Teuni en Olga misdragen zich allebei in Mr. Frank Visser doet Uitspraak

De fans van het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak hebben deze week kunnen genieten van een ruzie over een parkeervak tussen Teuni en Olga uit Gorinchem. Lees en huiver hoe het contact tussen de dames van een vriendelijke ‘goedemorgen’ uitmondt in doodsbedreigingen.

Teuni kan parkeerkunsten van Olga niet waarderen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Teuni is boos en dat zal de hele wereld weten. Haar buuf Olga parkeert 2 auto’s achterelkaar en blijft niet netjes binnen de lijntjes van het parkeervak. Als Teuntje ergens een hekel aan heeft zijn het wel mensen die niet netjes binnen de lijntjes kleuren. Regels zijn regels! Om te demonstreren hoeveel overlast het bezorgt, is de boze mevrouw bereid om te laten zien hoe lastig het is om te manoeuvreren met het uitrijden op de parkeerplaats aan het binnenhofje. En het moet gezegd worden, dat doet ze heel erg goed.

‘Wat zout er gebeuren als ik schade rij tegen teen of tander?’, zegt Teuni en ze rijdt voor het oog van de camera’s van Mr. Frank Visser doet Uitspraak haar auto achteruit. BAM!!! ‘Oeh gvd, nou rij ik schade!’ gilt de vrouw terwijl ze een bankje op het binnenhof het plantsoen in beukt. De slok warme koffie die ik zojuist heb genomen sproeit er via mijn neusgaten weer uit en belandt vol op de stroopwafel in mijn hand. Ik gier het uit van het lachen. Hondje Bibi ziet haar kans schoon en grijpt snel de koek uit mijn handen om die vervolgens stiekem onder de bank op te peuzelen. 

Een oneerbaar voorstel van buurvrouw Olga

Als ik een schone trui heb aangedaan en terugkom in de woonkamer, hoor ik nog net Viktor Brand aan Teuni vragen hoe het contact met de buurvrouw in het begin was. ‘Nou, dat was goeiuhmorregen en goeiuhmiddag, maar toen was het van kom je koffie drinken?’, antwoordt de 78-jarige dame. Het is Viktor duidelijk dat Teuni niet zit te wachten op al die sociale toestanden. 

Na het oneerbare voorstel om samen koffie te drinken werd de situatie van kwaad tot erger. Auto’s die achterelkaar geparkeerd werden en tot overmaat van ramp had Olga het lef om een beetje schuin richting Teuni te lopen toen ze elkaar tegenkwamen op het hofje. Reden genoeg voor de notoire zeurkeus om haar middelvinger op te steken naar Olga. Viktor is zichtbaar geschokt. Zijn mond valt wagenwijd open en hij kijkt de camera in met een blik die menig opblaaspop voor volwassenen niet zou misstaan.

Viktor gaat samen met de cameraploeg van Mr. Frank Visser doet Uitspraak verhaal halen bij de buurvrouw. Olga claimt dat Teuni haar tot twee keer toe aan wilde rijden. De obscene middelvinger was net de druppel die de emmer deed overlopen. Ze heeft vloekend en tierend Teuntje 5 rondjes achteruit om de auto gejaagd. Het zou kunnen dat daarbij een paar doodsbedreigingen uit haar mond zijn ontsnapt. 

Mr. Frank Visser doet Uitspraak over parkeervak ruzie in Gorinchem

Tijdens de zitting wordt duidelijk dat Olga in haar korte periode als bestuurslid van de Vereniging voor Eigenaren de regels enigszins naar haar hand heeft gezet. Het reglement is een aantal keren aangepast in het voordeel van Olga, waardoor Mr. Frank Visser bij de uitspraak niets anders kan dan oordelen dat het zij buiten de lijntjes mag parkeren als de rest van de parkeerplaatsen op het binnenhof bezet zijn. Ook haar gigantische camper mag zij kortstondig op het terrein neerzetten.

Teuni krijgt op haar donder van Visser. Ze krijgt een contactverbod met de buurvrouw en mag niet meer over haar klagen. Doet ze dat wel, dan krijgt ze een boete van 100 euro per keer met een maximum van 10.000 euro. Bij het horen van de uitspraak die Mr. Frank Visser doet in de zaak tussen Teuni en Olga uit Gorinchem verslik ik me wederom in mijn koffie. Mekkerende Teun krijgt straf, maar de bijzonder agressieve uitlatingen van opvliegende Olga blijven volledig buiten schot. Dat is toch absurd?

Als Olga vervolgens ook nog eens in tranen uitbarst en Teuni direct na afloop van de zitting al de eerste overtreding begaat door tegen Viktor over haar buurvrouw te zeuren, klimt mijn koffie alsnog abrupt omhoog. De bruine vloeistof druipt over de inmiddels tweede stroopwafel en wederom snaait hond Bibi de koek uit mijn handen. Ik achtervolg haar al vloekend 5 rondjes om de bank en steek intussen mijn middelvinger op. Plots krijg ik in de gaten wat ik doe. Ik lijk de liefdesbaby van Teuni en Olga wel! Dus lieve lezers, pas op als je naar het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijkt want waar je mee omgaat, word je mee besmet. En het kost je een fortuin aan stroopwafels.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Klik hier om naar alle artikelen over het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2024 te gaan.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Op televisie wordt seizoen 8 van het programma Mr Frank Visser doet Uitspraak op donderdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingdiensten KIJK en NLziet is de aflevering over het parkeervak met Teuni en Olga uit Gorinchem terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 17 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2024