Rian Gerritsen speelt geen rol meer in Wie is de Mol 2024

In het busje dat de vijf overgebleven kandidaten van Wie is de Mol 2024, Anna Gimbrère, Fons Hendriks, Kees van der Spek, Rian Gerritsen en Rosario Mussendijk naar het plaatsje Bacalar in Mexico brengt, is de sfeer uitgelaten. Ze plagen elkaar, dagen elkaar uit en er wordt veel gelachen. Degene die het hardst in zijn vuistje lacht, is natuurlijk de mol. Wie dat is, blijft tot mijn grote frustratie nog even een raadsel.

Wie is in hemelsnaam dan wel de mol in Mexico?

Ik zou er in dit artikel rustig naartoe moeten werken dat Rian Gerritsen de afvaller is van aflevering 8 van Wie is de Mol, maar ik breng het niet op. Zo’n pleister kun je er maar beter in één keer ongenadig vanaf trekken. Des te sneller kunnen we door met ons leven. Want snotverpielekus wat heb ik er de pest in dat MIJN mol een rood scherm kreeg tijdens de eliminatie. ‘Neeee, zeg dat een grap is!’, schreeuw ik als een infantiel gebakkie naar de televisie. Het is lang geleden dat iemand die ik niet persoonlijk ken mij zo in de steek laat.

Waar ik voorgaande afleveringen door alle chaos mijn aandacht er soms slecht bij kon houden, zat ik er uitgerekend vandaag lekker in. Met mijn bek open keek ik naar de lasergame-opdracht. Niet eens zozeer vanwege het spel op zich, maar vanwege de locatie. Ik heb namelijk een enorme fascinatie voor verlaten oorden, zo ook voor dit gigantische hotelcomplex dat nooit in gebruik in geweest. Iets met drugs en geld witwassen ligt hieraan ten grondslag. Mijn fantasie slaat op hol en automatisch dwalen mijn gedachten af naar hoe het er ooit uitgezien zal hebben.

Rosario Mussendijk schiet medekandidaten af

Ik stap net uit tijd uit mijn droomwereldje om Rosario Mussendijk de andere deelnemers af te zien knallen in Wie is de Mol 2024. Het is gelukkig niet echt, want een bloedbad in de al lugubere omgeving is zelfs voor mijn fantasie iets te veel. Ik ga stuk van het lachen als de onverschrokken killer zijn medekandidaat Fons Hendriks volledig respectloos eerst nog het Macarena dansje laat doen alvorens hem om te brengen. Het levert de artiest een joker op die sluwe Fonsie zich had weten toe te eigenen tijdens de opdracht.

mensrelatie_320x100_v2

Als de kandidaten vervolgens in een soort plastic badkuip bordjes met woorden uit het water moeten vissen, dreig ik weer ernstig afgeleid te worden door de omgeving. Het azuurblauwe water van de lagune ziet er paradijselijk uit. Een diep verlangen naar Mexico borrelt op in mijn met bacillen gevulde lijf. Het is echter ook het moment dat ik er volledig van overtuigd ben dat Rian Gerritsen het zwarte onderkruipsel uit Wie is de Mol 2024 is. De actrice bakt er namelijk helemaal niets van en als ze roept dat ze er vreselijk agressief van wordt weet ik zeker dat ze de rol van haar leven aan het spelen is.

Geen mol en geen reisje naar Mexico

De conclusie die we kunnen trekken is dat ik daar volledig naast zat en dat het niet bepaald mijn dag was. Ik ben grieperig, mijn mol blijkt geen mol te zijn en ik heb al helemaal geen trip naar het zonovergoten Mexico gepland staan. Bij ons thuis noemen we dat een erbarmelijke flamoesdag. Op dit moment zou ik me kunnen verdiepen in aanwijzingen die de echte insectenvreter ontmaskeren, maar ik verdom het. Ik ga eens kijken wat zo’n reisje naar Mexico kost en een plan de campagne bedenken om mijn kerel ervan te overtuigen dat we dat écht nodig hebben.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol 2024 te gaan.

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Sandy Eireiner redacteur Tv-Vrouw

Sandy Eireiner is tv-recensent, redacteur, sarcastofiel, badass granny en soms gewoon zichzelf.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Wie is de Mol / WIDM / seizoen 24 / Rian Gerritsen / 2024

Op televisie wordt een nieuw seizoen 24 van Wie is de Mol elke zaterdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOStart en NLziet is aflevering 8 waarin Rian Gerritsen geen mol blijkt te zijn en Rosario Mussendijk zijn medekandidaten afschiet terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 24 Wie is de Mol 2024