Waarom Sor de mol niet kan zijn in Wie is de Mol 2024

Naar gelang de hoeveelheid kandidaten inteert in het populaire AVROTROS-programma wordt het voor de kijker iets overzichtelijker. Met de nadruk op ‘iets’, want als er ergens niets is wat het lijkt dan is het wel bij WIDM. Met het vertrek van Tooske Ragas vorige week hoeven we ons vanaf heden in Wie is de Mol 2024 alleen nog maar te focussen op deelnemers Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Kees van der Spek, Rian Gerritsen en Rosario Mussendijk. Appeltje-eitje toch?

Waarom er maar één kandidaat de bedrieger van Wie is de Mol 2024 kan zijn

Ik wil niet bijdehand doen, maar dat focussen hoef je niet al te serieus te nemen want het staat als een paal boven water dat Rian Gerritsen het zwarte onderkruipsel uit Wie is de Mol 2024 is. Zelfs na aflevering 7 is mijn bewering nog steeds op he-le-maal niets gebaseerd, maar soms moet je gewoon een standpunt innemen en er vooral zelf in geloven. Waar ik voorgaande seizoenen volledig opging in hints en bijna ten onder ging aan het mol virus kan ik nu volledig ontspannen voor de buis kruipen op zaterdagavond. Het is een aanradertje.

Voor de kijker die niet zo vreselijk veel logisch inzicht heeft als mij, het is tenslotte een gave waar niet iedereen mee behept is zal ik even toelichten waarom de overige kandidaten NIET de mol kunnen zijn van WIDM 2024:

Kees van der Spek

De schrik van iedere oplichter, Kees van der Spek, molt veel te veel in Wie is de Mol 2024. Het ligt er simpelweg te dik bovenop dat hij zich als mol wil profileren. Het slome gedrag van de oplichter-speurder zet hem klungeliger weg dan hij daadwerkelijk is. Tevens lijkt 2000 euro uit de pot gebruiken voor een vrijstelling een echte molactie, maar mij neem je niet in de maling. Kees Closed.

mensrelatie_300x250_v1

Babs Schutte

Babs Schutte is op zeker niet de mol, aangezien ze slechts terug in het spel kwam omdat Jeroen van Spitzenberger de sleutel van haar kist wist te kiezen. Had hij een andere sleutel genomen dan had de mol er dus uitgelegen, wat natuurlijk geen optie is. Dat de artiest een rood scherm kreeg na de eliminatie was dan ook niet meer dan een bevestiging.

Fons Hendriks

Presentator en verslaggever Fons Hendriks had graag de gangengraver geweest, maar moet genoegen nemen met een rol als mollenzoeker. Inzage in de testvragen voor de finale van Wie is de Mol kopen met 500 euro uit de pot maakt geen indruk op mij en getuigd gewoon van een wannabe molletje uit willen hangen.

Rosario Mussendijk en  Anna Gimbrère

Rosario kunnen we net als kandidaat Anna Gimbrère op zeker elimineren als de bedrieger van Wie is de Mol 2024. De wetenschapsjournalist is veel te slim om een insectenetend diertje te kunnen zijn en artiest Sor is allesbehalve overtuigend in zijn missie om mij te doen laten geloven dat hij de uitverkorene is. Zijn tranen van ontroering bij het optreden van het strijkorkest in aflevering 7 verraden dat hij veel te lief is voor deze rol.

Rian Gerritsen

Dan houden we dus actrice Rian Gerritsen over als bedriegster in Wie is de Mol 2024. Met panterlegging en knalgele sneakers je intrede doen als kandidaat van het speurprogramma is voor mij al reden genoeg om er van uit te gaan dat ik de rest van seizoen 24 op mijn lauweren kan rusten. Iets wat ik graag doe, want het gewone leven is al hectisch genoeg zonder alle WIDM-chaos. Ik besef mij terdege dat al het bovenstaande dom gewauwel is en niet valt te staven, maar laat me. Ik heb er dit chaotische seizoen simpelweg de kracht niet voor.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol 2024 te gaan.

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Sandy Eireiner redacteur Tv-Vrouw

Sandy Eireiner is tv-recensent, redacteur, sarcastofiel, badass granny en soms gewoon zichzelf.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Wie is de Mol / WIDM / seizoen 24 / 2024

Op televisie wordt een nieuw seizoen 24 van Wie is de Mol elke zaterdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOStart en NLziet is aflevering 7 waarin Kees van der Spek 2000 euro uit de pot gebruikt terug te kijken.

Home » Televisie » Wie is de Mol » aflevering 7 seizoen 24 Wie is de Mol 2024