Wie is Tv-Vrouw?

Een volledig autonoom online magazine over televisie waar tv-recensenten op persoonlijke en informele wijze hun kijkervaring delen door middel van artikelen overgoten met een sausje van satire en sarcasme. In de ons-kent-ons mediawereld waarbij financiële belangen van grote mediabedrijven verstrengeld zijn geraakt, is nog maar weinig ruimte voor echt onafhankelijke berichtgeving. Dat moest anders vonden twee gepassioneerde schrijfsters en daarom besloten initiatiefnemers Jorit Henning en Sandy Eireiner om Tv-Vrouw op te zetten. Het is tijd voor ongezouten, eerlijke recensies geschreven voor en door tv-kijkers!

De redacteuren van Tv-Vrouw

Jorit Henning is een redacteur met een passie voor beeld en geluid. Deze uit de Zeeuwse klei getrokken dame neemt geen blad voor de mond en heeft een beeldende schrijfwijze. Met een master’s degree in lompheid is Jorit in staat om op ongenuanceerde wijze haar kijkervaring te delen.

Jorit Henning redacteur Tv-Vrouw

Sandy Eireiner is de verstandige van het dappere schrijversduo en komt uit de Bollenstreek. Met haar levenservaring weet ze het enthousiasme van haar collega te beteugelen. Sandy is eerlijk, recht door zee en weet haar persoonlijke kijkervaring te verpakken in een uniek verhaal.

Sandy Eireiner redacteur Tv-Vrouw
logo Tv-Vrouw

Contact

Sitemap

Redactionele richtlijnen

Privacy policy en cookiebeleid

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden

VOF Tv-Vrouw is eigendom van J. Henning en A. Eireiner