkig geeft Marcel wel het goede antwoord op de vraag ‘Ben jij een borsten of billenman?’ Hij blijkt een borstenman waarop Karin roept: ‘Gelukkig maar, want vanmorgen dacht ik nog: ‘Krijg nou de pleuris, ik heb echt geen reet!’ Onbezonnen stappen Karin en Marcel samen het bad en even later het bed in en ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het wel iets zou kunnen worden tussen de Lang Leve de Liefde deelnemers.

De beruchte LLDL kaartenbak

Als Karin een kaartje uit de kaartenbak pakt in LLDL lijkt ze zelfs insinuaties te maken naar een stevig potje rollebollen en ze leest voor: ‘Geef elkaar een beurt.’ Ze blijkt over een aantal woorden heen te hebben gelezen, want er staat: ‘Geef elkaar om de beurt een compliment.’  Ach wie maalt om dat kleine nuance verschil? Die hele bak met opdrachtjes en vragenkaartjes vind ik trouwens van een nogal sneu niveau. Zo’n 99% van de vragen is seks gerelateerd. Nu heb ik niets tegen seks, in tegendeel zelfs, maar het is altijd veel van hetzelfde platte geneuzel. 

Aangezien ik toch weer in mijn ongenoegen-kenbaar-willen-maken flow zit: Waarom zeggen alle vrouwelijke deelnemers die meedoen aan Lang Leve de Liefde dat ze een man met humor zoeken? Laten we eerlijk zijn, die moet je toch zoeken met een zaklamp? Laat ik het zo stellen, mijn kerel heeft mazzel dat humor niet het referentiekader was, want dan was hij nog altijd vrijgezel geweest. Of nog erger, dan had hij een vrouw gehad zonder humor.

Karin Scheetjes zegt Ik Vertrek tegen Marcel

Alle gezelligheid ten spijt blijkt Karin na 24 uur met Marcel te hebben doorgebracht in het Lang Leve de Liefde appartement de date toch niet te willen verlengen. Alles was perfect en waar ze hem in eerste instantie helemaal zag zitten is er een groot struikelblok dat haar ervan weerhoudt om er nog eens een etmaal tegenaan te gooien. Lelystad is veel te ver weg, als het nu Bonaire was geweest, dan had ze het wellicht nog wel in overweging willen nemen. En zo werd Karin als potentieel scheetje van Marcel plotsklap een nat poepie op een wit laken in Lang Leve de Liefde. Shit man…

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Lang Leve de Liefde te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 / 2023

Home » Televisie » aflevering 204 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023