De blaffers van Jan en Sandra zijn de gebeten hond in Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak in Wolvega waar heel wat afgeblaft wordt tussen Ricardo & Corinda en hun achterburen Jan & Sandra. De honden lusten geen brood van het kinderachtige welles-nietes gekonkel. Dat blaffende honden niet bijten trek ik na aflevering 15 van het SBS6-programma ernstig in twijfel als ik zie hoe hondeneigenaar Jan zijn buurman bijna naar de strot vliegt.

Corinda en Ricardo maken slapende honden wakker in Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Waar Ricardo en Corinda hondsdol worden van het geblaf van de hazewindhonden van hun achterburen Jan en Sandra word ik dol van alle betrokkenen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Als deze mensen een afspiegeling van onze samenleving zijn, hebben Jehova’s Getuigen misschien toch gelijk en is het einde der wereld nabij. Wat een stel droeftoeters bij elkaar, niet te doen!

Jan en Sandra claimen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak dat hun hondenkindjes heel braaf zijn en alleen maar blaffen omdat de buurman ze uitdaagt. Corinda en Ricardo worden echter helemaal gallisch van het geblaf en zouden zelfs het liefst verhuizen door de overlast. De buurmannen betichten elkaar van agressief gedrag, middelvingers opsteken en getreiter. Beide ontkennen logischerwijs en voelen zich de gebeten hond.

Viktor Brand springt tussen agressieve Jan en treiteraar Ricardo

De twee koppels zijn de kinderachtigheid voorbij en verleiden mij bijna in te schakelen op een andere zender. Vooral Jan is echt te triest voor woorden, als in dat iemand hem had moeten beschermen tegen deelname aan het programma. Hij loopt niet één, maar vijf keer agressief weg van het strijdtoneel en als het hem echt te veel wordt tijdens de hoorzitting van Mr. Frank Visser doet Uitspraak loopt hij dreigend op buurman Ricardo af om hem een opsodemieter te geven.

Ik baal ervan dat Viktor Brand er net op tijd tussen springt, want als ik dan toch een uur naar sneuneuzen moet kijken kan het me persoonlijk niet sensationeel genoeg zijn. Als Mr. Frank Visser uitspraak doet en Jan en Sandra sommeert een gedragscursus te doen met hond Luna slaat hij de plank volledig mis. Ik denk dat hij beter alle vier de buren naar een gedragscursus had kunnen sturen, want er zit in de kleine hersentjes van een chihuahua meer verstand dan in alle vier de kleuters bij elkaar.

De stinkende stront steeg in Wolvega

Jan en Sandra moeten de honden ook 3 maal daags uit gaan laten. Lijkt me een goed plan en het mes snijdt aan twee kanten. De eigenaar van de vier hazewindhonden is een zenuwinzinking nabij en een beetje bewegen lijkt mij heel gezond voor hem. Als Jan zijn honden iedere keer dat hij wegloopt tijdens de uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak had meegenomen hadden ze voor vandaag én morgen al beweging genoeg gehad.

Buiten het blaffen is er ook nog het euvel van de stinkende steeg en ik heb het dan niet over de gleuf van Sandra. De vier hazewindhonden schijten en piesen bij gebrek aan uitgelaten worden de hele godganse dag in de achtertuin. Jan spuit met de tuinslag de uitwerpselen onder de schutting door de gezamenlijke steeg in. Hoe ranzig wil je het hebben? Het moge duidelijk zijn: Met onwillige honden is het slecht hazen vangen …

Klik hier om naar alle artikelen over het SBS6-programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 8 van het programma Mr Frank Visser doet Uitspraak op donderdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet is de aflevering met Ricardo, Corinda, Sandra en Jan uit Wolvega terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » SBS6 » aflevering 15 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2024