Wat is er met Married at First Sight babs Mariëlle Jongmans aan de hand?

De dag van de huwelijksvoltrekking van MAFS deelnemers Jerney van Hasseld en Jeffrey Hanemaaier is aangebroken. De aanwezigen in de zaal kijken vol verwachting naar het bruidspaar. Je hoort de gasten bijna denken: ’Vinden de bruid en bruidegom elkaar leuk? Zal de vonk overslaan?’ Vragen die me normaal gesproken ook bezighouden bij een MAFS huwelijk, maar vandaag bij de ceremonie van Jerney en Jeffrey zal het me aan mijn reet roesten. Ik worstel met veel belangrijkere vraagstukken! Waarom staat Married at First Sight babs Mariëlle Jongmans haar betoog te houden voor een prieel bezaaid met veren? Hoeveel witte Pino’s zouden er zijn geplukt om dat reusachtige decorstuk te beplakken? Of zijn het de overblijfselen van de vleugels van Cupido nadat hij tijdens het huwelijk van Sarath en Malou van schrik uit de lucht is gepleurd?

Bruidspaar Jeffrey en Jerney moet haast maken bij het altaar van Married at First Sight

Zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Mariëlle is echter niet van plan om mij de tijd te gunnen om de kwestie te onderzoeken. Ze heeft haast en zet er flink de sokken in. Waarschijnlijk is de babs bang dat de bruidegom het op een lopen zet. Jeffrey kijkt tenslotte een beetje benepen en de bruiloft is al betaald. Om het zekere voor het onzekere te nemen – je bent tegenwoordig als trouwambtenaar van Married at First Sight zo vervangen – kiest Mariëlle Jongmans ervoor om grof geschut in te zetten. Ze schraapt haar stem en roept: ‘Ik zoek nog twee mannen die mij gaan helpen met het slaan van de hamer, want jullie gaan mama het huwelijk in slaan.’

Sodeju, die vrouw gaat over lijken om de deelnemers van Married at First Sight aan hun wurgcontract te houden. De vliegensvlugge trouwambtenaar verbindt Jeffrey en Jerney in het echt en zodra het jawoord is gegeven zegt ze streng: ‘En met de klap van de hamer mogen ze elkaar kussen.’ De bruid en gom geven elkaar braaf een kusje. Logisch, ik zou ook de eerste de beste kerel kopkluiven als mijn hersens dreigen te worden ingeslagen door mijn zoontjes met een hamer in hun handen. 

Heeft MAFS trouwambtenaar Mariëlle de kolder in haar kop?

Wie had ooit gedacht dat die leuke babs zulke sadistische neigingen zou hebben? Zou ze misschien tijdelijk ontoerekeningsvatbaar zijn en vogelgriep bacillen hebben ingeademd die aan het met pluimvee beplakte prieel zitten? Al gauw blijkt babs Mariëlle niet het enige slachtoffer te zijn van de witte Pino pest op de set van Married at First Sight. Ook expert Eveline Stallaart heeft de kolder in haar mooie koppie te pakken. Na afloop van de huwelijksplechtigheid vertelt Eef in geuren en kleuren aan Carlo Boszhard over de ‘duimwrijf sessie’ die ze heeft waargenomen tussen Jerney en Jeffrey tijdens de echtverbintenis. Het schijnt de duim variatie te zijn op voetje vrijen en is volgens de seksuologe een heel goed teken. Vreemd, want ik had toch niet echt de indruk dat Jeffrey heel erg enthousiast was. 

Wie weet zit ik er compleet naast. Schijn kan tenslotte bedriegen, net zoals ik met dit kolderieke stuk tekst een verwoede poging doe om de pijnlijke confrontatie tussen MAFS deelnemers Sarath Tissingh en Malou Bronswijk niet te hoeven benoemen. Valt niet op, toch? Heel veel media zullen na aflevering 6 van Married at First Sight dit koppel genadeloos door de modder halen. Commentaren als ‘wat een jankerd die Sarath’ zal het galmen door de digitale wandelgangen van social media. Vraag me niet waarom, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om hier nog een schepje bovenop te doen na het zien van het verdriet van Sarath. Houd je taai knul, ook voor jou komt er op een dag een leuke meid op je pad.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / seizoen 9 / MAFS 2024 / trouwambtenaar Mariëlle Jongmans

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met babs Mariëlle Jongmans en koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024