De eerste alarmbellen rinkelen al luid tijdens de bruiloft van de MAFS koppels

Als je aan een bruiloft denkt, dan komt over het algemeen de associatie met een blaffende hond niet direct in je op. Felrode Crocs en een volumineuze boezem die een wanhopige poging doet om uit een bruidsjurk te ontsnappen is hoogstwaarschijnlijk al helemaal het laatste waar je aan denkt. Nou, maak je borst maar nat, want daar komt vanaf nu verandering in dankzij Married at First Sight. Na het zien van de eerste afleveringen van MAFS 2024 met bruidsparen Sarath & Malou, Jeppe & Jantine en David & Kim zal deze rare combinatie echter voorgoed in het geheugen gegrift staan.

MAFS bruid Malou maakt samen met moeder indruk op de bruiloftsgasten

Na 8 seizoenen van het RTL4 programma Married at First Sight was ik ervan overtuigd dat niets mij als trouwe kijker nog zou kunnen verbazen in seizoen 9, maar niks is minder waar. De bruidegom met lood in de schoenen wordt dit jaar overschaduwd door een schoonmoeder met comfortabele schoenen. Terwijl Mamalou het huwelijksfeest nauwlettend in de gaten houdt, leeft dochter Malou zich uit op de dansvloer. Het enthousiasme van de bruid is niet alleen aandoenlijk, maar helaas ook levensgevaarlijk. De aanwezige gasten moeten om de haverklap naar de grond duiken om een paar rondslingerende borsten te ontwijken. Zouden de vrienden van MAFS koppel Sarath Tissingh en Malou Bronwijk daarom preventief met lichtgevende dildo’s staan zwaaien aan de rand van de dansvloer?

Ik vraag me af of de moeder bewust gekozen heeft voor comfy Crocs als schoeisel om de buste van haar dochter weer terug in het netje te slaan. Of zijn de plastic slippers een hulpmiddel om de bruidegom in toom te houden? Kersverse schoonzoon Sarath kan immers wel een beetje sturing gebruiken, want de vlinders in zijn buik zijn sneller dan de wagen van Max Verstappen. Hoe is het mogelijk om in slechts enkele uren al smoorverliefd te zijn? 

Het lijkt mij overigens behoorlijk angstaanjagend als iemand zo snel intense gevoelens voor je heeft tijdens de eerste kennismaking. Toch is het niet het welzijn van bruid Malou waar ik me het meest zorgen om maak, maar juist Sarath. Al bij het aansnijden van de taart werd duidelijk dat de dame in kwestie behoorlijk wat haar op de tanden heeft en niet schroomt om haar nieuwe hubby en public te corrigeren. Ik weet niet of jullie het ook hebben gezien, maar bij Sarath is de duimafdruk van Malou al na enkele uren aan de bovenkant van zijn schedel zichtbaar. 

Welke alarmsignalen zijn er bij Jeppe, Jantine, David en Kim te ontdekken?

Bij de bruiloft van MAFS koppel Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther zijn alle borsten keurig opgeborgen en vooralsnog geen Crocs gesignaleerd. Wel een hond die zich bemoeit met de huwelijksvoltrekking. De viervoeter blaft door de speech van de babs. En ook nog een (schoon)moeder die kijkt alsof ze ter plekke een darmreiniging ondergaat. Wat is hier aan de hand? Hebben de keffende viervoeter en de moeder van Jantine alarmbellen horen rinkelen? 

Soms zijn alarmsignalen al van verre af duidelijk te herkennen. Laten we als voorbeeld David Stok uit Hazerswoude-Rijndijk nemen die op 35-jarige leeftijd bij zijn mama woont en door de experts van MAFS gematcht is met basisschooljuf Kim Maurer. Je hoeft geen psycholoog te zijn om te zien dat dit best unieke 10-minuten gesprekjes tussen moeder en juf op kan opleveren. Nu ik er zo over nadenk, is dit misschien nog wel verontrustender dan een schoonmoeder die op Crocs naar de bruiloft komt…

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Marlou Bronswijk en Sarath Tissingh

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024