Contact

Contact opnemen met de redactie van Tv-Vrouw via het contactformulier:

Contact Form Demo (#3)

Contact opnemen met de redactie van Tv-Vrouw kan heel makkelijk via het contactformulier hierboven. Wil je liever een e-mail sturen of een brief schrijven scroll dan naar beneden voor het e-mailadres en postadres van Tv-Vrouw. Wij zullen ons best doen om zo spoedig mogelijk te reageren op je bericht. Houd er echter wel rekening mee dat we door de enorme hoeveelheid mails die wij dagelijks ontvangen niet altijd in staat zijn om op alle e-mailtjes te reageren. Graag hiervoor je begrip.

Tips en informatie over televisieprogramma’s zijn altijd welkom. We willen met klem benadrukken dat Tv-Vrouw een humoristisch magazine is dat recensies schrijft over programma’s, series en films op het gebied van tv en streaming en zich niet bezighoudt met ‘juice roddels’. Tips over individuele personen en roddels worden niet in behandeling genomen.

Alle inzendingen via het contactformulier, e-mail en post zijn eigendom van Tv-Vrouw. Door het contactformulier en/of contactgegevens van Tv-Vrouw te gebruiken gaat de verzender hiermee akkoord. Mochten we ingezonden informatie gebruiken, dan zal dit uiteraard vooraf gecommuniceerd worden met de betrokkene.

logo Tv-Vrouw

Social Media Tv-Vrouw:

Redactie Tv-Vrouw:

Hoofdredacteur: Jorit Henning
Redacteur: Sandy Eireiner
Gastredacteuren

Contactgegevens Tv-Vrouw:

E-mail: redactie@tv-vrouw.nl
Telefoon: 0651063621

Adres:
Redactie Tv-Vrouw
Jacob van Lennepkade 155 H
1054 ZL Amsterdam
Nederland

About us

Sitemap

Redactionele richtlijnen

Privacy policy en cookiebeleid

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden

VOF Tv-Vrouw is eigendom van J. Henning en A. Eireiner