Lang Leve de Liefde: De ‘heren’ vinden dat ze beter kunnen krijgen

Lang Leve de Liefde 2023 – elke werkdag 18:55 SBS6

Herken je dat? Dat je naar de afleveringen van Lang Leve de Liefde 2023 kijkt en je jezelf herkent in een van de deelnemers. Dat je denkt ‘verrek dat doe ik ook altijd!’ of ‘daar heb ik ook altijd last van’. Zo had ik dat de afgelopen week. 

Dierenvriend

Mirjam vertelt aan haar Lang Leve de Liefde date Oscar dat zij letterlijk nog geen vlieg kwaad zal doen. Deze rasechte natuurliefhebber, wordt als eerste ingeschakeld wanneer meneer spin zijn ochtendwandeling door de woonkamer maakt of mevrouw wesp denkt dat je iets lekkers in je oor hebt verstopt. De meeste mensen staan krijsend op de hoogst mogelijke tafel of meppen als een malle om zich heen. Mirjam, de rust zelve, pakt meneer spin met zijdezachte handschoentjes aan en brengt hem veilig naar buiten. Niks kapot stampen, opzuigen of zo’n beestje met de snelheid van een squashbal van je af slaan. Deze kleine vriendjes hebben net zoveel recht op een leven als jij en ik. 

En zo is het. Want je mag dan misschien wel groot zijn, of in het geval van de dames Maaike en Patricia enorme reuzen, dat wil natuurlijk niet zeggen dat je beter of meer bent dan een klein, kriebelig insect dat ook gewoon zo z’n dagelijkse bezigheden heeft. Ik wil dan ook geen gelul horen over ‘ach, die beesten voelen niks’, ‘ik vind ze vies’ of ‘ze zitten me in de weg.’ Dan kom ik wel effe langs met zo’n bakbeest van een tank. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. 

Onder één voorwaarde

Dat het niet altijd meevalt om groot te zijn, daar weet ik alles van. Zeker als je op zoek bent naar een geschikte date. Lang Leve de Liefde deelneemster Maaike vindt niets zo vervelend als dat ze met haar lengte boven het hoofd van een man uitsteekt. Hoewel ik moet zeggen dat het uitermate handig kan zijn als je,zoals in mijn geval, last hebt van keuzestress. Wanneer je een avondje de kroeg induikt en je vriendinnen vragen op wat voor een type je valt, dan kun je op één hand alle mannen tellen die in elk geval aan die voorwaarde voldoen. De kleinere mannen kunnen hun biezen pakken met een enkele reis terug naar huis. 

Lang Leve de Liefde deelnemers Maaike en Chantal hebben het geluk dat ze maar tussen twee mannen hoeven te kiezen. De makers van Lang Leve de Liefde zijn zo geniaal geweest om twee knappe koppen voor hen te regelen. Hoewel ze de voorwaarde voor het lang genoeg zijn aantikken, blijken de heren toch niet helemaal de ware. 

Yanick en Nick

Yanick, de stoker, had ik persoonlijk tijdens een duik in de vijver aan zijn armen meegetrokken en net iets te lang ‘kopje onder’ geduwd. Hij mag dan wel een lust voor het oog zijn, maar die arrogantie van hem moet je meteen de kop indrukken. Ik ben er niet rouwig om dat Yanick met lege handen uit het Lang Leve de Liefde huis vertrekt. Hij zal ook vast bij de kijkers van Lang Leve de Liefde niet gemist worden.

Wanneer Lang Leve de Liefde deelnemer Nick een relatie met iemand heeft, denkt hij beter te kunnen krijgen. ‘FOMO’ noemt meneer dit dan. Prima om met hippe woorden te smijten, maar ik zal hem naar de eerste de beste tatoeëerder sturen om het woord ‘eikeltje’ op zijn voorhoofd te laten tatoeëren. Misschien dat het beter is dat deze jonge knul lekker van zijn studentenleven gaat genieten. En als er dan toch een vrouwelijk visje toehapt, dan kan ze aan zijn hoofd gelijk al zien al dat hij geen relatiemateriaal gaat zijn, handig toch? 

Alles kan kapot

Chantal die ook weinig geluk heeft met de twee mannelijke deelnemers van Lang Leve de Liefde, besluit de boel te mollen in het Lang Leve de liefde huis. Ook zo’n gevalletje van ‘verrek, dat doe ik ook altijd’. Tijdens een potje tafeltennis gooit Chantal al haar frustraties eruit waardoor de plant, inclusief pot, door de lucht heen vliegt. Geloof me, als je mij in zo’n huis stopt, zou ik als makers van Lang Leve de Liefde vooraf een flinke waarborg vragen. Ik geloof dat ik binnen 24 uur zeker wel een stuk of vijf dingen kapot zou gooien, in de fik zou steken of door midden breek. Het is maar goed dat ze voor de deelnemers meerdere huizen bij Lang Leve de Liefde hebben. 

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Lang Leve de Liefde te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil jij jezelf ook opgeven voor een date en vind je het leuk om in 2023 een paar afleveringen te stralen in Lang Leve de Liefde of wil je reageren op een van de deelnemers die de boot heeft gemist? Meld je dan snel aan op de website van het programma.

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de afleveringen van Lang Leve de Liefde kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 5 van het programma Lang Leve de Liefde elke werkdag om 18:55 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen en spraakmakende deelnemers die je hebt gemist terugkijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 /2023

Home » Televisie » afleveringen week 15 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023