Lang Leve de Liefde: Willem houdt niet van teveel make-up

Deelnemers Willem en Ria zijn in week 46 aan elkaar gekoppeld en gaan 24 uur hokken in het Lang Leve De Liefde huis. De 70-jarige marktkoopman, die zijn complete bedrijfsinboedel heeft meegenomen, wacht haar op achter zijn marktkraam met beddengoed. Ook Annemarie mocht afgelopen week een gokje wagen in het SBS6 programma LLDL. Terwijl zij een lekker ding zoekt hoopt haar date Marc op een vrouw met kleine borsten en een klein kontje. Hij had zich beter druk kunnen maken over het humeur van zijn potentiële nieuwe liefde.

Annemarie tergt Marc in Lang Leve de Liefde

In het Lang Leve de Liefde appartement zijn deelnemers Annemarie en Marc met hun hondjes Takkie en Truus neergestreken om te kijken of er wellicht wat op kan bloeien. De hondjes hebben totaal geen klik, maar ook hun baasjes worstelen zich door de eerste uren in het huis heen. Dat wil zeggen, Marc krijgt het nogal te verduren met zijn humeurige date die werkelijk overal commentaar op heeft. Ik heb het vermoeden dat het zonnetje in huis haar inlegkruisje per ongeluk ondersteboven heeft geplakt en de plakstrip ernstig vast zit in stug schaamhaar, want wat is die vrouw chagrijnig.

Als Annemarie ’s morgens ontwaakt in Het Lang Leve de Liefde appartement wordt er gezucht en gesteund en begint onmiddellijk het gesneer jegens Marc weer. ‘Ik ben gebroken’, verzucht Graftakkie theatraal, terwijl hond Takkie minstens zo humeurig achter haar aan trippelt. De arme man laat het gedrag van zijn date gelaten over zich heen komen. Ik heb gewoon te doen met hem. Het laat zich raden, niemand laat zich vrijwillig zo kleineren en na 24 uur worden de koffers weer ingepakt en de hondjes aangelijnd om naar huis te gaan.

Willem houdt in tegenstelling tot Ria niet zo van make-up

Minstens zo opmerkelijk deze week is deelnemer Willem die zijn complete bedrijfsinventaris heeft meegenomen naar het Lang Leve de Liefde huis en zijn date Ria opwacht achter zijn marktkraam in de tuin. De dame in kwestie is een nogal opvallende verschijning. Dat wordt vooral veroorzaakt door haar dik aangezette wenkbrauwen die een eigen leven zijn gaan leiden. Op zich is de beddengoedverkoper erg onder de indruk van haar uiterlijk, maar er toch iets dat hem stoort en hij besluit geen blad voor zijn mond te nemen.

‘Je bent een mooie vrouw, maar ik hou niet van zoveel make-up.’ Ria kijkt hem aan of ze water ziet branden. ‘Dat heb je niet nodig’, gaat Willem onverstoorbaar verder. ‘Daar gaat het niet om, dit is mijn ding’, zegt de opgedirkte troel. De marktkoopman denkt waarschijnlijk dat de boodschap niet is aangekomen en herhaalt stoïcijns: ‘Je hebt het niet nodig.’ Ria houdt echter haar wenkies in de plooi en zegt: ‘Dat vindt jij!’ Als Willem niet van ophouden weet en maar blijft ratelen over hoe chemisch en slecht make-up voor de huid is, zien we hoe de man zijn eigen graf in Lang Leve de Liefde graaft. Een date om zeep geholpen door een stel wenkbrauwen en een betweterige vent.

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van het SBS6 programma Lang Leve de Liefde te lezen.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 6 van Lange Leve de Liefde 2023 elke werkdag om 19:00 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten NLziet en KIJK zijn de avonturen van de deelnemers waaronder Annemarie, Marc, Willem en Ria terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / Seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 46 seizoen 6 Lang Leve de Liefde 2023