Komt juf Kim ook op huisbezoek bij MAFS deelnemers Bastiaan en Hugsey?

Dat een aantal deelnemers van Married at First Sight goed in contact staat met hun ‘innerlijke kind’ valt niet te ontkennen en daarom gaat het artikel van vandaag speciaal over het jonge grut. In de hoofdrol hebben we de kinderen van de MAFS basisschool, namelijk: Bastiaan uit groep 2, David uit groep 4, Malou & Sarath uit groep 5 en Erik uit groep 8.

Waarom is Married at First Sight deelneemster Malou zo boos?

Laten we beginnen met de kleine Malou. Ze is heel boos tijdens het groepsdiner en roddelt met haar vriendjes en vriendinnetjes van Married at First Sight. De gemene Sarath heeft haar kwaad gemaakt op de huwelijkreis, waardoor Malou zichzelf compleet voor schut heeft gezet. Op camera is vastgelegd hoe ze kokend van woede half Finland de stuipen op het lijf joeg met haar tirade. Dat deze beelden zijn gefilmd is natuurlijk behoorlijk gênant, dus zit er voor Malou niets anders op dan Sarath de schuld te geven. Nu is de knul in kwestie ook niet bepaald het toonbeeld van volwassen gedrag. Hij heeft chronisch last van lekkende traanbuizen en wordt nog verliefd op het speeltje van zijn Happy Meal.

Ook Bastiaan doet het niet helemaal lekker op school. Het contact met de andere kinderen gaat moeizaam en hoewel hij hard zijn best doet om het vriendje van Suzanne te worden wil het toch niet helemaal lukken. Zij vindt het jongetje maar kinderachtig. Hij speelt nog met knuffeldieren en dat vindt ze zo uncool. Bastiaan is hierdoor heel verdrietig en stort zich uit eenzaamheid volledig op Friends knuffel Hugsey. Zelfs op schoolreisje mag de pluche pinguïn mee. Hij hoopt dat Hugsey onderweg in de trein even uit zijn tas mag en van de juf een eigen veiligheidsriempje krijgt. O jee, als Bastiaan maar niet het mikpunt van spot wordt bij Suzanne en haar MAFS vriendinnen.

Erik streeft naar populariteit

Erik zit al in groep 8 van de basisschool en vindt zichzelf een hele kerel. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Dat is vooral te merken tijdens de knutselles. Erik wil indruk maken op Gerben en als ze samen in het magazijn de knutselspullen mogen halen probeert hij met dubbelzinnige opmerkingen de blits te maken. Uitspraken als ‘ik hou van groot’ en ‘ik gebruik jouw roerstok wel’ vliegen door de ruimte. De gevoelige Gerrie weet niet goed wat hij hiermee aan moet. Als Gerben snel terug wil lopen naar het klaslokaal van MAFS steekt Erik een lange stok tussen zijn benen. Dat is even schrikken! Het wordt hoog tijd dat de juf een keer voorlichting geeft over grensoverschrijdend gedrag. Als er niet tijdig wordt ingegrepen, dan gaat Erik later als hij groot is vast werken voor NPO. Gelukkig is het binnenkort Lenteweek waarbij alle capriolen van de bloemetjes en bijtjes besproken zullen worden.

De laatste leerling die aan bod komt in dit artikel over Married at First Sight is David. Hij zit in groep 4 en is een wat teruggetrokken, serieuze jongen. Door zijn hoge intelligentie is het voor hem lastig om aansluiting te vinden bij de groep. Daarom richt David zich vooral op juf Kim. Als hij aan haar vraagt of ze een keer op bezoek komt bij hem thuis zegt de juf: ‘Het is natuurlijk niet jouw huis, maar mama’s huis.’ Kim ziet dat David een beetje beteuterd kijkt. Ze voegt er gauw aan toe: ‘Ik kom ook naar jouw kamertje kijken hoor.’ De jongen straalt van oor tot oor en roept enthousiast: ‘Cool, dan mag je op mijn trekharmonica spelen!’ Dat vindt juf Kim helaas niet zo’n goed idee.

Married at First Sight, de musical

Tot zover het wel en wee van de leerlingen van basisschool MAFS. Misschien is het een idee om volgend jaar volwassen mensen uit te nodigen als deelnemers voor Married at First Sight? Kinderarbeid is tenslotte verboden en koters voor de camera ‘papaatje en mamaatje’ laten spelen is ook wat dubieus. Maar goed, laten we eerst netjes dit schooljaar afronden. We hebben de eindmusical nog voor de boeg met het optreden van Sarath. Hij mag de rol van Calimero vertolken.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Bastiaan en Friends knuffel Hugsey

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos, Friends knuffel Hugsey en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 16 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024