Coniferenoorlog, schuttingtaal en blote billen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Ze zeggen dat goede buren beter zijn dan verre vrienden, maar dat is zeker niet altijd het geval. In de laatste aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak van dit seizoen, worden we meegenomen naar Joyce en Tatiana in Schiedam waar het gras duidelijk niet groener is aan de overkant. Hun strijd over een haag van coniferen heeft ervoor gezorgd dat de term ‘burenruzie’ een geheel nieuwe dimensie heeft gekregen. 

Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Hoe begon de ruzie tussen Joyce en Tatiana uit Schiedam?

Trots op haar prachtige tuin met grote bomen, kon Joyce het niet waarderen dat de buurvrouw zonder enig overleg haar coniferen besloot te snoeien. Gelijk vanaf de start wordt duidelijk dat deze twee dames geen fan zijn van elkaar. Joyce noemt Tatiana asociaal, terwijl Tatiana op haar beurt Joyce beschuldigt van het maken van een kijkgat in de tuinafscheiding. En alsof dat nog niet genoeg is, demonstreert de ‘coniferen-snoeier’ zelfs voor de camera hoe ze haar billen aan Joyce liet zien. Oef, die burenruzie loopt wel erg uit de hand.

Maar daar stopt het niet. Tatiana is er namelijk van overtuigd dat Joyce een heus kijkgaatje heeft gemaakt in de tuinafscheiding en beschuldigt haar van stalking. Ze is woest en gaat zelfs zo ver om tijdens de opnames van Mr. Frank Visser doet Uitspraak te zeggen dat buuf Joyce wel eens ‘gevingerd moet worden’ en dat ze ‘jampotglazen’ heeft. Wacht, wat? Het lijkt erop alsof Tatiana haar creativiteit inzet om haar buurvrouw te vernederen.

Naast al deze beschuldigingen en beledigingen, komt er ook nog eens een overlijdenskaart van Tatiana’s vader in het spel. Deze belandde per ongeluk bij de buurvrouw en in plaats van het netjes terug te geven, stuurde Joyce de kaart retour afzender. Ouch, deze burenruzie gaat wel heel ver.

Drama over coniferen zorgt voor contactverbod tussen buren

Uiteindelijk doet Mr. Frank Visser uitspraak over de zaak met de coniferen en besluit hij dat er een contactverbod moet komen tussen buurvrouwen. Het lijkt erop dat deze dames beter uit elkaars leven kunnen blijven, want er is met geen mogelijkheid vrede te sluiten tussen hen.

Wie had gedacht dat een coniferenhaag voor zoveel ophef kon zorgen? We weten nu in ieder geval dat goede buren niet altijd vanzelfsprekend zijn en dat een vriendschap met de buurvrouw soms ver te zoeken is. Ik ben benieuwd wat voor burenruzie ons te wachten staan in het volgende seizoen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak!  En wie weet, misschien worden coniferen wel het nieuwe strijdmiddel in buurtvetes. Je bent gewaarschuwd, buurman Jan met die mooie taxushaag.

Klik hier om naar alle artikelen over het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Dit was de laatste aflevering van seizoen 8 van het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak, maar op streamingdiensten KIJK en NLziet is de aflevering met Tatiana, Joyce en de coniferen uit Schiedam terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » flevering 12 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2023