MAFS heeft ook in 2024 weer een blik hilarische deelnemers opengetrokken!

Ken je het gevoel dat je vroeger als kind had als je op je verjaardag ‘s ochtends je ogen open deed? Bij voorbaat al genietend van al het moois dat komen zou? Precies dát gevoel heb ik vanavond bij het zien van de eerste beelden van seizoen 9 van Married at First Sight. De start van het avontuur van de deelnemers van MAFS 2024 is als een cadeautje wat mag worden uitgepakt. Ik kan niet wachten om het papier eraf te scheuren om te zien wat voor mensen vrijwillig in het huwelijksbootje stappen met een wildvreemde.  De eerste koppels die we in aflevering 1 van MAFS 2024 als presentje op een presenteerblaadje krijgen zijn Malou Bronswijk uit Epse, Sarath Tissingh uit Schinveld, Jeppe Hondelink uit Hengelo en Jantine van Dinther uit Nijmegen.

Wat bezielt deelnemers om zich aan te melden voor Married at First Sight?

Trouwen, alleen al bij het horen van het woord, lopen de rillingen over mijn rug. Na een aantal teleurstellende ervaringen in de liefde is de verstandhouding die ik met Cupido heb op zijn zachtst gezegd gespannen. Hij is mijn ultieme horrorclown en de gedachten aan zijn pijlen der liefde zijn voor mij reden genoeg om zonder parachute uit een vliegtuig te springen. Zelfs een biefstukje eten in een hok vol hongerige leeuwen klinkt nog veiliger dan met de billen omhoog te zitten wachten tot Cupido samen met zijn team MAFS-experts een puntige pijl richting mijn overmaatse kadetten schiet. 

Vol bewondering zit ik voor de beeldbuis te kijken naar alle helden en heldinnen die zich hebben aangemeld voor Married at First Sight. Zijn dit hopeloze romantici die nog durven dromen van sprookjes met een happy end of zijn deze mensen gewoon knettergek? Of ben ik misschien juist een verbitterde zuurpruim die door mannen in witte pakken moet worden afgevoerd naar het dichtstbijzijnde gesticht?

De eerste koppels van MAFS 2024: Malou & Sarath en Jantine & Jeppe

Bij het zien van het eerste koppel van MAFS 2024, de 33-jarige Malou Bronswijk uit Epse en 40-jarige Sarath Tissingh uit Schinveld, besluit ik nog even te wachten met de aanschaf van een dwangbuis. Het zijn twee hyper enthousiaste stuiterballen die allesbehalve saai overkomen. Bruid Malou heeft zichzelf benoemd als dorpsgek en bruidegom Sarath spreekt vloeiend Prins Carnaval. Bij gebrek aan een echtgenote is zijn konijn de liefde van zijn leven. De moeder van het bruidje is al helemaal euh … tja, hoe zal ik dit subtiel omschrijven … een bijzonder persoon. Als de bobo’s van RTL4 slim zijn bieden ze ‘Mamalou’ direct een contract van 5 jaar aan voor een reallife soap.

Het tweede koppel lijkt iets meer doorsnee te zijn, maar al gauw blijkt dat ook daar schijn bedriegt. De 39-jarige MAFS deelnemer Jeppe Hondelink uit Hengelo blijkt een fanatieke ‘aquafiel’ die verzot is op het decoreren van de habitat van vissen. Een vissenkom-knutselaar op grote schaal dus. MAFS bruid Jantine van Dinther is 31 jaar, komt uit Nijmegen en heeft een appgroep met haar vriendinnen waarin ze scheetgeluiden delen. Als cadeau voor haar aanstaande echtgenoot heeft ze een pratende knuffelbeer gekocht. Door het pluche wezen op de buik te drukken klinkt de stem van Jantine uit de beer. Nu maar hopen dat ze de scheetgeluiden achterwege heeft gelaten bij het inspreken van de geluidsopname.

Een veelbelovend begin van seizoen 9

Het mag duidelijk zijn, als de eerste 4 deelnemers van MAFS 2024 een voorbode zijn voor wat ons in seizoen 9 van Married at First Sight te wachten staat, dan kunnen we genieten van heerlijke tv-momenten in de koude wintermaanden. Smullen van de eigenaardigheden van alle excentrieke koppels terwijl we met een gerust hart onze eigen tekortkomingen even kunnen vergeten terwijl we het gedrag van de bruiden en gommen analyseren.

Meer artikelen lezen over MAFS 2024 en de andere seizoenen van Married at First Sight

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Op televisie wordt seizoen 9 van Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van MAFS 2024 met koppels Malou Bronswijk en Sarath Tissingh, Jeppe Hondelink en Jantine van Dinther, Jeffrey Hanemaaijer en Jerney van Hasseld, Bastiaan van Peppelenbos en Suzanne Blom, David Stok en Kim Maurer, Anneke Santing en Dirk de Bode, Erik Boterman en Gerben Verregen terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Married at First Sight / MAFS 2024 / Carlo Boszhard en moeder van Malou Bronswijk

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 9 Married at First Sight MAFS 2024