Drieling van Mieke en Nick geboren in het programma Meer dan Verwacht!

Drielingouders Kevin en Nicole uit Lisse gaan trouwen in aflevering 6 van Meer dan Verwacht en de nog ongeboren drieling van Mieke en Nick heeft besloten dat ze hun kont niet meer kunnen keren in het oventje van moeder. Het wordt dus hoog tijd voor baby’s Levi, Mats en Twan om het kraakpand te verlaten en de geboorte verloopt boven verwachting soepel.

De geboorte van een drieling van Mieke en Nick in Meer dan Verwacht

Met al het gemak dat je je kunt voorstellen perst Mieke er tijdens de geboorte niet één, niet twee, maar drie kleine verkreukelde kereltjes uit alsof ze later op de dag nog ergens anders wordt verwacht. Dat haar enorme enthousiasme over de bevalling ietwat afneemt tijdens de persweeën doet niets af aan het feit dat die vrouw geboren is om te baren. Of dat werkelijk ‘medaillewaardig’ is, durf ik niet te zeggen, maar wat een power heeft Mieke zeg!

Ik krijg er zelf gelukkig geen rammelde eierstokken van, maar dat is op zich niet vreemd gezien mijn leeftijd. De eiervoorraad is inmiddels op en de ‘tenminste houdbaar tot’ datum is al lang en breed verstreken. Wellicht dat er zich nog ergens een verschrompeld doperwtje schuil houdt, maar dat kreng moet dan vooral op z’n schuilplaats blijven zitten. Het is vragen om ellende om die nog de tango te laten dansen met een zaadcel.

De bruiloft van Nicole en Kevin staat tot in de punten beschreven in Excel lijstjes

Voor Kevin en Nicole uit Lisse is in Meer dan Verwacht eindelijk de grote dag van de bruiloft aangebroken. Er gaat getrouwd worden en uiteraard zijn dochtertjes Mae, Ivy en Nova ook van de partij. Trouwen zonder kinderen is al spannend genoeg, maar met drie schattige huppeltutjes erbij is het een ware uitdaging. Nicole Controle ligt dan ook weer nachten lang wakker, omdat ze in haar hoofd alle met zorg geschreven lijstjes nog een paar honderd keer doorneemt.

Ik kan er niets aan doen, maar uit mijn mond ontsnapt: ‘Jezoes, relax toch eens mens!’ Waarom moet je voor een hele dag bakjes met eten vullen voor het kroost en instructielijstjes maken voor de oppas? Je gaat trouwen, niet op een vierweekse safari door Zuid-Afrika! Ik trek al dat overmatige georganiseer zo verrot slecht. Volledig in de make-up en het haar al de krul staat Nicole zelfs nog broodjes te smeren voor de kleine dametjes.

Als oma ben ik enorm fan van een tas met noodvoer als je met kleine kinderen onderweg moet, alleen is die dan doorgaans wel gevuld met koek, snoep en chips. Als ik een heel gezonde bui heb, drijft er wellicht nog een verdwaalde mandarijn of zakje knijpfruit tussen, maar veel gekker moet het echt niet worden. Over lijstjes gesproken, ik herinner mij ineens dat ik ook nog een belangrijke lijst moet maken. Morgen ga ik namelijk de stad in om een nieuwe teennagelknipper te kopen en het lijkt me verstandig om even op papier te zetten waar het product allemaal aan moet voldoen. Hopelijk houdt dat dilemma mij niet te veel uit mijn slaap vannacht.

Meer artikelen lezen over Meer dan Verwacht.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 1 van Meer dan Verwacht elke werkdag om 19:05 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOPlus en NLziet is de aflevering met de geboorte van de drieling van Mieke en Nick en de bruiloft van Kevin en Nicole terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / EO / Meer dan Verwacht / Kevin en Mieke in het ziekenhuis na de geboorte van hun drieling / 2024

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 1 Meer dan Verwacht 2024