Stress en vermoeidheid eisen hun tol bij de gezinnen uit Meer dan Verwacht

Keven & Nicole, Mieke & Nick, Carlo & Fahista en Tatiana hebben het allemaal op hun eigen manier druk met de drieling in aflevering 9 van het EO programma Meer dan Verwacht. Er wordt een verjaardag gevierd, gedobberd in een baby-spa en een bezoek gebracht aan het ziekenhuis om een gehoortest uit te voeren. Alleen al van het kijken naar alle chaos en hectiek die een meerling met zich meebrengt, word je al moe.

Meer dan Verwacht moeder Tatiana laat dochters vereeuwigen op haar bovenbeen

Een van de gezichten uit Meer dan Verwacht is een optimistische vrouw met de naam Tatiana. Ze leeft voor haar drie dochtertjes. De alleenstaande moeder heeft het enorm druk met de kleine meisjes en moet ook nog eens de kost verdienen voor het hele gezin. Hoe ze dat doet is bewonderenswaardig, want de lieve moeder wordt van voor naar achter tot ondersteboven volledig opgeslokt door de kinderen. Het mag een wonder heten dat Tatiana überhaupt nog tijd heeft om een leeuwin met welpen tatoeage te laten zetten ter ere van haar dochtertjes.

Kersverse drieling ouders Mieke en Nick hebben ook hun handen meer dan vol en struikelen bijna over hun eigen wallen sinds de geboorte van hun drie zoontjes in Meer dan Verwacht. De baby’s willen ‘s nachts om de twee uur een voeding. Even voor de duidelijkheid, je hebt het dan over ongeveer 15 flesjes per nacht! Je zou mij hysterisch gillend in een dwangbuis af kunnen laten voeren naar een inrichting na een paar van zulke nachten. Desnoods zou ik faken stapelgek te zijn geworden. Heerlijk even bijkomen met een gezellig therapietje overdag en een lekker slaappilletje in de avond om minimaal 8 uur door te ronken in de nachtelijke uren. Ik zou vol passie roepen: ‘Jullie moeten niet denken dat ik gek ben, geef die papegaai maar een lantaarnpaal in roze inpakpapier’. Alles voor een goede nacht slaap.

Keven en Nicole verheugen zich op het makkelijke gedeelte met hun drieling

Voor Kevin en Nicole komt er binnenkort iets meer rust aan, want de drieling viert hun vierde verjaardag en gaat bijna naar school. ‘Het moeilijkste gedeelte hebben we dan gehad’, zei controlefreak Nicole onlangs verheugd. Ik wil de pret niet bederven voor de jonge moeder, maar kan als ervaringsdeskundige zeggen dat het lastigste nog moet komen. Wat dacht je van pesten op school, leerproblemen, ziekte, foute vrienden, alcohol, drugs, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk overkomt het jouw kinderen niet, maar dat denkt iedere ouder als hun koters nog onschuldige onderkruipertjes zijn. Waarschijnlijk staat dit scenario niet op een van de Excell lijstjes van Nicole. Helaas is dat geen garantie dat het je dan ook daadwerkelijk bespaard blijft.

De relatie van Carlo en Fahista staat onder meer druk dan verwacht

Naar alle waarschijnlijkheid is de grootste valkuil van het zo ontzettend druk zijn met drie van die mormels het niet meer investeren in je relatie. Dat ondervinden ouders Carlo en Fahista aan den lijve in het EO programma Meer dan Verwacht. De overbezorgde moeder is zo druk met het aanbieden van flesjes melk bij iedere piep en zucht van de kindjes, dat het haast onvermijdelijk lijkt dat de jonge ouders binnenkort ieder hun eigen pad zullen gaan. Carlo gooide letterlijk een Full House, aangezien hij ook al een tweeling heeft uit een eerdere relatie, maar heeft als het zo doorgaat waarschijnlijk op korte termijn een veel minder vol huis.

Drie van die schattige gepelde garnaaltjes in kleine luiers op een rij. Je zou ze opvreten en als de kinderen 14 zijn, denk je waarschijnlijk: ‘Had ik het maar gedaan!’ Laten we eerlijk zijn, drie baby’s gelijktijdig in je moederschoot geworpen krijgen is toch bijna niet te doen? Ik hoor de positivo’s nu al denken: ‘Het is rijkdom om gezegend te worden met een drieling.’ Dat klopt, maar laten we het niet mooier maken dan het is. Het is heel hard werken, een aanslag op je relatie, maakt je chronisch bankroet en zorgt ervoor dat je heel veel nachten wakker ligt. Lang leve de condooms.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Meer artikelen lezen over Meer dan Verwacht.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / EO / Meer dan Verwacht 

Op televisie wordt seizoen 1 van Meer dan Verwacht elke werkdag om 19:05 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOPlus en NLziet zijn de afleveringen met Mieke en Nick, Nicole en Kevin, Fahista en Carlo en Tatiana terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 9 seizoen 1 Meer dan Verwacht 2024