Is deze deelnemer van Married at First Sight aan het bevallen of sporten?

In aflevering 13 van Married at First Sight wordt pijnlijk duidelijk hoe groot het contrast is tussen MAFS deelnemers Jeppe Hondelink en Suzanne Blom als het gaat om de inzet die ze tonen om Jantine van Dinther en Bastiaan van Peppelenbos het hof te maken.

Doet Jeppe iets te hard zijn best om indruk te maken op Jantine in Married at First Sight?

Een nieuw bed in elkaar zetten, een tv-beugel ophangen en het hele huis poetsen. Jeppe is er maar druk mee. Hij zet alles op alles om indruk te maken op Jantine die bij hem thuis komt logeren. Officieel noemen de experts van Married at First Sight het samenwonen, maar dat is natuurlijk kolder. Er is immers in geen velden of wegen een verhuiswagen te bekennen. In het geval van Jantine en Jeppe is het vooral champagne drinken, lol maken en een paar nachten goede seks. Alhoewel dat laatste discutabel is.

Jep staat inmiddels bij de kijkers van Married at First Sight bekend om zijn vrolijke geklep, maar toch is het een verrassing dat zelfs bij het sporten zijn ratel geen seconde stilstaat. Mochten ze bij Disney een voice-over zoeken voor de schurk in hun nieuwste film, dan zijn ze bij onze Jeppe aan het juiste adres. Man, man, man, wat een lawaai komt er uit die knul. 

Tijdens het luisteren naar de geluidseffecten van zijn fitness escapades in MAFS ben ik even bang dat Jeppe Hondelink de liefdesbaby van Jantine van Dinther baart. Dat klinkt vreemd, maar is lang niet zo gek als je er goed over nadenkt. Deze man is dol op alles wat onder water leeft. Wellicht heeft hij inspiratie opgedaan bij de zeepaardjes. De dames onder de zeepaardpopulatie zijn zo geëmancipeerd dat ze de bevruchte eieren in de buidel van hun vent achterlaten. ‘Zo Henk, mijn taak zit erop, hier heb je 1500 eieren in je pens en nou oprotten.’

De emancipatie van MAFS deelneemster Anneke en Suzanne

Wat zijn ze slim hè, die vrouwelijke zeeknollen. Ze weten precies de juiste hoeveelheid emancipatie in te zetten om de mannen het vuile werk op te laten knappen. Daar kunnen sommige vrouwen nog wat van leren, want het gebeurt regelmatig dat dames in ware Testosteronnie’s veranderen. Kijk maar naar MAFS deelnemers Anneke Santing en Suzanne Blom. Zet deze Married at First Sight bruiden bij een man en ze zuigen als hongerige bloedzuigers elk greintje mannelijkheid uit hun vent. Nee, ik bedoel dit niet op een gooi-je-haar-los pornoachtige manier, maar op een ik-castreer-je-zonder-verdoving manier.

In aflevering 13 van MAFS horen we Bastiaan aan Suzanne vragen: ‘Ik zal je aanwezigheid wel missen na zo’n week. En jij?’ Daaruit interpreteer ik dat hij onzeker is over haar gevoelens en bevestiging zoekt. Het antwoord van Suus ‘ja, ik kijk ook wel uit naar m’n eigen bed’ is in zo’n situatie ronduit lomp.

Kijk, ik begrijp best dat ze geen sappige flapperende spatlappen krijgt van Bastiaan. Ik zou ook niet gelijk roepen: ‘O ja Tarzan, ik kan niet wachten tot ik aan je liaan mag slingeren!’ Bas is heel lief, maar slaapverwekkender dan een olifantendosering narcose. Echter het negeren van de daadwerkelijke vraag en een totaal ander antwoord geven is wel heel onbeschoft. 

Een goedbedoelde tip voor Suzanne

Is het hypocriet dat ik als vleesgeworden definitie van lompheid het gedrag van Suzanne bekritiseer? Misschien… maar ter verdediging wil ik wel aanvoeren dat ik mijn zoektocht naar liefde gestaakt heb. Niet ter voorkoming van gebroken mannenharten, maar simpelweg omdat ik geen plek meer heb om de ontzielde lichamen van nog meer exen te verbergen. De vriezer in de bijkeuken zit vol, het stucwerk van de muren is inmiddels verzadigd en hun karkassen als opgezette kunstwerken op de salontafel zetten is ook weer zo wat. 

Toch wil ik als onbehouwen ouwe vrijster een welgemeende tip geven aan Suzanne. Wellicht dat de mening van een ‘medelomperik’ haar aan het denken zet. Aan de lezers bied ik bij voorbaat alvast mijn excuses aan voor het ongenuanceerde advies. Ik moet nu eenmaal qua communicatiestijl afstemmen op het niveau van Suus.

Beste Suzanne, zolang jij doorgaat met het verbaal invriezen van ‘manne’, dan zal het enige vertier voor je poes blijven bij de harde straal van een hete douche.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024  / Jeppe Hondelink in de sportschool in Hengelo

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 13 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024