Sigrid is de rotzooi en haar vent zat in Help, mijn Man is Klusser

In aflevering 1 van een nieuw seizoen van Help, mijn Man is Klusser reist John Williams af naar Nijkerkerveen om Sigrid en haar echtgenoot Chris te helpen. Het recept van het RTL4-klusprogramma is in 2024 weliswaar wat aangepast, maar de ingrediënten zijn nagenoeg hetzelfde. Men neme: een nalatige man, een verzuurde vrouw en een woning waar je nog niet dood gevonden wilt worden. Mix alles door elkaar en kijk uit dat het mengsel niet gaat schiften.

Een nieuw seizoen met een vers klusteam is even wennen en ik mis Marcel en Ronald dan ook onmiddellijk in Help, mijn Man is Klusser 2024 ondanks dat ik ze vaak irritant belerend vond. Klussers Joanneke, Rico en Ruud gaan voortvarend van start en interieurstylist Peer maakt het nieuwe team compleet. Iedereen verdient een eerlijke kans, dus ik spaar ze alle vier nog even en parkeer mijn vooroordelen.

Het leven met Chris wordt Sigrid te veel in Help, mijn man is Klusser

Sigrid en Chris wonen al 16 jaar in een ongelooflijke teringbende. Mooier kan ik het niet maken. Het huwelijk van het koppel is in net zo’n erbarmelijke staat als de bouwval waar ze met hun 4 kinderen wonen. De oneindige verbouwing en de stress die de chaos met zich meebrengt, hebben ervoor gezorgd dat het echtpaar als broer en zus leven. De woedeaanvallen van Chris eisen een hoge tol. Sigrid blijkt de bende en haar vent meer dan zat in Help, mijn Man is Klusser 2024.

Ik zie een vreselijk verzuurde vrouw, die kotst van haar vent. Volgens haar eigen zeggen bewaart ze de lieve vrede voor de kinderen. Welke lieve vrede bedoel je in hemelsnaam Sigrid? De geiten van mijn buurman hebben een fatsoenlijker nachthok. Als Chris nu twee linkerhanden had, een burn-out of een onverwerkt trauma dan had ik je toewijding begrepen, maar je leeft al 16 jaar in een aflevering van Help, mijn Man is een Kneus.

Chris probeert zijn imago te redden en John Williams om de tuin te leiden

Chris zelf probeert enorm te ontkrachten dat hij een chagrijnige sukkel is door al gelijk tijdens de confrontatie met John Williams in Help, mijn Man is Klusser de vrolijke en toegewijde kerel uit te hangen. De bouwvakker (ja echt waar!) is zich meer dan bewust van de cameraploeg en het feit dat half Nederland hem binnenkort gaat beoordelen. Mij neem je niet in de maling vriend, je steekt al 16 jaar een denkbeeldige middelvinger op naar je vrouw en kinderen.

Als Chris ter verdediging van zijn non-functioneren thuis aanvoert ‘Tja, je loopt elke keer ergens tegenaan’, mompel ik ‘Liep je, maar eens letterlijk ergens tegenaan en dan bij voorkeur zo hard het dat je 2 maanden met pijn in je kop in een donkere kamer moet liggen’. Het is echt niet zo dat ik alleen maar kritisch ben over de nalatige timmerman. Hij doet gedurende de aflevering echt zijn best om het tij te keren. Zowel in huis als in het huwelijk. Sigrid zelf lijkt mij ook niet bepaald een hardloper, dus het mes wringt aan twee kanten.

Het verse klusteam gaat voortvarend te werk in een nieuw seizoen

Onder het toeziend oog van John Williams werkt Chris en het nieuwe klusteam zich uit de naad en Sigrid is dan ook enorm blij en opgelucht dat ze de hulp van Help, mijn Man is Klusser 2024 heeft ingeroepen. Ik hoop echt dat die mopperkont de trend door gaat zetten in hun woning, maar vooral dat het koppel er ook samen weer iets van weet te maken. Hoe geweldig zou het zijn als Sigrid en de kinderen over een tijdje kunnen zeggen: ‘Hij mag dan wel een hork zijn, maar kijk eens hoe mooi ons huis is geworden!’

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Help, Mijn Man is Klusser te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 17 van Help, mijn Man is Klusser elke maandag om 20:25 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je in 2024 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Help, Mijn Man is Klusser / 2024 / Chris en Sigrid

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 17 Help. mijn Man is Klusser 2024