Dit zijn de mol, winnaar en verliezer van de finale van Wie is de Mol 2024!

Wie van finalisten Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk en Fons Hendriks mag zich tijdens de finale de winnaar van Wie is de Mol 2024 noemen? En wie is toch in hemelsnaam het zwarte tunnel gravende onderkruipsel waar half Nederland al weken lang naar op zoek is? De ‘zeker-weters’ denken logischerwijs zeker te zijn van hun zaak en de twijfelende fans van het populaire AVROTROS-programma zitten nagelbijtend op de bank voor de grote onthulling van seizoen 24.

Blauwbekken voor het verlossende antwoord tijdens de finale van Wie is de Mol?

Ook ik ben erg benieuwd naar de ontknoping van Wie is de Mol 2024 al moet ik bekennen geen fan van de finale te zijn. Doorgaans is het veel geouwehoer na het moment suprême. Aangezien ik zo’n beetje de mallotigste molloot ben die er bestaat, ben ik totaal niet geïnteresseerd in hints achteraf. Die zijn immers nooit tastbaar genoeg. Je kunt werkelijk in alles wel een aanwijzing zien, of juist geen, terwijl het vlak voor je snufferd gebeurd.

Dat er heel veel molloten zijn die de finale van Wie is de Mol 2024 wel omarmen blijkt uit de grote opkomst van fans in het Vondelpark in Amsterdam. Hebben deze mensen geen leven of mis ik gewoon het ‘gezellig met z’n allen spanning trotseren’ gen? Nu mis ik wel meer competenties die voor anderen heel normaal zijn, dus het antwoord ligt helaas nogal voor de hand. Op een koude zaterdagavond, een uur blauwbekken in een menigte om erbij te zijn als de mol onthuld wordt is niet geschikt voor een wat minder sociale tikgeit.

Opluchting voor finalisten Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk en Fons Hendriks?

Met de finale in het Vondelpark in Amsterdam bereikt de zoektocht naar de mol na 10 weken het einde. De echte molloten vallen massaal in een zwart gat na de ontmaskering. De enige die hoogstwaarschijnlijk opgelucht zijn dat het is afgelopen zijn de Wie is de Mol 2024 finalisten Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk en Fons Hendriks. Het lijkt mij hoogst irritant om zolang met een geheim rond te lopen, terwijl mensen om je heen continue informatie bij je los proberen te peuteren. Je zou er toch bijna écht van onder de grond willen kruipen?

mensrelatie_320x100_v2

Zowel Rian Gerritsen als Kees van der Spek denken dat Fons Hendriks de saboteur van Wie is de Mol 2024 is. Van der Spek vertelt aan presentator Rik van der Westelaken dat hij er zelfs ‘een nacht niet van heeft kunnen slapen’. Je zult maar wakker liggen met de vraag of Fons wel of niet de mol is.

Fons Hendriks is de winnaar van Wie is de Mol 2024

De ontknoping dat Anna Gimbrère de mol is en Fons Hendriks de winnaar van Wie is de Mol 2024 zal voor velen geen verrassing zijn. Lichtelijk verbaast dat we met nog een uur uitzending voor de boeg de uitslag al te horen krijgen tuur ik naar de televisie. Als ik heel eerlijk ben kunnen we wat mij betreft naadloos over naar de reclame. Alle ins en outs van de afgelopen 10 weken Wie is de Mol laat ik namelijk liever over aan andere columnisten, analisten en echte molloten. De frustratie dat ik er compleet naast zat en een waardeloze speurder ben speelt hier uiteraard in mee.

Het was ondanks de veelal chaotische spelelementen, waar menig kijker geen moer van begreep, weer een heerlijk seizoen met leuke kandidaten. Anna Gimbrère was een fantastische mol, Fons Hendriks een verdiende winnaar en Rosario Mussendijk een waardig verliezer van Wie is de Mol 2024. Voor het gemak laat ik maar even achterwege dat ik de meest beroerde speurneus blijkt te zijn die er bestaat. Weet iemand misschien de contactgegevens van een lotgenotengroep voor mislukte mollenjagers?

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol 2024 te gaan.

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Sandy Eireiner redacteur Tv-Vrouw

Sandy Eireiner is tv-recensent, redacteur, sarcastofiel, badass granny en soms gewoon zichzelf.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / finale Wie is de Mol 2024 / WIDM / Rosario Mussendijk, winnaar Fons Hendriks en mol Anna Gimbrère

Op streamingdiensten NPOStart en NLziet is de finale van Wie is de Mol 2024 met winnaar Fons Hendriks, mol Anna Gimbrère en verliezer Rosario Mussendijk terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 10 finale seizoen 24 Wie is de Mol 2024