Carlo Boszhard voltooide cursus Ernstig Kijken dankzij MAFS koppel Sarath & Malou

De grabbelton van Married at First Sight had deze week in de aanbieding: het eindgesprek van MAFS 2024 deelnemers Sarath en Malou, een diner met Bastiaan en Suzanne, een consult bij de seksuologe voor Erik en Gerben en shoppen met Jeffrey en Jerney. Kortom, het was weer voor ieder wat wils in het liefdesexperiment van RTL4.

Een artikel over Married at First Sight

Het is donderdagochtend en ik zit met het zweet op mijn bovenlip achter de laptop. Een artikel over Married at First Sight schrijven is doorgaans appeltje-eitje, maar met een ziek kind in huis en een puberende hond van 3,5 kilo die een poging doet om haar pluche speelgoedkonijn te bezwangeren is het nog best een hele kluif om een stukje te tikken. Tel daarbij op een knallende koppijn en je hebt een beetje een idee van hoe ik er vanochtend bij zit. Soms heb je van die dagen dat je denkt ‘schiet mij maar in een condoom.’ 

Bastiaan en Suzanne kunnen na de opname van aflevering 18 van MAFS over dat gevoel meepraten. Wat een gezellig etentje met vrienden moest worden werd zo ongeveer het meest gênante moment van de tv-geschiedenis. Vlak nadat Suus de vuile was over haar relatie pontificaal op tafel had uitgestald besloot de maat van Bastiaan om het ijs te breken met een liedje. Samen met zijn vrouw pakte hij de handen van het Married at First Sight koppel en begon uit volle borst te zingen.

Eén, twee, drie, bon Appetit
Un, deux, trois, manger avec moi
One, two, three, eat with me

Als op dat moment de gedachten van Suzanne ondertiteld waren geweest, dan was de volgende tekst in beeld verschenen: ‘Eén, twee, drie, dit is verdomme Knoop in je Zakdoek nie!’ Na het gezellige etentje wist ze niet hoe snel ze de benen moest nemen en voor het eerst in dit seizoen van MAFS begreep ik Suzanne.

MAFS expert Eveline Stallaart schiet Erik en Gerben te hulp

Voor Gerben was aflevering 18 van Married at First Sight ook geen pretje. Een sessie met expert Eveline Stallaart moest voor meer intimiteit in zijn relatie met Erik zorgen. Dat is deels gelukt. Gerben weet nu dat de buurman van zijn echtgenoot de naam Gilbert heeft dankzij een freudiaanse verspreking van Erik. Best een intiem detail toch? 

Gelukkig is seksuologe Eveline niet voor één gat te vangen – sorry voor de foute woordkeuze – en deed nogmaals een poging om het tweetal nader tot elkaar te brengen. Ze stimuleerde de heren om hun gevoel te uiten. Gerben werd hier emotioneel van en kreeg zowaar een klopje op de knie van zijn geliefde Erik. Het deed mij denken aan het intimiteitsniveau van Sheldon uit de Big Bang Theory. 

Shoppen met MAFS tortelduifjes Jeffrey en Jerney

Aangezien we nog een plekje over hebben in de ‘schiet mij maar in een condoom’ verzamelbak is het wel zo eerlijk om dit plekje te reserveren voor Jerney. Zij ging shoppen met Jeffrey en raadde hem een mooi paars shirt aan. ‘Ik ben geen chocolaatje’, zei haar man verontwaardigd. Enkele uren later zwalkte diezelfde kerel door de straten om carnaval te vieren. Het smoeltje van Jeffrey was zo rood als een brandweerwagen en zijn nar-kostuum leek verdacht veel op een zwaar overspannen rivierkreeft. 

Heb jij dat weer Jerney, een man die niet als een paarse Milka koe gekleed wil worden, maar wel vol trots als rooie kreeft op een podium staat. Ach ja, je kunt niet alles hebben in het leven. Als dit de enige eigenaardigheid van je vent is kom je er beter vanaf dan menig echtgenote.

Carlo Boszhard in gesprek met Sarath en Malou

Het eindgesprek van Sarath en Malou kunnen we ook plaatsen in de categorie ‘schiet mij maar in een condoom’. Het begon al toen Carlo Boszhard voorafgaand aan gesprek in de stoel bij de visagiste zat om zijn rimpels te laten plamuren en van de gelegenheid gebruikmaakte om zijn meest serieuze blik te repeteren. Terwijl de presentator oefende met ernstig kijken gaf de make-up miep hem tips. ‘Je moet doen alsof je last hebt van obstipatie en heel nodig moet poepen’, zei de visagiste. Carlo nam het advies ter harte en ging vol goede moed naar het gesprek.

Ook Malou had zich goed voorbereid op het eindgesprek. Ze had zich speciaal in een groen grondzeil van een legertent gewikkeld. Met als munitie een brief vol verwijten was ze klaar om de strijd aan te gaan. Voordat het gesprek begon vertrouwde Malou de kijkers van MAFS toe dat ze hoopte dat Sarath niet ‘neergeslagen’ was. Al gauw werd duidelijk waarom…mevrouw wilde hem hoogstpersoonlijk nog even ten gronden richten.

Malou schiet met scherp tijdens het eindgesprek

Tijdens het voorlezen van haar brief schoot de Married at First Sight deelneemster direct vol op haar doel. Malou omschreef Sarath als iemand met moodswings en vergeleek hem met een kind waarvan je de lolly afpakt, om vervolgens te vertellen dat ze altijd het respect voor hem hoog had gehouden. 

Ik weet niet wat pijnlijker was, de woorden van Malou of de begripvolle reactie van Sarath. Volgens mij raakte Carlo ook geëmotioneerd. Hij keek wel heel erg ernstig, maar voor de volledigheid wil ik er wel bij vermelden dat ik het wellicht verkeerd geïnterpreteerd heb. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de tip van de visagiste dusdanig effectief was dat de heer Boszhard per ongeluk een aambei langs zijn kringspier liet ontsnappen. 

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Carlo Boszhard

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos, Friends knuffel Hugsey en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 18 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024