Is Luizenmoeder actrice Rian Gerritsen de sluwe mol van Wie is de Mol 2024?

Acteur Jeroen Spitzenberger is enorm toe aan feestje in aflevering 3 van Wie is de Mol 2024, maar zuinige dragqueen Justin Mooijer houdt liever de hand op de knip. Terwijl een Mariachi band het gezelschap opzweept met heerlijke muziek is presentatrice Tooske Ragas weer haar vrolijke zelf, maar ondertussen houdt mijn mol Rian zich juist opmerkelijk stil tijdens de pubkwis. De zoektocht naar de zwarte tunnelgraver gaat onverminderd door…

Is Rian Gerritsen de mol die we zoeken in Wie is de Mol 2024?

Rian Gerritsen is opvallend stil in deze aflevering van Wie is de Mol en daar is uiteraard een heel logische verklaring voor. De actrice zit muurvast in de tunnel die ze zelf gegraven heeft. Een roddelende luizenmoeder spelen is natuurlijk zoveel eenvoudiger dan de rol van de mol. Wanneer roep je iets, wanneer kun je beter je mond houden en hoe houd je verdenkingen op afstand? Je ziet de worsteling in haar ogen terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is, want vooralsnog ben ik volgens mij de enige persoon die vol overtuigd is van Rian als de mol.

Tijdens de pubkwis in Wie is de Mol eten, drinken en lachen alle kandidaten behalve Justin. De dragqueen neemt liever niet te veel risico en is na 3 keer 200 euro te hebben ingezet uit de pot wel klaar met de vragen over de nummers die de Mariachi band spelen. Zelf houd ik wel van zulke spelletjes en in het verleden won ik steevast de muziekkwis die we geregeld met vrienden speelden. Dit werd uiteraard mede mogelijk gemaakt door vals spel van de hoogste orde.

Er was altijd één quizmaster die middels Spotify een nummer uitzocht en de rest moest dan de muzikant, het nummer en het jaartal raden. Dat de muziek werd afgespeeld middels de Sonos-installatie bracht mijn prestaties tot ongekende hoogte, omdat ik nauwlettend de app van Sonos stiekem op mijn telefoon in de gaten hield. Nog voor de quizmaster op ‘play’ had gedrukt wist ik al dat het om Madonna ging met het nummer Like a Virgin uit 1984. Het zal je niet verbazen dat iedereen altijd graag bij mij in het team wilde.

Wat is de toegevoegde waarde van Tooske Ragas in het programma?

Bij Tooske Ragas wil je in aflevering 3 van Wie is de Mol 2024 absoluut niet in het team zitten, want die slaat werkelijk alle planken van de bouwmarkt mis. Probeert ze te mollen als een malle of ze is gewoon niet snuggerder? In een knalroze outfit en wederom vrolijk lachend huppelt Toos door Mexico-Stad zonder ook maar iets toe te voegen aan het spel. Haar bijpassende fuchsia sneakers heeft ze zo te zien aan mol Rian uitgeleend.

Het is een chaotische uitzending van Wie is de Mol en meerdere malen denk ik ‘waar gaat dit nu weer over?’ Nu heb ik dat wel vaker in allerlei situaties, dus het kan ook gewoon aan mij liggen. Er wordt in het programma een ‘wereldreis’ gemaakt door Mexico-Stad waar de pot flink mee gespekt kan worden. Dat wordt hij echter niet door vreselijk onbenullig gestuntel waar vooral Kees van der Spek debet aan is. Als ik er niet zo zeker van zou zijn dat Rian de mol is, dan zou Cheese from the Bacon zeker in aanmerking komen als de ondergrondse insecteneter.

Tijdelijke exit voor Justin Mooijer?

Diva Justin Mooijer zit er helaas finaal naast met zijn verdenkingen en moet vertrekken uit Wie is de Mol. Voor nu althans, want ook hij krijgt in de taxi een topito. Eigenlijk ben ik stiekem wel blij dat hij voorlopig weg is, want ik vind hem maar een zure vrucht. Eigen schuld, dikke bult voor de diva. Hij had gewoon vol op Rian Gerritsen moeten gaan als molletje. Beste lezers, jullie kunnen mij voor gek verklaren en betichten van een tunnelvisie, maar beter sluit je je aan bij mijn winnende team. Ik beloof je plechtig dat ik niet vals zal spelen…

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol 2024 te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt een nieuw seizoen 24 van Wie is de Mol elke zaterdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOStart en NLziet is aflevering 3 met Tooske Ragas, Justin Mooijer, Rian Gerritsen en Kees van de Spek terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Wie is de Mol / seizoen 24 / Rian Gerritsen / 2024

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 24 Wie is de Mol 2024