Trek alsjeblieft de stekker uit dit MAFS huwelijk voordat er ongelukken gebeuren!

Terwijl de eindtune van Married at First Sight klinkt, trek ik een sprintje richting de keuken om een glas te pakken en op zoek te gaan naar wat vloeibare therapie om het treurspel van MAFS 2024 echtpaar Malou Bronswijk en Sarath Tissingh weg te spoelen. Na de aflevering van vandaag zal ik ongetwijfeld niet de enige zijn die een lichte mentale kortsluiting heeft opgelopen van alle moodswings van dit koppel. 

Het is toch eigenlijk te schandalig voor woorden dat de makers van het programma vergeten zijn om het telefoonnummer van Slachtofferhulp te vermelden in de aftiteling. Al hadden ze maar op zijn minst de hotline van een grote drankgigant of chocolaterie vermeld. Want één ding is duidelijk: de kijkers van Married at First Sight kunnen na aflevering 9 wel wat nazorg gebruiken. 

Waarom zijn de emoties van MAFS deelnemers Malou en Sarath zo extreem?

Als ik na een paar slokken likeur op de bank plof, is het tijd om de balans op te maken over de gesteldheid van ‘s werelds meest instabiele Married at First Sight koppel ooit. De vragen die ik tijdens de aflevering in mijn notitieblok heb opgeschreven liegen er niet om. Hoeveel persoonlijkheden heeft Malou in haar koffer gestopt voordat ze op huwelijksreis ging? Is Sarath zo extreem dramatisch omdat hij als baby hard op zijn hoofd is gevallen of heeft hij last van een chronische lekkage ter hoogte van zijn traanbuizen? 

Wat de oorzaak voor het ontspoorde gedrag van dit echtpaar ook is, het wordt tijd dat ze uit het liefdesexperiment stappen voordat er gewonden vallen. Het scheelde maar een haartje of ik had geprobeerd om mijn tong door het gaatje van het stopcontact te persen uit plaatsvervangende schaamte. Terwijl de emoties van Malou en Sarath tijdens de aflevering hoogtij vierden, zocht ik op Google naar een verlengkabel die lang genoeg is om gezellig samen met de broodrooster in bad te kunnen.

Wie wil er nu ooit nog bij de producent van Married at First Sight werken?

Als het voor de kijkers van Married at First Sight al zo heftig is om de beelden van Moodswing Malou en Calimero te zien, hoe is het dan met de cameraploeg van MAFS gesteld? Je maakt mij niet wijs dat niemand van de crew heeft geprobeerd om zichzelf op te hangen aan het oplaadsnoer van zijn telefoon. Of op zijn minst zijn kop tegen de muur heeft geslagen om het gezeik van het koppel uit zijn gekwelde hersenpan te verbannen.

Ik had niet graag in de sneakers van de cameraman of -vrouw gestaan die Malou tijdens haar tirade moest filmen. De wijd opengesperde ogen van Malle Loutje verraden immers dat de duivel zijn intrede had gedaan en nog voordat er een exorcist gebeld kon worden veranderde ze plotseling in een engeltje. In recordtempo ging de razende dame van schreeuwen naar een kussengevecht en een knuffel. ‘Schiet mij maar lek’, zal Sarath vast gedacht hebben en zijn wens werd al spoedig vervuld. Een tsunami aan tranen vloeide uit het lek. Het hotel moest zelfs gebarricadeerd worden met zandzakken om te voorkomen dat de bewoners van Finland natte voeten kregen.

Had MAFS expert Anne de Campagne dit huwelijk wel of niet moeten reanimeren?

Toen expert Anne ingeroepen werd, had ik de verwachting dat de kijkers eindelijk uit hun lijden zouden worden verlost, maar niets bleek minder waar. Het huwelijk van MAFS vechtgenoten Malou en Sarath werd voor de zoveelste keer aan de defibrillator gelegd en weer tot leven gewekt. Het pijnlijke sterfproces waar Sarath over sprak, is met een paar dagen verlengd. Behoorlijk riskant als je het mij vraagt, want als zijn emoties al zo hoog oplopen na een paar dagen huwelijk, hoe is de toestand van deze jongeman dan over een week? Kunnen we dan zijn tong met een pincet uit het stopcontact peuteren?

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Sarath Tissingh en Malou Bronswijk

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 9 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024