MAFS deelneemster Anneke kan nog wat leren van de wijze woorden van Dirk

Na het hart van Dirk de Bode in duizend stukjes te hebben gebroken zit MAFS echtgenote Anneke Santing huilend aan het hoofdeinde van het bed. Ze heeft haar knieën net zo hoog opgetrokken als haar schouders en jammert: ‘Ik kwam de trouwzaal binnen en ik zag iemand in een prachtig blauw pak met een roze stropdas met echt hele gekke schoenen. Maar wat ik ook zag was het gebit.’ Terwijl de snerpende woorden van Anneke tijdens aflevering 8 van Married at First Sight de huiskamer instromen, begint mijn bloed te koken en krijg ik medelijden met Dirk. 

‘Zeg dame, ben je nou helemaal door de ratten besnuffeld!’ ‘Waarom doe je dan in vredesnaam mee aan het programma?’, roep ik geïrriteerd richting het beeldscherm van de televisie. De krachttermen die ik daarna telepathisch naar de aura van Anneke probeer te slingeren worden afgeketst door de enorme stalen plaat voor haar kop. Als ik even een moment neem om adem te halen hoor ik in de verte de stem van Dirk.

Dirk slaat de spijker op zijn kop in Married at First Sight

‘Hoe mooi is het als je liefdevol naar iemand kunt kijken, ondanks de klutsknieën en hamertenen of de hangende borsten bij een vrouw’, zegt de man die zojuist voor het oog van half Nederland een blauwtje heeft gelopen. Na het horen van de wijze woorden van MAFS deelnemer Dirk spring ik op van de bank en ren richting de badkamer. Nou ja, rennen is misschien ook een beetje overdreven. Een eerlijkere omschrijving is dat ik mijn borsten van m’n knieën til om op te staan en vervolgens een poging doe om mijn stijve poten in beweging te krijgen. 

Halverwege de route naar de badkamer struikel ik bijna over de pijpen van mijn afzakkende broek die nog op de vreetstand blijkt te staan. Eenmaal bij de spiegel aangekomen bestudeer ik nauwkeurig mijn knieën. Hmm, geen klutsknieën te zien. Dat valt weer mee. Ook de door Dirk genoemde hamertenen zijn in geen velden of wegen te bekennen. Alleen die borsten… tja, die zien eruit als een stel overrijpe sinaasappels die uit hun schil proberen te ontsnappen en halverwege hun vluchtroute zijn overreden door een vrachtwagen. Ik denk terug aan de woorden van Dirk en inderdaad, hoe mooi zou het zijn als iemand liefdevol naar mijn verlepte sinaasappels zou kijken.

Anneke zwelgt in zelfmedelijden vanwege mislukte MAFS match

Geïnspireerd door zoveel wijsheid besluit ik me niet meer kwaad te maken om de oppervlakkigheid van Anneke en loop terug richting de woonkamer. Het is het simpelweg niet waard. De jammerende aanstaande ex-vrouw van Dirk zit intussen bij Eveline Stallaart uitgebreid haar beklag te doen. Er lijkt geen einde aan de klaagzang te komen. Het kost me moeite om niet boos te worden en ik bijt op mijn lip. Ineens floept er uit mijn mond: ‘Nou An, komt er nog wat van, wanneer haal je dat krijtje tevoorschijn?’ ‘Misschien moet je even de contouren van je lichaam op de terrastegels tekenen en erin gaan liggen, dan kun je pas echt goed het grote slachtoffer spelen.’ 

Shit, daar gaat mijn goede voornemen. Ach ja, het heeft in ieder geval langer geduurd dan de tijd die Anneke heeft ingezet om het Married at First Sight huwelijk met Dirk een oprechte kans te geven.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / compilatie foto’s / Dirk de Bode en Anneke Santing

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024