Married at First Sight: Jeppe, waarom doe je dit in vredesnaam?

De laatste aflevering van Married at First Sight is een feit en voordat we dit seizoen afsluiten wil ik toch nog even iets aan MAFS deelnemer Jeppe Hondelink kwijt. Daarom is onderstaand schrijven een boodschap speciaal voor hem. Mochten de lezers van Tv-Vrouw de behoefte voelen om stiekem mee te lezen ga dan gerust jullie gang. Doe het alsjeblieft wel subtiel, want dit artikel bevat vertrouwelijke informatie.

Een ernstig gesprek met Jeppe naar aanleiding van zijn gedrag in Married at First Sight

Jeppe jongen, we moeten echt eens even een hartig woordje met elkaar praten. Waar de fuck denk jij dat je mee bezig bent? Van alle deelnemers van Married at First Sight krijg uitgerekend jij het voor elkaar om getrouwd te blijven. Terwijl alle collega’s van MAFS gaan scheiden en de trouwringen bij de eindgesprekken met passie op tafel gemieterd worden, besluit Jeppe dwars te gaan liggen en samen met Jantine als twee gelukkig gehuwde tortelduifjes door het leven te gaan. 

Nu zit ik hier als tikkende troela van Tv-Vrouw eenzaam in een appartement vol spullen. Al mijn plannen zijn in rook opgaan. De flat ligt tot de nok toe vol met onverkoopbare Jeppe merchandise. Ruim 10.000 posters met jouw foto erop, Jeppe T-shirts, mokken en zelfs koekjesuitstekers in de vorm van jouw lach liggen nutteloos in de berging. Honderden sets Jeppe beddengoed, dozen vol Jeppe fietsbellen en de ‘punnik je eigen Jeppe’ knutselsets staan in mijn slaapkamer opgestapeld tot aan het plafond.

Het MAFS Jeppe businessmodel is waardeloos geworden

Rijk worden van de cursus Jepperiaans voor beginners kan ik dankzij Jantine wel vergeten en ook de thuisstudie Jeppologie deel 1, 2 en 3  raak ik aan de straatstenen niet meer kwijt. Op de eettafel in de woonkamer ligt een berg Jeppe sleutelhangers, Jeppe sportsokken en de speciaal voor de wat oudere dames ontworpen Jeppe steunkousen. Zelfs de Jeppe op batterijen voor op het nachtkastje van je fans is zijn waarde verloren nu jij niet meer als vrijgezel door het leven gaat. En wat dacht je van al die avonden dat ik op mijn knietjes voor een speciekuip vol met lettervermicelli zat om de letters J, E en P eruit te vissen. De verkoop van de unieke Jeppe letterpret vermicelli is dankzij jouw romantische gefrunnik met Jantine helemaal in de soep gelopen.

Gelukkig kan ik niet lang boos op je blijven, Jeppe. Ik geef toe dat het best even slikken was om de aannemer te bellen en de plannen voor de aanleg van het zwembad op mijn balkon te annuleren wegens tegenvallende financiële resultaten van de Jeppe merchandise. Nu de markt is ingestort, kan ik het dagelijks eten van biefstukjes van hertenreet met ingelegd bladgoud wel vergeten. Wat ik echter niet vergeet, is hoeveel plezier jij de kijkers van Married at First Sight hebt gegeven. Heel veel geluk met jouw lieve vrouw Jantine! Jullie hebben het vinden van de liefde dubbel en dwars verdiend.

P.S. Mocht iemand 1500 dozen biologisch afbreekbare Jeppe inlegkruisjes willen overnemen, stuur dan even een mailtje.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.

Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther

Op streamingdiensten Videoland en NLziet is seizoen 9 van Married at First Sight met MAFS 2024 deelnemers Gerben Verregen, Erik Boterman, Suzanne Blom, Bastiaan van Peppelenbos, Kim Maurer, David Stok, Malou Bronswijk, Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink, Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer, Jerney van Hasseld, Dirk de Bode en Anneke Santing terug te zien.

Home » Televisie » aflevering 22 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024