Was er dan niemand die MAFS bruid Anneke wilde redden van troosteloze Dirk?

Het zal je maar gebeuren dat je moeder onder het toeziend oog van twee miljoen ramptoeristen gaat trouwen met een wildvreemde vent. Terwijl de kijkers van Married at First Sight onderuitgezakt op de bank met een heerlijke snack hun lichaam kietelen om meer cholesterol aan te maken, zie je hoe de vrouw die jou heeft opgevoed uitgehuwelijkt wordt aan de grootste engnek aller tijden. Elke vezel in je lijf schreeuwt nee, maar je weet niet wat je moet doen om je moeder te redden van deze blamage. De MAFS trouwceremonie van Anneke en Dirk onderbreken voordat ze in het echt zijn verbonden? Naar ma toe rennen, haar over je schouder gooien en er als een haas vandoor gaan? Je kijkt naast je en als je ogen de blik van je broer kruisen zie je dat hij exact hetzelfde denkt. En toch doen jullie helemaal niets…

Stop het MAFS huwelijk van Anneke en Dirk!

Op een groene bank in een flatje in Vlissingen zit een columnist zich op te vreten voor de tv. Na ruim 3,5 week bronchitis, hoge koorts en abonnement op meerdere antibioticakuren is het lontje van de tikkende teef minuscuul klein geworden en is er niet veel nodig om haar irritatieklieren op te laten zwellen tot het formaat van een overmaatse skippybal. ‘Doe iets!’, schreeuw ze richting twee jonge mannen die in het zwarte mechanische kastje de bruiloft van hun moeder Anneke bijwonen. De jongens doen echter niks en zitten als een stel bevroren guppies naar de ondergang van mams te kijken.

Het liefst zou de columnist dwars door de televisie klimmen om Anneke te redden van een huwelijk met troosteloze Dirk. Die arme vrouw, eerst door een van je vriendinnen afgezeken worden tijdens het passen van de bruidsjurk en daarna voor het altaar geconfronteerd worden met een labiele kerel met Hugo de Jonge schoenen. Wat heeft Anneke in haar leven gedaan om deze ellende te verdienen? En waarom grijpen haar zoons niet in?

Een interventie om een Married at First Sight bruid te redden

De getikte tikgeit kan het niet langer aanzien en hijst zichzelf van de bank. Of althans dat probeert ze, maar blijkt nog niet mee te vallen met een paar gekneusde ribben van het vele hoesten. De blauwe tape waarmee haar ribben zijn ingesnoerd is een stukje losgeschoten en blijft plakken aan de bank waardoor ze plat op haar muil valt en in haar broek piest van de pijn. ‘Moet Anneke redden’, kermt de Tv-Vrouw en ze kruipt richting de voordeur van het appartement. 

De ijlende vrouw zet het calamiteitenplan in werking. Ze belt het alarmnummer 112, schakelt troepen van de ME in, laat een traumahelikopter uitrukken, besteld 5 brandweerwagens met hoogwerkers en doet via X een oproep om de lokale motorclub op te snorren voor assistentie. Alles moet op alles gezet worden om Anneke te redden uit de klauwen van wazige Dirk. Desnoods euthanasie als het echt niet anders kan. 

Krijg nou tieten…

En dan ineens… is het donker. De columnist kijkt verward om zich heen. Waar is het rampenteam gebleven? De televisie en lampen in de woonkamer zijn inmiddels automatisch uitgeschakeld en er is nergens politie te bekennen. Zelfs geen halfnaakte brandweerman of stoere motormuis. MAFS deelnemer Dirk is intussen met Anneke getrouwd en er is niets wat de getikte Tv-Vrouw nog kan doen om haar nog te redden, dus neem ik nog maar een lekker pijnstillend pilletje en hallucineer vrolijk verder in afwachting van het volgende Married at First Sight avontuur.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Dirk de Bode en Anneke Santing

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024